Simuloi ja sisusta puulla

Puu on luonnollinen ja näyttävä sisäverhousmateriaali. Siitä löytyy sekä perinteisiä että moderneja vaihtoehtoja. Puu on helposti työstettävä, kestävä, terveellinen ja ekologinen valinta. Lisäksi puulla on ominaisuuksia, jotka parantavat aistein kokemaamme asumismukavuutta.

Sisusta virtuaalinen koti Sisustussimulaattorilla ja testaa puusisäverhousyhdistelmät. Kokeile ja katso miten eri sisäverhousmateriaalit vaikuttavat kodin ilmeeseen. Ohjelmassa voi hiirtä klikkailemalla muutella sisäverhouksen (lattiat, seinät, katot) materiaaleja ja niiden yhdistelmiä oman makunsa ja mieltymyksensä mukaan. Uutena asiana simulaaattorissa on mahdollisuus kokeilla myös eri puu-ulkoverhousvaihtoehtoja ja värejä.

Tutustu sisustussimulaattoriin...

Yksilöllinen


Voit yhdistää puutuotteita rohkeasti keskenään tai muiden sisutustuotteiden kuten tapetin kanssa. Aito puupinta on luonnollinen, siksi se on jo sellaisenaan kauniin yksilöllinen. Puulla teet helposti erityylisiä sisustuksia. Eri asennusmallit ja pintakäsittelyt korostavat pintoja ja muuttavat tilavaikutelmaa. Sisustamisen tyyliä ja värimaailmaa on helppo vaihtaa useaan otteeseen puutuotteen elinkaaren aikana.

Parantaa asumisen laatua

Puupinta tuntuu miellyttävän lämpimältä talvella ja viileältä kesällä. Puutuotteet parantavat sisäilman laatua. Ne edesauttavat suhteellisen kosteuden pysymistä ihanteellisella tasolla, sillä kosteus sitoutuu puupintoihin ja vapautuu sisäilman jälleen kuivuessa. Puupinnat saavat aikaan myös miellyttävän akustiikan ja ehkäisevät epämiellyttävää kaikua.

Helppo

Puulla voit toteuttaa helposti itse tehdyn suunnitelman. Kun sisustat puulla, virheitäkään ei tarvitse pelätä, sillä käsittelyssä mahdollisesti vioittuneen paneelin, vanerilevyn tai lattialaudan voi helposti vaihtaa uuteen. Puutuotteet ovat kevyitä ja niiden asentaminen onnistuu yksinkertaisilla työkaluilla.

Kestävä ja ekologinen

Puutuotteet ovat pitkäikäisiä käytössä, sillä pintoja voidaan huoltaa ja kunnostaa. Käyttöikänsä päätteeksi puutuotteet voidaan joko kierrättää tai hyödyntää bioenergiana, jolloin ne palaavat takaisin luonnon kiertokulkuun. Puu on Matti ja Maija Meikäläisen käytännön ekoteko taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Hinnaltaan kilpailukykyinen

Puusisustaminen on hinnaltaan kilpailukykyistä ja luultua edullisempaa. Se on muita materiaaleja nopeampaa ja vähätöisempää. Puutuotteiden käyttäminen vähentää useimmiten kustannuksia aiheuttavien välivaiheiden tarvetta. Sisustustuotteiden ostohinta ei siis ratkaise sisustamisen kokonaiskustannuksia.
 
Julkaistu
1.11.2011