• Etusivu
  • Varusteet

Mittaa tarkasti ja nopeasti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 13.04.2010
20104_21233.jpg

Boschin digitaaliset mittatyökalut vakuuttavat tarkkuudellaan ja yksinkertaisella käytöllään – olkoon sitten kyse erilaisten materiaalien ja sähköjohtojen paikantamisesta, etäisyyksien mittaamisesta tai kohteiden vaaittamisesta.

Lisää sähkötyökaluista...

Rakenneilmaisin PDO Multi

Kun tulee tarve porata seinään - ja haluaa tehdä työn turvallisesti, kannattaa tarttua kätevään, digitaaliseen rakenneilmaisimeen. Sillä löytyvät tarkasti niin jännitteelliset johdot, putket, kannatinraudat kuin metallikehykset sekä puukoolauksetkin.

Boschin rakenneilmaisin PDO Multi paikantaa luotettavasti metallit, jännitteelliset ja jännitteettömät johdot sekä puukoolaukset luotettavasti jopa 8 cm syvyydestä. Laite on heti käyttövalmis täysautomaattisen kalibroinnin ansiosta. Zoom-toiminto takaa millimetrin tarkan paikantamisen ja suuri, havainnollinen digitaalinen näyttö näyttää mittaustulokset selkeästi.

Uusi laseretäisyysmittari PLR50

Boschin uudenaikaisimmalla lasertekniikalla varustetut, digitaaliset etäisyysmittalaitteet antavat tarkat ja luotettavat mittaustulokset. Nyt pituuksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaaminen on helppoa.

Pieni ja kompakti PLR 50 mittaa jopa 50 metriin saakka. Mittatarkkuus on +/- 2 mm riippumatta etäisyydestä. Mittauksen voi tehdä etu- tai takareunasta. Mittatikku helpottaa kulmista tai muista vaikeasti saavutettavista paikoista suoritettavaa mittaamista. Libelli auttaa mittatyökalun vaakasuoraa suuntaamista. Suuri näyttö esittää mittaustulokset havainnollisesti.

  • Mitta-alue: 0,05 – 50,00 m
  • Mittatarkkuus: 2,0 mm
  • Paino: 0,18 kg
20104_21240.jpg

Ristilinjalaser PCL 20

Boschin uusilla risti- ja linjalasereilla voidaan vaaitustyöt tehdä nopeasti ja tarkasti. PCL 20 -ristilinjalaserin mode-asetus mahdollistaa lasertoiminnon vapaan valinnan: ristilinjat, yksittäislinjan vaaka- ja pystysuoraan ja viiston käytön. Automaattinen itsevaaitus hoituu muutamassa sekunnissa. Lisäluotitoiminto siirtää pisteen lattiasta kattoon. Korkealaatuinen laserlinja on kirkas ja kantaa jopa 10 metriin. Laitteen sisäänrakennettu ¼":n kierre soveltuu kaikkiin markkinoilla oleviin jalustoihin.

20104_21245.jpg

Boschin tuotteita myyvät rautakaupat kautta maan.

Lisää sähkötyökaluista...

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20135_35045.jpg
Kastellitalo Plazia onnistui nappiin
Kastellitalo Plazia 126 P - lähes täydellinenKastellin uutuusmalli Plazia 126 P on vantaalaisen Jussi Lylyn kolmas itse rakentama omakotitalo ja rakentajan mielestä lopputulokseltaan lähes täydellinen. Uudessa kodissa yhdistyvät erinomainen talomalli ja aikaisemmissa rakennusprojekteissa mukaan tarttuneet kokemukset ja ideat.Tutustu Kastellitalojen mallistoonJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talostaJussi ja Mia Lylyn kaavaillessa uutta omakotitaloa vuonna 2009, oli Plazia 126 P juuri markkinoille tullut, moderni talomalli. Jussi harkitsi myös perinteisempää Kastellin Raatiherra 123:a, mutta pian vaaka kallistui Plazian puolelle.–Tykkäsimme Plazian pohjaratkaisusta. Siinä ei ole hukkatilaa ja neliöihin nähden talo on tilavan tuntuinen. Se passasi myös tontille, joka on todella haastavan pieni. Talo mahtuu tontille just ja just, Jussi kertoo.Plazian valmis pohja miellytti Lylyn perhettä lähes sellaisenaan. Vaikka yksilöllisiin muutoksiin oli hyvinkin joustavat mahdollisuudet, niitä tehtiin vain vähän.
20212_68464.jpg
Sään vaihdellessa säädä kotisi lämpötilaa suoraan mobiililaitteestasi
Olosuhteet voivat vaihdella ulkona, mutta kotona olosuhteiden halutaan olla vakaat. Hyödynnä siis käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen ohjausta kotisi lämmityksessä ja lämpötilan hallinnassa suoraan mobiililaitteestasi sijainnistasi riippumatta. Etäohjaus mahdollistaa optimaalisen sisäilman lämpötilan jatkuvasti olosuhteista riippumatta.
20175_49172.jpg
Nyt helpottui mökille muutto
Vappupäivänä 2017 tuli voimaan maankäyttö- ja rakennuslain muutos, joka helpottaa huomattavasti kaavoitusta ja rakentamisen luvitusta. Esimerkiksi vapaa-ajan asunnon voi muuttaa pysyvään asuinkäyttöön entistä joustavammin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton