Upofloor parketit - harmonista rytmiä syviin tunnelmiin

Aidosta puusta tehty parkettilattia on elävä ja kestävä lattiamateriaali, jota aika patinoi kauniisti. Parketin luonnollinen ja ajaton tyylikkyys luo antoisan lähtökohdan sisustamiselle. Upofloor on aktiivisesti kehittänyt parkettivalikoimaansa sisustamisen trendit huomioiden. Nyt tarjolla oleva uusi parkettimallisto on luotu erityisesti sisustajan tarpeita tukemaan.

Lisätietoa Upofloor-parketeista ja laminaateista..

Ambient Collection

Uudista ja yhdistele luovasti, ole harmonisesti persoonallinen.

Ambient-malliston vaalea ja tasapainoinen sävymaailma luo tilaan avaran eheyden, jossa yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa.

Ambientin valoisa kuulaus korostaa sisustuksen puhtaita sävyjä ja aitojen luonnonmateriaalien ajattomuutta. Ambient on pelkistetty, raikas ja moderni.
Ambient-malliston vaaleansävyisiä puulajeja ovat Saarni ja Koivu sekä kanadalainen Vaahtera.

Mallistoon kuuluu myös valkolakattuja ja valkoöljykäsiteltyjä malleja sekä Latte, jossa puunsyitä on korostettu harjauksella ja valkoöljyllä.
Ambient - Vaahtera Select 3-sauvaAmbient - Vaahtera Select 3-sauva

Tempo Collection

Hae rytmi, jonka päälle rakennat elämäsi.

Tempo-mallisto luo kestävän pohjan ajassa elävälle sisustamiselle. Lämpimissä sävyissä toistuvat puun luonnolliset muodot ja alkuperäinen materiaali täyteläisenä.

Tempo on helposti lähestyttävä, se toivottaa tervetulleeksi ja luo miellyttävän ja elämänläheisen ilmapiirin. Tempon lämpimän värikkäässä maailmassa tuntuu elämän kotoisa syke.

Tempo-malliston parketit on valmistettu lämminsävyisestä puusta: Tammesta, Pyökistä, ja amerikkalaisesta Kirsikasta. Lisäksi mallistossa on BAROQUE-lämpökäsiteltyjä tuotteita sekä petsauksella sävytettyjä vaaleita ja keskivaaleita puulajeja.
Tempo - Tammi Nature 3-sauvaTempo - Tammi Nature 3-sauva

Forte Collection

Valitse vahvoja värejä - nauti syvistä tunnelmista

Forte-malliston syvät sävyt luovat intiimin aistikkaan kokonaisuuden. Tumman puun sävykkäät vivahteet kannustavat sisustuksessa ennakkoluulottomiinkin ratkaisuihin.

Forte on tyylitietoinen valinta, joka korostaa yksilöllistä eleganssia eikä pelkää kontrasteja. Forte luo elämään muhevan kaikupohjan.

Forte-malliston puulajit Merbau, Jarrah ja Pähkinä ovat tummia ja pääosin kovempia kuin vaaleammat puulajit.

Myös petsattu Classic Brown, Pyökki Baroque-lämpökäsiteltynä, Antik-öljytty sekä Mocca, jossa puunsyitä on korostettu harjauksella ja Antik-öljyllä kuuluvat Forte-mallistoon.
Forte - Pähkinä Select 3-sauvaForte - Pähkinä Select 3-sauva

Upofloor Floor Designer apunasi

Upofloor Floor Designer on erinomainen työkalu parketin valintaan. Floor Designer sovelluksessa voit kokeilla yli sataa eri parkettimallia erilaisiin tiloihin.

Tutustu suunnitteluohjelmaan..

 
Julkaistu
13.4.2010