Keittiön uusimpia tuulia Milanosta

Kansainväliset keittiökalustemessut Eurocucina 2010 pidettiin huhtikuussa Milanossa. Stalan edustajat olivat mukana tutustumassa kevään uutuuksiin ja viimeisimpiin tuuliin eurooppalaisessa keittiössä.
Milanossa näkyviä trendejä olivat mm. ohuet terästasot, joita käytetään uusissa keittiöissä verrattain paljon. Suomessa Stalan terästasoista löytyvät tämän trendin mukaiset tyylikkäät Style- ja Combo-keittiötasot.

Myös keittiön ruokailuryhmät ovat nyt keveitä ja pinnat ohuehkoja. Suorakulmaisten teräsaltaiden suosio jatkuu edelleen aikaisempien vuosien tapaan. Tuotteiden laatu on niin ikään edelleen merkittävässä asemassa, eikä siitä tingitä. Ruokailuryhmissä oli yhdistelty taidokkaasti massiivipuuta ja ruostumatonta terästä.

Ohuiden terästasojen harmoniaa Milanon messuilla.Ohuiden terästasojen harmoniaa Milanon messuilla.
Suorakulmaisten teräsaltaiden suosio Euroopassa jatkuu edellisvuosien tapaan.Suorakulmaisten teräsaltaiden suosio Euroopassa jatkuu edellisvuosien tapaan.

Trendeinä ekologisuus ja luonnonläheisyys

Ekologisuus näkyi Milanon messuilla monella tavoin. Keittiöissä suositaan luonnonläheisiä värejä, savea, hiekkaa ja harmaata, sekä puuta yhdistettynä muihin materiaaleihin mm. ovissa, tasoissa ja liesikuvuissa. Puuta suositaan niin vaaleana kuin tummanakin, mutta kiiltävä valkoinen on selvästi vähentynyt. Jonkin verran sitä kuitenkin yhdistetään puumateriaaleihin. Pintastruktuurit ovat nyt melko suosittuja mm. ovien pintamateriaaleissa.
Eurocucina 2010 - International Kitchen Furniture Trade Show on Milanossa vuosittain järjestettävä keittiökalustealan suurtapahtuma, johon osallistui tänä vuonna 145 näytteilleasettajaa eri puolilta Eurooppaa sekä Yhdysvalloista.

Stala kehityksessä jatkuvasti mukana

Stalan kiinnostus ympäröivään maailmaan, sen trendeihin ja trendien muutoksiin näkyy tulevaisuudessakin kiinnostavina ja innovatiivisina tuotteina sekä tuotesovelluksina. Stalan pitkäikäinen tavoite onkin luoda tuotteita ja konsepteja, jotka toimivat arjessa - käytettävyyttä ja kaunista muotoilua unohtamatta.

Stala, suomalaista osaamista parhaimmillaan.

Stalan malliston Style-keittiötaso edustaa uusimpia eurooppalaisia trendejä suomalaisessa keittiössä.Stalan malliston Style-keittiötaso edustaa uusimpia eurooppalaisia trendejä suomalaisessa keittiössä.
 
Päivitetty
3.5.2010