Kurasyöpöllä kurat kuriin

Kengissä ulkoa sisälle kulkeutuva hiekka ja kura saadaan puhdistettua pois heti oven sisäpuolella tai kuistilla. Seis Kurasyöpön päälle; kengät joko siihen tai suihkutus vielä, kun jalkineet ovat jalassa. Myös lelut, lemmikkieläimet, sadevaatteet, autonrenkaat sekä harrastusvälineet saadaan puhdistettua heti tultaessa sisään.

Lisätietoa Kurasyöpöstä...

Paras paikka Kurasyöpölle on sisäänkäynnin edessä tai sen välittömässä läheisyydessä, erillisessä kuraeteisessä tai vesieristetyssä kodinhoitohuoneessa.Paras paikka Kurasyöpölle on sisäänkäynnin edessä tai sen välittömässä läheisyydessä, erillisessä kuraeteisessä tai vesieristetyssä kodinhoitohuoneessa.

Suihkutettaessa hiekka ja muu lika valuvat veden mukana altaassa olevaan sakkakoriin. Sakkakorin ansiosta viemäri ei tukkeudu. Maxi- ja Midi-mallit ovat saatavina myös tilavammalla sakka-astialla varustettuna.

Malli Mini on 400 x 600 mm, Midi 500 x 800 mm ja Maxi 600 x 1200 mm. Erikoistilanteessa Kurasyöppöjä valmistetaan myös mittojen mukaan.

Tuote sopii klinkkeri- ja muovilattioille. Irtokehyksinen Kurasyöppö on suunniteltu erityisesti laattalattialle. Kurasyöppö on huomioitava rakennusta suunniteltaessa ja muistettava mainita lvi-suunnittelijalle sekä -urakoitsijalle. Kurasyöppö tarvitsee viemäriliitännän ja sen yhteyteen on suunniteltava vesipiste harjahanalla.

SakkakoriSakkakori

Asennus

Kurasyöppö asennetaan lattiavalun yhteydessä. Lattia-allas on oikealla korkeudella, kun irtokehyksen yläpinta asettuu valmiin lattiapinnan kanssa samaan tasoon tai hieman sen alapuolelle.

Kurasyöppö on suunniteltu Upovieser-lattiakaivon kanssa sopivaksi. Runsaaseen käyttöön suunnitelluissa malleissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu pönttökaivo, jossa on sakka-astia.

Tarvittaessa voidaan käyttää myös muita rst-kaivoja. Kuistille sijoitetun Kurasyöpön viemäröinti tapahtuu kuivakaivon kautta esimerkiksi sadevesikaivoon.

Kotien kurahuollon apulaiseksi suunniteltu Kurasyöppö on kehitetty yhteistyössä VTT:n kanssa.
 
Julkaistu
27.4.2010