Turvallisuutta ja näyttävyyttä asuinympäristöön

Helppokäyttöiset ja näyttävät Renecom aidat ja portit ovat huolettomia, kestäviä sekä turvallisia. Valittavissa on useita erilaisia malleja, kokoja ja värejä sekä käyttömukavuutta lisäävä energiataloudellinen avausmekanismi. Renecom portti on vaivaton myös käsikäyttöisenä. Uusimman, patentoidun tekniikan ansiosta automatiikalla on viiden vuoden supertakuu.


Lisätietoa Renecom aidoista ja porteista..

Liukuportti on vaivaton ja turvallinen

Portin vahva rakenne takaa sen helpon liikkuvuuden. Portin sivulle suunniteltu erikoispyörä pitää sen vakaana ja helposti liikkuvana, jolloin portti ei tarvitse erillistä lisätukea.

Rakenteensa ansiosta portti on huoltovapaa ja sitä on helppo käyttää myös talvella.

Jokapäiväinen portin käyttö helpottuu kauko-ohjattavan automatiikan avulla. Automatiikka on suunniteltu portin rakenteen sisälle, mikä estää ulkopuolisten henkilöiden pääsyn automatiikkaan käsiksi. Sähkökatkoksen sattuessa portti voidaan avata myös käsin.

Ylikuormitushälytin takaa portin turvallisen käytön. Portti pysähtyy jos se törmää esteeseen ja palaa alkuperäiseen asentoon. Porttiin on mahdollista hankkia myös valokennot.
Renecom liukuporttiRenecom liukuportti

Arvovaltainen lehtiportti

Laadukas, kaksilehtinen Renecom portti luo näyttävyyttä pihapiirillesi.

Käsikäyttöiset lehtiportit on varustettu lukolla ja pulttilukolla, mikä on yksinkertainen ja helppo tapa suojata luvattomien henkilöiden sisäänpääsy. Portin mukavuutta voi lisätä kauko-ohjatulla automatiikalla.

Turvallisuusautomatiikan valot varoittavat aukeavasta portista. Lisäksi valokennot havaitsevat ajoradalla olevat esteet pysäyttäen portin.
Renecom lehtiporttiRenecom lehtiportti

Suojaa yksityisyyttäsi käyntiportilla

Käyntiportti helpottaa kulkua pihallesi ja helpottaa myös mm. lasten ja lemmikkieläinten valvontaa.

Vierailija voi olla yhteydessä taloon portin sisäänrakennetulla puhelimella tai kameralla, jotka voi asentaa portin yhteyteen.

Portin sähkölukko mahdollistaa portin avaamisen ilman avainta katkaisijasta mistä tahansa kohdasta taloa. Lähtiessäsi ulos, vapautat lukon katkaisijasta, minkä jälkeen portti lukkiutuu automaattisesti .
Renecom käyntiporttiRenecom käyntiportti

Räätälöi juuri sellainen kuin itse haluat

Voit suunnitella itsellesi sopivan aitakokonaisuuden monista eri elementeistä. Useat värivaihtoehdot takaavat onnistuneen ratkaisun. Voit yhdistää valitsemaasi aitamalliin myös integroidun postilaatikon. Aitaelementit ovat moduulirakenteisia ja niissä on erikoiskiinnikkeet, jotka helpottavat asentamista myös kalteville pinnoille.

 
Julkaistu
13.4.2010