Aito kiviaita täydentää Ruduksen monipuolista pihakivivalikoimaa

Ruduksen asiantuntijat neuvovat mielellään pihan rakentajia ja remontoijia kaikkina messupäivinä OmaPiha 2010 –messuilla osastolla 6h30. Osastolla saa vinkkejä pihan perustamisesta ja rakentamisesta viimeistelyyn ja pihakiveyksen huoltoon asti.
Uutuutena osastolla esitellään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti kehitetty aito kiviaita. Kiviaidan sadasta viiteensataan millimetriin (100/500 mm) kokoiset tummanharmaat kivet ovat kotoisin Hyvinkään pohjoispuolelta Rappukallion alueelta. Niistä ladotaan käsin kiviaita, joka on ikuinen ja aikanaan sammaloituu kauniisti.

Ruduksen osastolta saa koordinaatit Tuusulan näyttelypihalle, joka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden. Näyttelyssä on hyvä tutustua erilaisiin pihakivien ladontamalleihin luonnollisessa ympäristössä. Osoite on Ristikiventie 2, 04300 Tuusula, puhelin 020 447 4301.

Rudukselta saa kaikkeen pihan rakentamisen liittyvät kivipohjaiset tuotteet, jotka auttavat luomaan kauniita, toimivia ja vähemmän hoitoa vaativia piha-alueita. Asiakaspalvelupisteet ovat lähellä asiakasta ympäri Suomea. Monipuolisessa valikoimassa on kiviainekset, päällystekiviä, betonilaattoja, porraskiviä, penger- ja aitakiviä, reunakiviä, mukulakiviä, istutusastioita ja ruukkuja, leikki- ja turvahiekkaa, vesikouruja, sadevesikaivoja, maakellareita, erilaisia harkkoja ja muurikiviä.

Aito kiviaita sopii hyvin suomalaisille pihamaille.Aito kiviaita sopii hyvin suomalaisille pihamaille.
 
Julkaistu
25.3.2010