Tulikivellä tapahtuu
- Kuusamo, Pori, Juva, Mikkeli, Varkaus

Kuusamon uudistuneen Tulikivi-studion avajaiset 8-9.4.

Uudistuneesta Tulikivi-studiosta saat koko monipuolisen Tulikivi- ja Kermansavi-malliston. Esillä Tulikivi- ja Kermansavi-uutuusmallit. Kysy myös kokonaispalvelua: vanhan uunin purku, uusi uuni ja valmishormi, eduslaatoitukset jne kätevästi kokonaispakettina. Tule tutustumaan ja hyödynnä kuumat avajaistarjoukset! Perjantaina paikalla sisustuskiviasiantuntija.

Tulikivi-studio Kuusamo
Nuottatie 1
93600 Kuusamo

Energiapäivä Tulikivi-pisteellä Porin K-raudassa 9.4.

Tule tutustumaan monipuolisiin Kermansavi- ja Tulikivi-uunimallistoihin Porin K-rautaan perjantaina 9.4. Kysy kätevää kokonaispalvelua, saat uunin ja hormin asennettuna kokonaispakettina. Tule tutustumaan!

Tulikivi-piste Pori
K-Rauta Pori,
Satakunnankatu 39,
28130 Pori

Uunipäivä Juvan Tulikivi-pisteellä 9.4.

Tule tutustumaan monipuolisiin Kermansavi- ja Tulikivi-uunimallistoihin Juvan Tulikivi-pisteelle perjantaina 9.4. Paikalla uunimestari. Kysy kätevää kokonaispalvelua, saat uunin ja hormin asennettuna kokonaispakettina. Kysy tarjous ja hyödynnä talviedut!

Tulikivi-piste Juva
Juvan Rauta ja Maatalous Oy,
Juvantie 18,
51900 Juva

Tulikivi-uunipäivä Mikkelin Tulikivi-pisteellä 10.4.

Meiltä saat Tulikivi- ja Kermansavi-uunit kätevästi kokonaispalveluna. Tule tutustumaan monipuoliseen Tulikivii-mallistoon ja hyödynnä uunipäiväedut! Paikalla uunimestari Kari Nykänen.

Tulikivi-piste Mikkeli
K-rauta Mikkeli
Juvantie 1,
50170 Mikkeli

Sisustuskivipäivä Tammiston Tulikivi-studiossa perjantaina 164.

Tule tutustumaan uuteen, upeaan näyttelyymme sekä mosaiikkiuutuuksiin perjantaina 16.4. klo 10-18. Samalla kannattaa tutustua monipuolisiin Tulikivi- ja Kermansavi-mallistoihin. Sisustuskivipäivänä kaikki vuolukivilaatat ja -mosaiikit -20%. Sisustuskiviasiantuntija paikalla koko päivän.

Tulikivi-studio Tammisto
Valimotie 12
01510 Vantaa

Varkauden Tulikivi-studio palvelee 1.4. alkaen osoitteessa Kauppakatu 14.

Tulikivi-studio Varkaus
Kauppakatu 14,
78200 Varkaus,
 
Julkaistu
8.4.2010