• Etusivu
  • Talo

Helpompaa ja tehokkaampaa siivousta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 29.06.2015
201411_41732.jpg

Keittiö pysyy siistinä keskuspölynimuriin liitettävän rikkarasian avulla.

Keskuspölynimurilla sekä siihen liitettävillä lisävarusteilla teet kodin siivouksesta entistä tehokkaampaa, nopeampaa ja miellyttävämpää. Niin pienet kuin suuretkin siivoustarpeet hoituvat vähällä vaivalla, kun tarvittavat siivousvälineet ovat helposti käytettävissä. Näin koti pysyy raikkaan siistinä ja puhtaana arjen askareiden keskellä.

Rikkarasialla roskat pois keittiöstä

Rikkarasia on suosittu ja kätevä lisävaruste esim. keittiössä tai eteisessä, jossa lattialle kerääntyy lähes päivittäin pientä roskaa useammin kuin muualla asunnossa. Rikkarasiasta on putkitus keskuspölynimurille, joka käynnistyy ja sammuu rikkarasian katkaisijaa jalalla koskettamalla. Voit suorittaa pikasiivouksen lakaisemalla keittiön murut ja eteisen hiekat ja muut roskat suoraan rikkarasiaan. Rikkarasian avulla siivoat lattian hetkessä.

Venyvä keittiöletku nopeaan siivoukseen

Keittiön kauimmatkin nurkat ja kulmat on helppo imuroida venyvän keittiöletkun avulla. Erittäin joustava 1,5 m pitkä letku venyy käytössä jopa 5 m:n pituiseksi. Keskuspölynimuri käynnistyy automaattisesti kun keittiöletku kiinnitetään imurasiaan. Kätevä lisävaruste sopii päivittäiseen pikasiivoukseen esim. keittiössä ja eteisessä.

Esierottelijalla tuhkat tulipesästä

Esierottelija on tarkoitettu hienomman aineksen imurointiin

kuten esimerkiksi takan tuhkan, sementti-, kipsi-, tai hiontapölyn sekä verstaassa syntyneen työjätteen imurointiin. Muista kuitenkin, ettet koskaan imuroi kuumaa tuhkaa eikä palavia nesteitä. Esierottelijan tullessa täyteen, on se helppo tyhjentää ja puhdistaa avaamalla päällikannen ja säiliön sisällä olevan suodattimen. Suodatusteho pysyy näin aina hyvänä.

Suulakkeet ja imuletkut kaikkiin siivoustarpeisiin

Puzer keskuspölynimureiden imuletkuissa on ergonomisesti muotoiltu kahva, josta saa pitävän otteen. Kahvan muotoilun ansiosta imurointi tuntuu miellyttävältä, ja isolla rullalla varustettu lattia/mattosuulake liikkuu kevyesti.

Kaikkiin Puzer-keskuspölynimureihin on saatavissa toiminnoiltaan erilaisia imuletkuja. Siivousvälinesarjassa on kolme eri vaihtoehtoa; imurasiakäynnisteiset, käyttömukavuutta lisäävät kahvakäynnisteiset sekä Aino-imurin lisävaihtoehtona sähköisellä tehonsäädöllä varustettu letku.

Siivousvälinesarjat sisältävät erilaisia suulakkeita, jotka helpottavat siivoamista. Imuletkun lisäksi siivousvälinesarjoihin kuuluvat kevyesti liikkuva lattia/ matto-suulake, yhdistelmäsuulake, kapea kärkisuulake sekä teleskooppivarsi.

Keskuspölynimuri poistaa kaikkein pienimmätkin pölypartikkelit ja on siksi suositeltava vaihtoehto myös allergiakoteihin.
Keskuspölynimuri poistaa kaikkein pienimmätkin pölypartikkelit ja on siksi suositeltava vaihtoehto myös allergiakoteihin.

Keskuspölynimurin käyttö on helppoa!

