• Etusivu
  • Piha

Näyttelypiha avoinna Tuusulassa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Rudus Oy (Maisematuotteet)
Julkaistu 15.04.2010
20104_21315.jpg

Rudus Betonituote Oy:n Tuusulan näyttelyalueella on paljon nähtävää...

Kesäkuu on parasta pihan ja puutarhan rakentamisen ja kunnostamisen aikaa. Pihakivien suomiin mahdollisuuksiin voi tutustua Ruduksen näyttelypihalla Tuusulan Ristikivessä.

Oman pihan kivirakenteiden suunnittelun helpottamiseksi Ruduksen Ristikiven noutomyymälän yhteydessä on näyttelypiha, jossa erilaisia kivimalleja ja niiden värivaihtoehtoja on helppo käydä katsomassa.

Näyttelyalueelle on rakennettu erilaisia teemapihoja, kuten Uni-, Luostari-, Kartano- ja Linna-piha. Liuskekivellä päällystetty polku ja istutusalueiden reunakivet sekä muuriratkaisut antavat vinkkejä erilaisista rakenne- ja aitamahdollisuuksista. Pihalta löytyy jopa maakellari. Penkeillä voi istua levähtämään ja vertailemaan näkymiä.

Näyttelypihaan voi käydä tutustumassa milloin vain 24 h/vrk osoitteessa Ristikiventie 2, Tuusula.

20104_21314.jpg
Rudus Oy (Maisematuotteet)
Piha
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Soraa lavalla
Pienrakentajan kiviainekset
Vielä 50 vuotta sitten pientalon rakennuspaikka valittiin paljolti maaperän mukaan Hiekkamaa oli ylivoimaisesti suosituin, ainakin jos taloon haluttiin rakentaa kellari. Nykyään tärkeimmät tontin valintakriteerit ovat sijainti ja hinta. Suurimmat rakentamisen kustannussäästöt saavutat jo suunnitteluvaiheessa. Suunnittelijoiden avulla tapahtuva kodin suunnittelu maksaa itsensä takaisin. Arkkitehti osaa niveltää toisiinsa perheen tarpeet sekä rakennuspaikan ja ympäristön antamat mahdollisuudet. Rinteeseen rakennettavaan omakotitaloon saadaan kellarikerrokseen paljon lisäneliöitä.
Betonilattian valu
Betonin valinta
Ammattilaisten roolia pienrakentamisessa ei voi koskaan kyllin korostaa. Pientalon työmaasta vastaavan pitää ymmärtää rakentamisesta ja materiaaleista laaja-alaisemmin kuin suurilla työmailla. Siksi vastaavaa valittaessa kannattaa aina kysyä hänen aikaisempia kohteitaan.Rakennesuunnittelijan tehtävänä on määritellä käytettävä betonilaatu ja rasitusluokat rakennepiirustuksiin sekä rakennuksen käyttöikätavoite. Betonia tilattaessa ilmoitetaan rakennesuunnittelijan määrittelemät tiedot valmisbetonin toimittajalle. Toimittajalta voi myös kysyä neuvoa mihin tahansa betonin valintaan ja valamiseen liittyvistä asioista.Lisätietoa betonista...
20222_3545.jpg
Onnistunut pihakivetys
Betonisten pihakivien ja -laattojen suosio kasvaa koko ajan. Eikä ihme: ne ovat helppoja asentaa, käytössä vaivattomia, viimeistelevät pihan ja jopa nostavat kiinteistön arvoa. Niiden hankkiminen suoraan kotipihalle on myös helppoa, sillä kivi- ja betonituotteita voi ostaa muun muassa Rudus Oy:n verkkokaupasta. Kaunis ja kestävä pihakivetys on helppo toteuttaa, jos se perustuu hyvään suunnitteluun ja huolellisiin pohjatöihin.
20219_72706.jpg
Akkutyökalut testissä - lue testaajien kokemuksista
Kolme testaajaa pääsi kokeilemaan HiKOKIn akkutyökaluja. Testiin valittiin runkonaulain, viimeistelynaulain sekä akkukonesarja, joka sisälsi iskevän ruuvinvääntimen, pyörösahan ja porakoneen. Alta pääset tutustumaan testaajien tunnelmiin.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Työaikaisen suunnittelun johtaminen
Toimenpiteet:Työnaikana mahdollisesti tarvittava täydennys- ja muutossuunnittelu suoritetaan hankkeen suunnittelijoiden toimesta projektinjohdon alaisuudessa. Suunnittelijat eivät saa tehdä muutoksia hyväksyttyihin suunnitelmiin ilman projektijohdon lupaa. Oleelliset suunnitelmien muutostarpeet käsitellään ennen muutossuunnitteluun ryhtymistä rakennustoimikunnassa.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:KokousmuistiotHyväksyntä:Projektipäällikkö
20134_34859.jpg
KP-Tekno Oy ja Ville Haapasalo yhteistyöhön Venäjän markkinoilla
Puzer-keskuspölynimureita valmistava KP-Tekno Oy ja näyttelijä Ville Haapasalo ovat aloittaneet markkinointiyhteistyön Venäjällä. Yhteistyö käynnistyi Moskovan Mosbuild rakennusmessuilla huhtikuun alussa keskuspölynimureita villemäisesti esittelevällä videolla. Videon on toteuttanut markkinointiviestintätoimisto Zeeland East Oy, jonka hallituksen puheenjohtajana Haapasalo toimii.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton