Yksinkertaisen nerokas pelletti-
järjestelmä Tulikivi-uuneille

Tulikivi-tulisijan tehokkuutta on nyt mahdollisuus parantaa entisestään Tulikivi Green –tuoteperheellä, jonka ensimmäinen uutuus on pelletinpolttojärjestelmä. Se sopii Tulikiven takkaryhmän 2 tulisijoihin. Järjestelmä polttaa pelletin puhtaasti ja on kätevä käyttää. Tuoteperheeseen tulee lisää uutuuksia vielä tämän vuoden aikana.

Lisätietoa Tulikivi-uuneista...

Laadukas pelletti on tasalaatuinen polttoaine ja palaa puhtaasti

Tulikivi Green P10 –pellettijärjestelmä hyödyntää Tulikiven patentoimaa pyörrepesän teknologiaa, jossa palokaasut ja palamisilma sekoittuvat tehokkaasti ja palaminen on puhdasta. Näin Tulikiven takkaryhmään 2 kuuluva tulisija on lämmitettävissä yhdellä pellettilatauksella

Laadukas pelletti on tasalaatuinen polttoaine ja palaa puhtaasti. Palamisen alkuvaiheessa järjestelmä johtaa palamisilman pellettipatjan päälle sekundääri-ilmana. Palamisen loppuvaiheessa primääri-ilma tunkeutuu pellettipatjan läpi, ja näin tehokas loppuun palaminen varmistuu.

Tulikivi Green on Tulikiven uusi tuoteperhe

Tulikivi Green on Tulikiven uusi tuoteperhe. Se sisältää tulisijan käyttöä edelleen tehostavia ja käyttöä edelleen helpottavia huipputeknologiatuotteita tulisijoihin. Pellettijärjestelmä on ensimmäinen Tulikivi Green –tuote markkinoilla. Tuoteperheeseen lanseerataan lisää uutuuksia vielä tämän vuoden aikana.
Pellettijärjestelmä on mahdollista ostaa valmiiseen Tulikiven takkaryhmän 2 tulisijaan. Uusissa samaan ryhmään kuuluvissa tuotteissa pellettijärjestelmä on vakiovarusteena.
 
Julkaistu
1.3.2010