Ruukin katto – Testattu äärimmäisissä oloissa

Koska oma koti on kullan kallis, katon pitää olla sen arvoinen. Ruukin teräskatto suojaa kotiasi kaikissa olosuhteissa. Se on myös esteettisen kaunis ja ajattoman tyylikäs. Laadukas katto lisää kotisi arvoa entisestään.

Sukupolvelta toiselle
Kattomme on suunniteltu vaativiin pohjoismaisiin oloihin. Ne kestävät vuodenaikojen vaihtelut kesäkuumasta syyssateisiin ja talven paukkupakkasiin. Teräskatto on myös huoleton ja helppohoitoinen. Valitsemalla Ruukin katon saat laadukkaan tuotteen, joka kestää vuosikymmenestä toiseen.

Kestävää tyylikkyyttä
Teräs on ajaton valinta. Sen käytöllä on pitkät perinteet. Ulkoasunsa ja ominaisuuksiensa osalta teräs on kattomateriaaleista myös ajanmukaisin. Muoto- ja käyttöominaisuuksiltaan Ruukin teräskatot edustavat pelkistettyä pohjoismaista muotoilua. Siksi teräskatto soveltuu melkein mihin tahansa olosuhteisiin. Tutustu valikoimaamme – löydät taatusti juuri sellaisen katon, joka korostaa kotisi parhaita puolia.

Helppo asentaa uuteen tai remontoitavaan kotiin
Valitsetpa sitten kattopaketin asennuksineen tai asennat kattosi itse, Ruukin katto on järkevän rakentajan ratkaisu. Teräskatteet ovat kevyitä - esimerkiksi tiilikate on huomattavasti teräskatetta painavampi. Koska toimitamme ne määrämittaan leikattuna, asentaminen sekä uuteen että remontoitavaan kotiin käy helposti. Perusteita ei tarvitse uusia, joten säästät niin aikaa kuin rahaa.

Huoleton ja helppohoitoinen
Teräskatto on täysin tiivis, kevyt ja kestävä. Maalipinnoitteen ansiosta katto pysyy puhtaana, sillä lehdet ja roskat irtoavat siitä lähes itsestään. Virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta Ruukin teräskatto ja oheistuotteet ovat helppohoitoisia. Sinä voit keskittyä nauttimaan lopputuloksesta.

Ruukin teräskate -yhteydenottopyyntö

 
Julkaistu
1.4.2010