Sovella@garage varustaa autotallit, harrastustilat ja varastot

Suomalaisilla Sovella@garage-kalusteilla jokainen voi suunnitella ja varustaa itselleen siistin ja toimivan autotallin tai harrastustilan. Tämä kalustesarja tarjoaa kätevät säilytyskalusteet työkaluille ja autotarvikkeille, puutarhavälineille ja muille kausitavaroille sekä harrastusvälineille.

Tehokkaat ja joustavat säilytys-, työskentely- ja harrastustilat syntyvät, kun ensin valitaan ja sijoitetaan Sovella@garage-kalusteet, jotka palvelevat parhaiten autotallissa tehtäviä töitä ja harrastustoimintaa. Sen jälkeen asennetaan Sovella®-hyllyjärjestelmä seinillä säilytettäviä tavaroita ja tarvikkeita varten.

Lisätietoa autotallin säilytysjärjestelmästä...

Sovella@garage-kalusteet palvelevat autotallissa tehtäviä töitä ja harrastustoimintaa.Sovella@garage-kalusteet palvelevat autotallissa tehtäviä töitä ja harrastustoimintaa.

Sovella@garage - pöydät, vaunut ja kaapit

Sovella@garage-kalustesarjaan kuuluvat: korkeussäädettävä työpöytä; pyörillä liikkuva siirrettävä työpöytä, jossa yhdistyvät työtaso, laatikosto ja kaappi; sekä pyörillä varustettu huoltovaunu, jonka laatikoston kansi toimii työtasona. Työkalusäilytykseen soveltuvat erityisesti: työkaluvaunu, jonka yläosassa on lukittava kaappi työkalukoukuille; sekä monitoimikaappi, joka sisältää vahvistetun työtason, laatikon poimintarasioineen sekä reikälevyn työkalukoukkuineen. Lukollinen monitoimikaappi on varsinainen tilaihme; se vie vain puoli neliömetriä lattiatilaa.
 

TyökaluvaunuTyökaluvaunu
MonitoimikaappiMonitoimikaappi
Siirrettävä työpöytä, jossa on kestävä työtaso, laatikosto ja kaappi.Siirrettävä työpöytä, jossa on kestävä työtaso, laatikosto ja kaappi.
Pyörillä liikuteltava huoltovaunu, jonka kansi toimii työtasona. 
Pyörillä liikuteltava huoltovaunu, jonka kansi toimii työtasona.

Sovella@garage-säilytystelineet vapauttavat lattiatilaa

Säätölistoihin kiinnitettävät säilytystelineet vapauttavat kallisarvoista lattiatilaa ja mahdollistavat raskaiden tarvikkeiden ja välineiden säilyttämisen seinällä. Rengas/yleistelineen päällä voi säilyttää auton renkaita ja esim. suksiboksia tai kanoottia. Toinen isojen autonrenkaiden säilytykseen tarkoitettu tuote, rengastelinepari, voidaan asettaa roikkumaan vaakakiskoon tai kiinnittää suoraan seinään.

Polkupyörän voi ripustaa säätölistoihin kiinnitetyn polkupyörän kannatinparin varaan. Taittopöytä kiinnitetään säätölistoihin, ja sen voi kääntää alas tarvittaessa. Taittopöytä sopii siis hyvin pieniin ja ahtaisiin tiloihin, joissa tarvitaan työtasoa. Pienet tarvikkeet säilyvät laatikkolistoihin asetettavissa muovilaatikoissa. Työvaatteet ja esim. harrastuksiin liittyvät haalarit on helppo säilyttää naulakossa tai henkarissa vaatetangolla.
 

Valmiit Sovella@garage-yhdistelmät helpottavat suunnittelua

Sovella@garage-sarja sisältää myös suunnittelua helpottavia valmiita hyllyjaksopaketteja jatko-osineen. Lisäksi sarjaan sisältyy käytännöllisiä kalustekokonaisuuksia eri säilytystarpeisiin. Tällaisia ovat esim. työkalujen säilytykseen soveltuva hylly-/työkalutaulu-/työkalukoukku-/laatikkolista-yhdistelmä sekä puutarhatarvikkeille sopiva työkalutaulu-/teräslankakori-/letkunkannatin-/koukku-yhdistelmä. Rengas- ja kausitavarasäilytystä varten löytyy teräshylly-/rengasteline-yhdistelmä, ja ahtaisiin tiloihin on suunniteltu kätevä taittopöytä-/työkalutaulu-/teräshylly-/koukku-yhdistelmä.

Seinään kiinnitettävä Sovella®-hyllyjärjestelmä

Hyllyjärjestelmän muodostavat vaakakiskot, säätölistat ja kannattimet sekä hyllyt, korit ja lisätarvikkeet. Lisätarvikkeisiin kuuluvat esim. reikätaustat ja -levyt, työkalukoukut (R-kannattimet) ja laatikkolistat sekä naulakot ja vaatetangot. Varastossa säilytettävät suuretkin tavarat ja työvälineet pysyvät poissa tieltä Sovella®-hyllyillä. Työkalut ja työvälineet pysyvät kätevästi paikoillaan reikätaustaan kiinnitetyissä kannattimissa.

Pienten tavaroiden säilytykseen sopivat laatikkolistat/muovilaatikot. Teräshyllyn lisätuilla saadaan lisää kantavuutta hyllyihin; esimerkiksi painava rakennustarvikkeita ja maalipurkkeja säilytettäessä. Sukset, mailat ja muut pitkät tavarat voidaan säilyttää pelkkien hyllynkannattimien varassa.
 

Helppo asentaa

Sovella® on helppo asentaa vaakakiskon avulla seinään. Koko seinää ei tarvitse rei’ittää, vaan riittää, että seinän yläosaan asennetaan vaakakisko, johon pystysuorat säätölistat asetetaan roikkumaan. Hyllyjen asettaminen säätölistoihin käy vaivattomasti. Säätölistojen etäisyyttä toisistaan voi vaihdella myöhemmin, joten hyllystön muuntaminen käy vaivattomasti. Järjestelmän laatu, kantavuus ja kestävyys täyttävät suomalaisen kodin erilaisille säilytysratkaisuille asetetut vaatimukset. Myös esim. puinen kaappi voidaan kiinnittää säätölistoihin kaapinkannattimien avulla, jolloin seinään ei tarvitse tehdä reikiä. - Vaihtoehtoinen asennustapa on asettaa hyllyt säätölistoihin, jotka on kiinnitetty suoraan seinään.

Tutustu seurantakohteeseen: Autotalli järjestykseen
 

Seinän yläosaan asennetaan vaakakisko, johon pystysuorat säätölistat asetetaan roikkumaan.Seinän yläosaan asennetaan vaakakisko, johon pystysuorat säätölistat asetetaan roikkumaan.
Teräshyllyt kestävät painaviakin tavaroita.Teräshyllyt kestävät painaviakin tavaroita.

 
Julkaistu
28.1.2011