Hyvästit sammaleelle

Boschin ALR 900 sammaleenpoistaja ja AVR 1100 nurmikon ilmaaja poistavat sammaleen ja ilmaavat nurmikon, mikä takaa kukoistavan, hyvinvoivan pihanurmen. Koneet ovat tehokkaita ja helposti liikuteltavia. Kokoon taittuvan kahvan ansiosta koneet mahtuvat pieneen tilaan. Suuri 50 litran kokoojasäiliö takaa sen, ettei säiliötä tarvitse tyhjentää jatkuvasti.

Nurmikko kukoistaa vain, jos se saa kasvaa ilman sammalta ja lehtiä. Boschin sammaleenpoistajat ja nurmikon ilmaajat poistavat molemmat tehokkaasti ja nopeasti, taaten kauniin ja hyvinvoivan pihanurmen. Molemmat laitteet, ALR 900 ja AVR 1100, poistavat sammaleen ja lehdet tehokkaasti 32 cm leveydeltä.

Innovatiivisessa ”Jet-Collection”-järjestelmässä on jaloteräksisillä terillä tai piikeillä varustettu tela ja ilma-aukot. Ilma-aukkojen voimakas ilmavirta takaa sen, että kasvijätteet kulkeutuvat hyvin kokoojasäiliöön aiheuttamatta laitteen tukkeutumista.

AVR 1100:n jaloteräksiset terät leikkaavat nurmen pintaan -10 - +5 mm syvyiset urat ja pohjustavat näin nurmikkoa uutta kylvöä tai lannoitusta varten. ALR 900:ssa on 20 joustavaa teräspiikkiä, jotka voi itse säätää haluttuun korkeuteen:

  • -5 mm säädöllä poistat sammaleen
  • +10 mm keräät lehdet nurmikon pinnasta

Molemmat koneet mahtuvat pieneen tilaan taittuvien sankakahvojen ja koottavan kokoojasäiliön ansiosta. Kasaan taitettuina laitteiden korkeus on vain 40 cm.

Boschin tuotteita myyvät rautakaupat kautta maan.

Lisätietoa ruohonleikkureista ja ilmaajista...
 
Päivitetty
31.3.2010