Mittaa tarkasti ja nopeasti

Boschin digitaaliset mittatyökalut vakuuttavat tarkkuudellaan ja yksinkertaisella käytöllään – olkoon sitten kyse erilaisten materiaalien ja sähköjohtojen paikantamisesta, etäisyyksien mittaamisesta tai kohteiden vaaittamisesta.

Lisää sähkötyökaluista...

Rakenneilmaisin PDO Multi

Kun tulee tarve porata seinään - ja haluaa tehdä työn turvallisesti, kannattaa tarttua kätevään, digitaaliseen rakenneilmaisimeen. Sillä löytyvät tarkasti niin jännitteelliset johdot, putket, kannatinraudat kuin metallikehykset sekä puukoolauksetkin.

Boschin rakenneilmaisin PDO Multi paikantaa luotettavasti metallit, jännitteelliset ja jännitteettömät johdot sekä puukoolaukset luotettavasti jopa 8 cm syvyydestä. Laite on heti käyttövalmis täysautomaattisen kalibroinnin ansiosta. Zoom-toiminto takaa millimetrin tarkan paikantamisen ja suuri, havainnollinen digitaalinen näyttö näyttää mittaustulokset selkeästi.


Uusi laseretäisyysmittari PLR50

Boschin uudenaikaisimmalla lasertekniikalla varustetut, digitaaliset etäisyysmittalaitteet antavat tarkat ja luotettavat mittaustulokset. Nyt pituuksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaaminen on helppoa.

Pieni ja kompakti PLR 50 mittaa jopa 50 metriin saakka. Mittatarkkuus on +/- 2 mm riippumatta etäisyydestä. Mittauksen voi tehdä etu- tai takareunasta. Mittatikku helpottaa kulmista tai muista vaikeasti saavutettavista paikoista suoritettavaa mittaamista. Libelli auttaa mittatyökalun vaakasuoraa suuntaamista. Suuri näyttö esittää mittaustulokset havainnollisesti.

  • Mitta-alue: 0,05 – 50,00 m
  • Mittatarkkuus: 2,0 mm
  • Paino: 0,18 kg

Ristilinjalaser PCL 20

Boschin uusilla risti- ja linjalasereilla voidaan vaaitustyöt tehdä nopeasti ja tarkasti. PCL 20 -ristilinjalaserin mode-asetus mahdollistaa lasertoiminnon vapaan valinnan: ristilinjat, yksittäislinjan vaaka- ja pystysuoraan ja viiston käytön. Automaattinen itsevaaitus hoituu muutamassa sekunnissa. Lisäluotitoiminto siirtää pisteen lattiasta kattoon. Korkealaatuinen laserlinja on kirkas ja kantaa jopa 10 metriin. Laitteen sisäänrakennettu ¼":n kierre soveltuu kaikkiin markkinoilla oleviin jalustoihin.

Boschin tuotteita myyvät rautakaupat kautta maan.

Lisää sähkötyökaluista...
 
Päivitetty
13.4.2010