Nykyaikaiset keskuspölynimurit ovat aiempaa tehokkaampia. Puzer imurivalikoimaan kuuluvat perinteinen pölysäiliö-malli sekä uutta keskuspölynimuriteknologiaa edustavat pölypussilliset imurimallit. Pölypussilliset Aino-, Eeva- ja Easy-mallit ovat vaivattomia huoltaa. Näissä malleissa ei tarvita säännöllistä filtterin puhdistusta tai uusimista, täyttyneen pölypussin vaihto riittää. Pölypussit on valmistettu nelinkertaisesta mikrokuituakankaasta, suodatusteho jopa 99,9 %, näin pölypussi toimii samalla myös poistoilman suodattimena.

Pölypussillinen keskuspölynimuri on hygieeninen ja helppo käyttää. Pölyn tiivistyessä pussiin mahtuu moninkertainen määrä pölyä verrattuna säiliömallisiin keskusyksiköihin. Imurin imuteho säilyy pussin täyttymiseen asti. Pussin vaihto on helppoa. Tiivistynyt pöly ei päädy pussia vaihdettaessa takaisin hengitysilmaan, kuten on mahdollista avonaisen pölysäiliön kanssa toimittaessa.

Uuden sukupolven imurit: Easy2 ja Eeva2

Keväällä markkinoille tulleet uuden sukupolven Eeva2 ja Easy2 keskuspölynimurit ovat saaneet uudistetun designin ja nykyaikaisemman värityksen. Imurit voi asentaa näyttävällekin paikalle.

Omakotitaloasujalle ensisijainen valinta on muotoilultaan tyylikäs ja kooltaan pieni Puzer Eeva2, ulospuhalluksella varustettu tehopakkaus. Kerros- ja rivitaloasujan imurointihuolet ratkaisee markkinoiden hiljaisimpiin kuuluva Puzer Easy2. Se on varustettu vesipestävällä HEPA 12 -suodattimella ja sopii kohteisiin, joihin ulospuhallusta ei helposti voida rakentaa.

Molempien imureiden erikoisominaisuutena on suuri kahdeksan litran pölypussi, jonka läpi imurin ilmavirta kulkee. Voimakas imuilmavirta tiivistää pölyä, joten imureiden pölypussiin mahtuu jopa 60 l pölyä eli noin kolme kertaa tavallisen keskuspölynimurin säiliön verran. Käytöstä riippuen pölypussin vaihtoväli on jopa 6-12 kuukautta. Voimakas imuilmavirtaus ohjaa pölyä niin, että pölypussillinen keskuspölynimuri säilyttää imutehonsa aina siihen asti, kunnes pussi on täynnä.

Puzer keskuspölynimurit ovat kotimaisia avainlipputuotteita, jotka ovat suunniteltu kestämään vuosien käytön. Uuden sukupolven Eeva2 ja Easy2 ovat ominaisuuksiltaan tuttua Puzer laatua, mutta uudistunut design tuo malleihin uutta särmää.
Puzer keskuspölynimurit ovat kotimaisia avainlipputuotteita, jotka ovat suunniteltu kestämään vuosien käytön. Uuden sukupolven Eeva2 ja Easy2 ovat ominaisuuksiltaan tuttua Puzer laatua, mutta uudistunut design tuo malleihin uutta särmää.

Asennus onnistuu nopeasti jokaiseen kotiin

Puzer-keskuspölynimurien asennus on helppoa sekä uuteen, että valmiiseen taloon tai kerrostalohuoneistoon. Myös toisen järjestelmän keskusyksikön vaihto Puzer-malleihin on vaivatonta. Keskusyksikkö vie vain vähän tilaa ja se voidaan sijoittaa helposti esimerkiksi kodinhoitohuoneen seinälle, siivouskomeroon tai kodin tekniseen tilaan.

Puzer keskuspölynimurit verkkokaupasta

Info

Info

Tiesitkö että...

  • Keskuspölynimurin etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos.
  • Keskuspölynimuri on hiljainen, sillä keskusyksikkö on kannettavaa imuria paremmin äänieristetty ja se sijoitetaan yleensä kauemmas varsinaisista kodin oleskelutiloista.
  • Kun imurin ääntä ei tarvitse jatkuvasti kuunnella, jaksaa myös itse siivoamiseen keskittyä paremmin.
  • Keskuspölynimurin poistoilma ei pääse kierrättämään hienojakoisintakaan pölyä takaisin huonetilaan. Näin jopa allergikot voivat imuroida Puzer keskuspölynimurilla. Siivoustulos on huomattavasti perässä vedettävää imuria tarkempi jolloin siivouksesta on pitempiaikainen ilo.
  • Keskuspölynimuri kestää käytössä kymmeniä vuosia ja varaosia on saatavissa vanhoihinkin malleihin.
  • Puzer on suomalainen laatutuote ja niitä on valmistettu jo yli 20 vuoden ajan.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

KP-Tekno Oy
Talo
sisätilat
siivous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20195_57705.jpg
Tämä imuri helpottaa siivousta!
Kodin siivous ei aina käy ihan käden käänteessä, etenkin jos asunnossa on enemmän neliöitä, useampi asukas tai lemmikkieläimiä. Tällöin hyvä imuri nousee keskeiseen asemaan taistelussa pölyä ja roskia vastaan. Laadukas imuri vaikuttaa oleellisesti siivouksen miellyttävyyteen sekä lopputulokseen. Imurin hankinnassa tulisikin huomioida kaikki kriteerit.
Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
Perhe yhdessä sohvalla
Puhtaampi koti - mikrohiukkaset pois sisäilmasta
Vietämme päivittäin lähes 90 % ajastamme sisätiloissa. Työpaikoilla on kiinnitetty huomiota sisäilman laatuun jo pitkään, koska sen on todettu vähentävän ihmisten sairastelua ja parantavan työtehoa. Sen sijaan koti-ilman laatu on jäänyt pienemmälle huomiolle homeongelmaisia koteja lukuun ottamatta. Keskuspölynimuri on yksi ratkaisu parantamaan sisäilman laatua ja tekemään kodistasi miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.
Allawayn lisävarusteena saatava robotti-imuri Vactronic
Lisävarusteena robotti-imuri – uusi lähestymistapa älykkääseen siivoukseen
Sinnehän se vilahti, villakoira, piiloon sohvan alle. Toinen kurkistaa nojatuolin takaa valmiina pyörähtelemään ilmavirran mukana ties minne. Kevätaurinko paljastaa armotta pölyhiukkaset sekä juurikin nuo äänettömät ja kutsumattomat lemmikit, villakoirat.
42_P_152962_1.jpg
Keskuspölynimurin asennus uuteen omakotitaloon - katso video
Katso video Allaway-keskuspölynimurin, imurasian ja pölypussin asennuksesta. Asennuskohde on yksilöllinen omakotitalo, jonka suunnittelussa asukas on ollut alusta alkaen mukana. Perheen edellisessäkin kodissa oli Allavay-keskuspölynimuri, johon oltiin oltu tyytyväisiä, joten Allaway oli luonnollinen valinta uutta kotia rakentaessa.Yksiköksi valikoitui moderni Z45i, joka asennetaan videolla pölypussisarjan kanssa. Z45i on hyvä ratkaisu älytoimintojensa takia; imurin toimintoja ja pölypussin täyttöastetta voi seurata helposti Allaway-sovelluksen kautta. Optima-imurasia on nopea asentaa ja huomaamaton lisä valonkatkaisijoiden vierellä.
20164_46167.jpg
Keskuspölynimuri takaa hyvän ja raikkaan sisäilman
Nykyään lähes kaikkiin uusiin omakotitaloihin Pohjoismaissa asennetaan keskuspölynimurijärjestelmä tai valmius keskuspölynimurille. Kotimainen Allaway on tuotekehittänyt integroidun kokonaisjärjestelmän, jossa kaikki järjestelmän osat on suunniteltu ja testattu toimimaan keskenään. Tämä takaa käyttäjälleen pitkäikäisen ja kestävän järjestelmän.Valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut omakotitaloihin, rivi-, kerrostalohuoneistoihin sekä muihin erikoiskohteisiin (veneisiin, linja- ja asuntoautoihin). Lisäksi Allawaylta löytyy ammattilaisjärjestelmät ammattikohteisiin kuten hotelleihin ja päiväkoteihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton