Porin Rakennusmessut 20.- 21.3.2010

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry järjestää jälleen tutuiksi tulleet rakennusmessut. Messut pidetään Porin Karhuhallissa 20.- 21.3.2010.

Aina ajankohtainen korjausrakentaminen on hyvin esillä kevään messuilla. Lumisen ja kylmän talven jälkeen on hyvä tarkistaa oman talon kunto. Kestikö tupa talven rasitukset? Olivatko räystäät täynnä jääpuikkoja? Ja valuuko se sulamisvesi sokkeliin päin?

Monipuolinen ohjelma

Messuilta löydät monenlaisia ideoita. Voit tutustua vinyyliverhoukseen, seurata, miten vedeneristyksen voi tehdä sekä kumpanakin päivänä näet konkreettisesti, miten leikkimökki rakennetaan. Sunnuntaina palataan ajassa taaksepäin ja keitellään punamultamaalia. Voit myös tilata sitä itsellesi!

Luentoteltassa puolestaan puhutaan uudesta asunto-osakeyhtiölaista, energiatehokkaasta korjaamisesta, passiivitaloista, hisseistä, kattoremontista, sisustussuunnittelusta sekä maalämmöstä.

Viihteestä vastaavat The Spectre, Latin Ladies, harmonikkasisarukset Essi ja Ella Elomäki, Länsi-Porin srk:n lapsikuoro sekä Image Wear. Gunnar Kansanen on myös paikalla koko ajan, ihailemassa unelmien koteja, joita nuoret satakuntalaiset ovat tehneet. Viikonlopun juontaa Radio Porista tuttu kaverimme Julle Kallio.
 
Julkaistu
16.3.2010