Lasitukset apuna lapsiperheiden arjessa

Lapsiperheen elämään voi tulla apua yllättävältäkin taholta. Terassi- ja parvekelasitukset auttavat arjen sujumisessa. Vauvan voi turvallisesti jättää nukkumaan lasitetulle terassille tai parvekkeelle. Ei tarvitse pelätä lintujen tai oravien häirintää. Vaunut ovat turvassa myös tuiskulta ja sateelta. Ja ainahan lasituksen suojassa on kylmilläkin säillä ulkoilmaa lämpimämpää.

Suunnittele oma terassi

Turvallinen "lastenvahti" kotona ja hoitopaikassa

Myös leikki-ikäiset lapset viihtyvät hyvin lasitetulla terassilla tai parvekkeella kotonaan ja hoitopaikassa. Sieltä he eivät pääse karkaamaan omille teilleen tai putoamaan hoitajan piipahtaessa sisällä vaikkapa ruokaa valmistamassa.

Raitista ilmaa

Lasitetulla terassilla tai parvekkeella saavat lapset ulkoilmaa myös sadesäällä. Tilavimmille parvekkeille ja terasseille voi pystyttää hiekkalaatikon, askartelupöydän tai mukavan puutarhakeinun. Ideoita on vaikka kuinka paljon. Pikku puutarhureista on mukava seurata mansikoiden kypsymistä tai herneenpalkojen varttumista.

Lasitetut terassit ovat myös lemmikkieläinten mieleen. Raitis ilma tekee hyvää turkille ja höyhenille ja parvekkeelta on mukava kuunnella ja seurailla elämänmenoa ulkona. Samalla lasitus suojaa lemmikkejä putoamiselta ja karkaamiselta.

Oiva säilytyspaikka

Lasitettu terassi tai parveke on varma, vorojen ulottumattomissa oleva säilytyspaikka polkupyörille, suksille, kelkoille, pulkille ja pihaleikkikaluille. Sinne on helppo jättää kuraiset saappaat ja kurahousut.

Pyykinkuivauspaikka tai viileäkaappi

Pyykit kuivuvat ja siliävät ulkoilmassa raikkaiksi. Ja voihan viileää tilaa käyttää sopivina vuodenaikoina myös viileäkaappina, silloin kun säilytettävää on tavallista enemmän.

Taaperoikäisten turvaksi

Joulukuusen voi sijoittaa lasitetulle terassille tai parvekkeelle suojaan taaperoikäisiltä tai lemmikeiltä. Sinne voi myös lavastaa omaksi ja lasten iloksi hauskat lastenkutsut, keltaisen pääsiäismaailman tai kurpitsalyhdyt. Kannattaa harkita!

Lasiterassi on helppo hankkia

Parhaiten lasiterassiunelma toteutuu ottamalla yhteys Lumonin lasiterassiasiantuntijaan. Hän tuntee paikalliset viranomaisvaatimukset ja tarvittaessa auttaa lupien hankinnassa.

Häneltä voit myös kysyä perustusten teosta ja muista rakentamiseen liittyvistä asioista. Lumon lasiterassi on laatuhankinta, joka säilyttää ryhtinsä ja käyttömukavuutensa hyvillä perustuksilla vuosikymmeniä.

Pyydä tarjous lasiterassista

Lumon lasiterassi on varma kokonaisratkaisu. Suunnittelu, valmistus ja asennus ovat yksissä käsissä. Näin varmistetaan onnistunut lopputulos. Lumon-edustaja suunnittelee lasituksen kanssasi ja tekee sitovan tarjouksen. Hän avustaa myös lupien hankkimisessa. Lumon lasiterassien asennustyöllä on 2 vuoden ja materiaaleilla 5 vuoden takuu. Takuu sisältää tarvittavat korjaustyöt materiaaleineen.

Palvelussamme voit jättää yhteydenottopyynnön lasiterassista kotiisi. Täytä yhteystietosi, niin Lumon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä. Yhteydenottopyynnön jättäminen on veloituksetonta eikä sido ostamaan tuotetta.
Jätä yhteydenottopyyntö tästä

 
Julkaistu
11.10.2011