Laminaatilla kestävää kauneutta

Kodin sisustus alkaa lattiasta. Lattia luo pohjan haluamallesi tyylille ja tunnelmalle, se on hiljainen taustavaikuttaja tai jo itsessään persoonallinen osa sisustusta.

Laminaattipäällysteellä uusit kotisi ilmeen helposti ja edullisesti. Lattiasi kestää kovempaakin kulutusta ja säilyy vähällä vaivalla kauniina pitkään. Jos olet erityisen mieltynyt valintaasi, voit jopa purkaa lattian ja asentaa uudelleen muuttaessasi uuteen asuntoon. Laminaatin voit asentaa myös esimerkiksi vanhan muovimaton päälle. Ja mikä parasta: lukkoponttilaminaatin voit asentaa aivan omatoimisesti!


Lisätietoa laminaattilattioista..

Conference 519 Vaahtera ScarletConference 519 Vaahtera Scarlet

Laminaattilattioissakin on eroja

Upofloorin Balterio-laminaattien valmistuksessa on korkeatasoinen laatu asetettu etusijalle, siksi niille annetaan pitkät, parhaimmillaan 33 vuoden takuut kotikäytössä. Useimmat laminaattipäällysteemme soveltuvat kestävyydeltään hyvin myös erilaisiin julkisiin tiloihin.

Upofloorin laminaateissa on ainutlaatuinen CLICK XPRESS® lukkoponttirakenne. CLICK XPRESS® -pontti keinahtaa kevyesti paikoilleen eikä rakoja jää. Helposti lukkiutuva pontti on myös laudan päädyissä, siksi lattia on erityisen nopea ja helppo asentaa.


Magnitude 558 Savutammi, puunsyykuviot ja Chromezone metallinhohtoinen kiilleMagnitude 558 Savutammi, puunsyykuviot ja Chromezone metallinhohtoinen kiille
Grandeur Tammi Renaissance 592Grandeur Tammi Renaissance 592

Upofloor-laminaatilla on alhainen askeläänitaso Tuplex-aluskatteen kanssa asennettuna; parannusarvo on 19 dB. Puhtaan huoneilman vuoksi on tärkeätä, että laminaatit kuuluvat rakennusmateriaalien parhaaseen päästöluokkaan M1.
Laminaatin saumat ovat pysyvästi tiiviit ja näkymättömät. Laadukas, erikoiskäsitelty HDF-runkolevy takaa hyvän iskun- ja painumankestävyyden ja mittapysyvyyden. Kosteudensieto-ominaisuuksia on parannettu runkolevyn erikoiskäsittelyllä. Lattia on heti käyttövalmis ja ponttirakenteensa ansiosta myös uudelleen asennettavissa. Vaurioitunut yksittäinen lauta on myös helposti vaihdettavissa.

Laminaatti soveltuu lattialämmitykseen, lämpötila lattian pinnassa max. 28°C, ihanteellinen ilmankosteus 40 – 60 % välillä.

Upeita uutuuksia

Upofloorin Balterio-laminaateissa on runsaasti koko- ja pintakäsittelyvaihtoehtoja, joilla saa aikaan näyttäviä ja klassisen tyylikkäitä tai lämpimän kodikkaita sisustustunnelmia.

Uutuutena valikoimissa on näyttävä, iso laattakuosinen Pure Stone, ylellinen Grandeur sekä puun syitä korostavalla Chromezone-tekniikalla pintakäsitelty Magnitude, jossa on valittavana kahdeksan täysin erihenkistä tammi-ilmettä. Uudesta Grandeurista laminaattimarkkinoidemme pisin ja levein lauta tekevät erityisen hienon ja tyylikkään päällysteen, joka sopii sekä suuriin että pieniin tiloihin. Myös Grandeurissa on Chromezone-käsitelty metallinhohtoinen pinta.

Tukeva rakenne


  • Kestävä pintakerros: durashield®


  • Kuviokerros; puu- tai laattakuosi


  • Korkealuokkainen HDF-runko humidax®


  • Kosteudenkestävä pohjakerros hydroseal®

Helppo hoitaa

Laminaattilattian hoito on yksinkertaista; pöly ja irtolika imuroidaan ja tarvittaessa lattian voi pyyhkäistä nihkeällä pyyhkimellä. Puhdistusaineeksi käy mieto yleispuhdistusaine, saippuapitoiset aineet eivät ole suositeltavia. Poista tahrat tuoreeltaan ja vältä runsasta veden käyttöä. Laminaattia ei vahata. Parhaat olosuhteet laminaattilattialle ovat samat kuin ihmisellekin: huonelämpötila +18 - 24°C ja huoneilman kosteus 40 – 60% RH.

Pure Stone 641 Limestone WhitePure Stone 641 Limestone White
 
Julkaistu
4.5.2010