Kaunis sisustus lähtee lattiasta

Upofloorin Kartano- eli yksisauvaisilla lankkuparketeilla voit luoda sisustukseen vanhan ajan tunnelmaa; kartanomaista ylellisyyttä tai vanhan lankkulattian sympaattista, ajan patinoimaa ilmettä. Mallistosta löydät sopivat vaihtoehdot niin klassiseen kuin country-henkiseenkin kotiin.


Lisätietoa Upofloor-parketeista..

Rauhoittavat vaaleat pinnat

Valkomattalakatun Tammi Marble Matt -parketin hillitty värimaailma ja kuvio sopivat kehyksiksi mitä erilaisimmille sisustuksille. Uudenlainen, vaalea lakkaus tuo lattiapintaan kevyttä ilmavuutta ja harmoniaa.

Ilmeikäs Saarni on jo yleissävyltään vaalea ja sen persoonallisuutta korostavat jännittävät syykuvioinnit. Valkoinen Marble Matt -lakkaus kesyttää saarnen voimakasta kuviollisuutta ja antaa sisustukselle valoisan ja rauhoittavan taustasävyn.

Tammi ja saarni ovat valikoimissamme myös valkoöljyttyinä, jolloin niiden pinta saa kuulaan pehmeän värisävyn, rauhoittavan ja valloittavan yhtä aikaa.

Sävyöljytyt Tammi Latte -parketit ovat saatavilla 2- sauvaisina tai leveinä Kartano-lankkuina sekä perinteisinä 3-sauvaparketteina. Näissä parketeissa pinta on lisäksi harjattu, jolloin parketin puunsyyt korostuvat kevyesti kohokuvioisina vanhan puulattian tapaan. Puunsyykuvioita on lisäksi korostettu valkoisella öljyllä, joka antaa lattialle mielenkiintoista lisäilmettä.
Tammi Latte -parketin viileän vaaleaa pintaa. Lisä- efekteinä vaalea puunsyykuvionti ja "harjattu" pinta.Tammi Latte -parketin viileän vaaleaa pintaa. Lisä- efekteinä vaalea puunsyykuvionti ja "harjattu" pinta.

UV-suojattu parketti kestää päivänvalon

Upofloor-uutuus Tammi Kartano Oregon -parketti on käsitelty valon vaikutuksilta suojaavalla UV-lakalla. Sen värisävy kestää muuttumattomana jopa 70 % paremmin auringonvalon vaikutusta kuin tavallinen lakkapinta.

Parketit voidaan myöhemmin hioa ja lakata normaalisti ja huoltolakkaus tehdään normaalien huolto-ohjeittemme mukaisesti. UV-suojaus on myös Tammi Nature Pro 3-sauvaparketissa, joka on edullisempi vaihtoehto Kartano-parketille.

Suunnittele parkettilattiasi Upofloor Floor Designerin avulla

Upofloor Floor Designer on erinomainen työkalu parketin valintaan. Floor Designer-ohjelmassa voit kokeilla lähes sataa parkettimallia erilaisiin mallitiloihin. Näissä voit myös vaihdella seinien ja kalusteiden värejä kahden värimalliston avulla.

Maksullisena lisäpalveluna saat lisäksi mahdollisuuden testata eri parkettivaihtoehtoja myös omaan huonekuvaasi.
Kuulas, vaalea sävylakka kesyttää Saarni-parketin voimakkaan kuviollisuuden. Saarni Nature Marble Matt 2-sauvainen.Kuulas, vaalea sävylakka kesyttää Saarni-parketin voimakkaan kuviollisuuden. Saarni Nature Marble Matt 2-sauvainen.

Grandeur - laminaatin kestävää kauneutta

Uusi Grandeur luo luksusta tilaan kuin tilaan. Laminaattimarkkinoiden pisin (2039mm) ja levein (238mm) lauta antavat Grandeurille lankkulattian tyylikkyyttä. Näyttävyys ja toimivuus tekevät Grandeurista ihanteellisen lattian sekä suuriin että pienempiin tiloihin, joille se erityisesti antaa tilavuuden tuntua. Grandeur-laminaatin pinta on valmistettu ainutlaatuisella Chromezone-tekniikalla, jossa mattapintaa on korostettu ylellistä ilmettä antavalla, puunsyykuvioiden mukaisella metallinhohtoisella kiilteellä.

Grandeur-laminaatin upea Chromezone pinta ja markkinoiden levein lankkukoko antavat komean pohjan sisustukselle.Grandeur-laminaatin upea Chromezone pinta ja markkinoiden levein lankkukoko antavat komean pohjan sisustukselle.
Valkoöljykäsittely keventää tammiparketin ilmettä. Tammi Nature Marble Matt.


Valkoöljykäsittely keventää tammiparketin ilmettä. Tammi Nature Marble Matt.

 
Julkaistu
13.4.2010