Teräshormit

Jalotakan kotimaiset teräshormit soveltuvat useisiin eri uunityyppeihin ja kaikkiin puilla lämmitettäviin tulisijoihin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hormit ovat turvallisia, rapautumattomia – ja käyvät vaikkapa sisutuselementeistä. Sinkitty ulkokuori on maalattavissa asiakkaan toivomuksen mukaan (saatavana myös rst-harjattuna tai kromattuna).

Teräshormien modulaarinen rakenne mahdollistaa erilaisten rakennusten erityispiirteiden huomioimisen. Moduulien kokoja on myös mahdollista määritellä.

Jalotakan hormeilla on 10 vuoden takuu.

Jalotakan teräshomit toimivat myös sisustuselementteinä.Jalotakan teräshomit toimivat myös sisustuselementteinä.

Turvallinen

Jalotakan teräshormit ovat CE-merkittyjä tuotteita, joka takaa tuotteiden korkean laadun sekä turvallisuuden. Hormin rakentuu sisäpuolen 1 mm:n ruostumattomasta savuputkesta, 60 mm:n vuorivillaeristeestä sekä sinkitystä 0,6 mm:n ulkokuoresta. Teräshormissa kulkevien savukaasujen maksimilämpötila saa Jalotakan teräshomeissa olla 600°C (paloluokka T600), joka on korkeimpia teräshormin lämpötilankestävyyksiä. JT Teräshormi siis kestää saman lämpötilan kuin harkkohormitkin.

Helppo ja edullinen ratkaisu

Jalotakan teräshormisto on helppo ja nopea asentaa johtuen sisä- ja ulkoputkien liitostavasta. Hormisto on rakenteeltaan kevyt eikä näin tarvitse vaativia perustuksia.

Jalotakan teräshormien ulkokuoren maalausmenetelmä tarjoaa miltei rajattoman värivalikoiman.Jalotakan teräshormien ulkokuoren maalausmenetelmä tarjoaa miltei rajattoman värivalikoiman.

Perustoimituksessa kaikki tarvittava

Jalotakan teräshormin perustoimitus sisältää: valmissovitteen tulisijaan, liukupannan, savupellin, sinkityn alajakson, suoran tai kaltevan läpivientirenkaan, höyrysulun tiivisteen, pannan, sinkityt välijaksot, yläjakson, aluskatteen tiivisteen sekä mustan sadehatun. Lisävarusteena toimitetaan piipun pellityssarja, jota on saatavissa yleisimmissä vesikaton väreissä.
 
Julkaistu
2.3.2010