Lumon lasiterassit
– iloa kaikkina vuodenaikoina

Lumon lasiterassit tuottavat iloa kaikkina vuodenaikoina. Aurinko paistaa lasiterassilla syksyllä lämpimämmin. Saunan jälkeen lumista maisemaa on komea katsella lasin läpi. Puhumattakaan siitä, että kevät saapuu lasiterassille aikaisemmin.

Vaivaton avattavuus saa lasikuistin elämään päivittäin. Lasien ansiosta terassi pysyy puhtaana, terassi voi toimia vaatteiden tuuletustilana ja pyykkien kuivatustilana. Lasitetulla terassilla voi nukuttaa lapsia vaunuissa ja se voi toimia vaikkapa ulkoiluvälinevarastona.

Lisäksi lasiterassilla on käyttöä myös talvisin. Se mahdollistaa kalusteiden säilytyksen talviaikaan niin, että ne säilyvät hyvinä kevättä odottaen. Joulukuusi, kynttilät ja lyhdyt voidaan sijoittaa lasiterassille luomaan tunnelmaa ja ilahduttamaan pimeänä vuodenaikana.

Lisätietoa lasiterasseista..

Lumon lasiterassi on tyylikäs ja kestävä lisähuone kesän pidentämiseen.Lumon lasiterassi on tyylikäs ja kestävä lisähuone kesän pidentämiseen.

Lumon lasiterassi

Lumon lasiterassi sopii hyvin erityyppisiin rakennuksiin, olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai vapaa-ajan asunto. Lasien ja profiilien värityksellä lasiterassi saadaan sopimaan talon tyyliin. Lasisävyissä on valinnan varaa. Vaihtoehtoja ovat kirkas, savunharmaa, harmaa, pronssi, opaali, stippolyte ja satinato.

Lasiterassissa on pääsääntöisesti omarakenteiset perustukset, runko ja katto. Tila lasitetaan Lumonin liukuvilla lasiseinillä, jotka ovat lukittavissa. Lumon lasiterassiseinämissä on kestävä alumiininen rakenne ja yksinkertaiset lasit. Lämpötila laskee talvella lähelle ulkoilman asteita, mutta tiivistys pitää tuulen ja tuiskun ulkopuolella. Lumon lasiterassi on kevyt perustaa eikä se sisällä mitään massiivisia rakenteita. Hyvälle perustalle tehty lasiterassi antaa iloa vuosikymmeniä.

Lumon valmisterassi

Lumon valmisterassi on tyylikäs ja kestävä lisähuone kesän pidentämiseen. Valmisterassit ovat asiakasmitoilla toteutettuja vakiorakenteisia ja korkealaatuisia Lumon lasiterasseja.

Lumonin valmisterassi on alumiinirunkoinen ja lasikattoinen näyttävä kokonaisuus, joka asennetaan asiakkaan etukäteen teettämille perustuksille. Valmisterassit valmistetaan yksilöllisesti terassin mittojen perusteella. Runkorakenteet kiinnitetään perustuksiin ja olemassa olevaan rakennukseen ruostumattomin kiinnikkein. Lasikatto on saatavissa myös avattavilla laseilla.

Valmisterassi soveltuu mainiosti suoralle seinälle sekä talon päätyyn että sivuseinälle rakennettavaksi. Valmisterassi on vaivaton tapa hankkia laadukas lasiterassi.

Pyydä tarjous lasiterassista

Lumon lasiterassi on varma kokonaisratkaisu. Suunnittelu, valmistus ja asennus ovat yksissä käsissä. Näin varmistetaan onnistunut lopputulos. Lumon-edustaja suunnittelee lasituksen kanssasi ja tekee sitovan tarjouksen. Hän avustaa myös lupien hankkimisessa. Lumon lasiterassien asennustyöllä on 2 vuoden ja materiaaleilla 5 vuoden takuu. Takuu sisältää tarvittavat korjaustyöt materiaaleineen.

Palvelussamme voit jättää yhteydenottopyynnön lasiterassista kotiisi. Täytä yhteystietosi, niin Lumon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä
 
Julkaistu
14.4.2010