Esitepalvelusta saat lisää tietoa helposti ja nopeasti

Rakentaja.fi-esitepalvelu on eräs monista jäsenille tarkoitetuista ilmaispalveluista. Esitepalvelussa aiheet ovat aakkosjärjestyksessä ja ne on jaoteltu aihepiireittäin vastaavasti kuin sivuston vasen valikko. Valtaosasta esitteitä on saatavilla myös kuva, jonka perusteella saat vaikutelman esitteen sisällöstä ja saatat tunnistaa sinulle jo entuudestaan tutun esitteen. Kiinnostavia esitteitä voi myös etsiä kuvan perusteella välittämättä aihepiiristä.

Hankittavien esitteiden valinta

Jos esimerkiksi olet kiinnostunut hirsihuvilasta, löydät tämän aiheen esitteet kohdasta Talopaketit ja rungot. Sivua vieritetään alaspäin, kunnes Talopaketit ja rungot tulevat vastaan. Valittavana on lukuisia erityyppisiä hirsihuvilavaihtoehtoja. Esitepalvelusta löydät Kontion esitteitä saunamökeistä ja huviloista lähtien aina hirsitaloihin asti.


Siirry esitepalveluun…
Kontion Huvilauutuudet -esitteen löydät esitepalvelun kohdasta Talopaketit ja rungot.Kontion Huvilauutuudet -esitteen löydät esitepalvelun kohdasta Talopaketit ja rungot.
Kun haluttu esite löytyy, klikkaat esitteen alla olevan nimen edessä olevaa rastitusruutua ja ko. esite lisätään tilauslistaasi. Jotta saat klikattua rastin paikoilleen Sinun tulee olla kirjautuneena palveluun. Kirjautua voi esimerkiksi sivun alussa olevan linkin kautta. Kirjautumisen jälkeen sivun alareunassa näkyvät yhteystietosi, josta voit tarkistaa osoitteesi, johon esitteet postitetaan. Tämän jälkeen painat vain Tilaa esitteet -painiketta ja esitetilaus siirtyy asiakaspalvelun käsiteltäväksi. Esitteiden tilaaminen on jäsenillemme veloituksetonta.
Mikäli et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi esimerkiksi Esitepalvelusivun yläosasta löytyvän linkin kautta. Myös jäseneksi liittyminen on veloituksetonta ja samalla saat käyttöösi muut jäsenpalvelumme.

Esitepalvelun löydät ylävalikon kohdasta Jäsenpalvelut.

Voit siirtyä esitepalveluun myös suoraan tästä linkistä
 
Julkaistu
9.3.2010