Kodin säilytystilat kuntoon Sovella®-hyllyjärjestelmällä

Kuvittele koti, jossa on kerrankin tarpeeksi säilytystilaa. Asunto, jossa jokaiselle vaatekappaleelle, kengille ja harrastusvälineille, luistimille, suksille, autonrenkaille, työkaluille ja suksiboksille löytyy oma paikkansa. Kuulostaako utopialta?

Lisää Sovella-säilytysjärjestelmistä..
 

Kodin moninaisiin tarpeisiin luotu Sovella®-hyllyjärjestelmä pitää isot ja pienet vaatteet siistissä järjestyksessä ja antaa perheelle kallisarvoista, yhteistä aikaa, kun vaatteet löytyvät omilta paikoiltaan.Kodin moninaisiin tarpeisiin luotu Sovella®-hyllyjärjestelmä pitää isot ja pienet vaatteet siistissä järjestyksessä ja antaa perheelle kallisarvoista, yhteistä aikaa, kun vaatteet löytyvät omilta paikoiltaan.
Uutta kotia suunniteltaessa tai vanhaa kunnostettaessa kannattaa panostaa säilytystilojen riittävyyteen. Mieti, kuinka paljon ja minkälaista säilytystarvetta kodissa on juuri tällä hetkellä – ja pohdi samalla miten tilan tarve muuttuu vuosien myötä.

Lapsiperheessä säilytystilaa tarvitaan usein enemmän kuin kahden aikuisen kodissa. Erilaiset harrastusvälineet vaativat yllättävän paljon tilaa, ja kasvavilla lapsilla riittää vaatteita ja tavaroita. Säilytystilojen tarve saattaa kuitenkin muuttua elämän eri vaiheissa. Siksi ratkaisuja kannattaa miettiä etukäteen. Harrastusvälinesäilö taipuu myöhemmin vaikka hillovarastoksi ja liiteri pyöräparkiksi. Huolellinen suunnittelu palkitsee pitkällä aikavälillä.

Sovella makusi mukaan

Kotimainen Sovella® sisustaa kodin säilytystilat, lattiasta kattoon. Tehokkaasti ja tyylikkäästi. Markkinoiden joustavin hyllyjärjestelmä muuntuu tilan ja tarpeiden mukaan. Voit lisätä ja vähentää hyllyjä helposti ja yksinkertaisesti, vuodesta toiseen. Hyllystö kiinnitetään seinään, joten lattiatila jää vapaaksi esimerkiksi siivouksen aikana. Arki sujuu huolettomammin, kun kaikille tavaroille löytyy oma paikkansa.
 

Eteinen järjestyksessä

Säilytystilojen puute tulee usein vastaan jo eteisessä. Naulakko on monesti vain aikuisten korkeudella, lapaset ja hatut sekaisin yhdellä hyllyllä ja kengät sikin sokin pitkin lattiaa. Pukeminen ja lähteminen helpottuvat kummasti, kun varusteet löytyvät omilta paikoiltaan. On mukavampi tulla kotiinkin, kun eteinen ei näytä aitajuoksuradalta.

Sovella®-säilytysjärjestelmä mukautuu sekä lasten että aikuisten tarpeisiin. Hyllyjä ja tankoja on helppo sijoittaa juuri oikealle korkeudelle ja vaihtaa tarpeen mukaan lasten kasvaessa. Kenkähyllyjä voi laittaa sekä suoraan että vinoon, ja vaikka useampia päällekkäin. Sovella® järjestää niin isojen kuin pientenkin vaatteet kiireestä kantapäähän.
 

Kengät järjestyksessä. Kenkähyllyjä voi laittaa sekä suoraan että vinoon, ja vaikka useampia päällekkäin.Kengät järjestyksessä. Kenkähyllyjä voi laittaa sekä suoraan että vinoon, ja vaikka useampia päällekkäin.
Hyllyjä ja tankoja on helppo sijoittaa oikealle korkeudelle.Hyllyjä ja tankoja on helppo sijoittaa oikealle korkeudelle.

Tilaa vaatehuoneeseen

Vaatehuoneen sisustamiseen kannattaa suhtautua harkitusti, sillä tilaa saa moninkertaisesti lisää asiallisilla hyllyillä ja tangoilla. Sovellan järkevät tilaratkaisut pitävät vaatteet siistissä järjestyksessä. Rei’itetyssä teräs- tai lankahyllyssä villapaidat hengittävät ja pysyvät raikkaina. Miten helppoa töihin tai juhliin lähtö onkaan, kun vaatteet löytyvät aina omilta paikoiltaan!
 

Housunkannattimet

Sinkityt housunkannattimet kiinnitetään perustuotevalikoimassa olevaan naulakkoon, jossa on rei´ät housunkannattimia varten. Kannattimien päässä on muovitulppa, joka suojaa säilytettäviä vaatteita. Kannattimissa housut, hameet ja vaikkapa pöytäliinat säilyvät sileinä ja käyttövalmiina, koska niitä ei tarvitse laskostaa.

Ruostumattomat (RST) teräshyllyt kodinhoitotiloihin ja kellariin

Myös kodinhoitotilat, kylpyhuone, wc ja kellari tarvitsevat omat säilytysjärjestelmänsä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hyllyt eivät ruostu kosteissa tai kylmissä tiloissakaan, kuten esim. maakellareissa. Vaatetankojen ja housunkannattimien avulla esimerkiksi lenkki- ja harrastusvaatteiden kuivatus onnistuu ilman, että hikisiä vaatteita roikkuu pitkin poikin asuntoa.
 

Sovella® on helppo asentaa vaakakiskon avulla.Sovella® on helppo asentaa vaakakiskon avulla.
Teräshyllyt kestävät painaviakin tavaroita.Teräshyllyt kestävät painaviakin tavaroita.

Helppo asentaa

Sovella® on helppo asentaa vaakakiskon avulla seinään. Koko seinää ei tarvitse rei’ittää, vaan riittää, että seinän yläosaan asennetaan vaakakisko, johon pystysuorat säätölistat asetetaan roikkumaan. Hyllyjen asettaminen säätölistoihin käy vaivattomasti. Säätölistojen etäisyyttä toisistaan voi vaihdella myöhemminkin, joten hyllystön muuntaminen käy vaivattomasti. Järjestelmän laatu, kantavuus ja kestävyys täyttävät kodin erilaisille säilytysratkaisuille asetetut vaatimukset. Myös kaappi saadaan kiinnitettyä kaapinkiinnitysheloilla säätölistaan seinää rei’ittämättä. - Vaihtoehtoinen asennustapa on asettaa hyllyt säätölistoihin, jotka on kiinnitetty suoraan seinään.

Suunnittele kodin säilytystilat itse!

Monipuolisen Sovella 3D Planner -suunnitteluohjelman avulla internetissä ideoit kodin säilytystilat helposti itse. Kokeile erilaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Ohjelma näyttää lopputuloksen kolmiulotteisena ja laskee suositushinnan valmiiksi. Tulosta valmis suunnitelma ja etsi valikosta lähin Sovella®-jälleenmyyjä.

Ideoi ja toteuta mielesi mukainen säilytysratkaisu eteiseen, makuuhuoneeseen, varastoon tai autotalliin.

Lisätietoa säilytysjärjestelmästä ja suunnitteluohjelmasta...
 
Julkaistu
8.4.2010