Puzer-keskuspölynimurit

Jokainen ihminen arvostaa puhdasta koti-ilmaa. Perinteinen pölynimuri ei pysty tekemään kodista helpolla puhdasta, sillä sen poistoilmassa oleva hieno mikropöly jää leijailemaan ja laskeutuu uudestaan tilaan. Puzer-keskuspölynimurit eivät puhalla poistoilmaa takaisin huoneilmaan, vaan se johdatetaan keskuspölynimurin poistoilmaputkiston kautta suoraan ulos. Siksi keskuspölynimuri on käytännöllisempi. Se poistaa kodistasi kaikkein pienimmänkin mikropölyn ja on hiljainen ja helppo käyttää.

Puzer- keskuspölynimurit ovat markkinoiden hiljaisimpia. Niiden äänitaso on vain 68 dB (A). Hiljainen käyntiääni ei häiritse muiden perheenjäsenten toimintaa.

Puzer-keskuspölynimureissa on myös edistyksellinen ilman läpivirtaustekniikka. Ilmavirta kulkee mahdollisimman esteettömästi imurin läpi, jolloin teho välittyy paremmin koko järjestelmän läpi suulakkeelle asti. Sekä Puzer Eevan ja Oivan imuteho on 653 W:a, mikä tarkoittaa yli kaksinkertaista imutehoa tavalliseen imuriin verrattuna.

Tilaa keskuspölynimuri Rakentaja.fi-Jäsentukusta

Lisätietoa keskuspölynimureista...
Keskuspölynimurijärjestelmien asennus on helppoa ja nopeaa. Järjestelmän voi asentaa niin uuteen kuin vanhaankin taloon. Asennustyö hoituu muutamassa tunnissa ja teet sen asennusohjeidemme avulla itsekin.

Kompakti ja tehokas Puzer Eeva

Puzerin uusi edistyksellinen tekniikka on mahdollistanut Puzer Eeva -keskuspölynimurin hämmästyttävän pienen koon. Imurin keskusyksikkö on nyt helppo sijoittaa kotiin kuin kotiin. Puzer Eeva on tehokas keskuspölynimuri, jonka tyylikäs muotoilu, pieni koko ja hiljainen ääni mahdollistavat sen sijoittamisen melkein mihin vain asunnossa. Halutessasi voit asentaa sen vaikka keittiön tai kodinhoitohuoneen kaapistoon, jolloin pölypussin tyhjennys käy kätevästi. Tyylikäs muotoilu sallii asentamisen näkyvällekin paikalle.

Imurin käyttö on helppoa ja nopeaa. Letku kiinnitetään valokatkaisijan näköiseen imurasiaan ja imuri käynnistetään kahvasta. Letku ei kolhi huonekaluja eikä naarmuta parkettia ja sen kanssa on helppo kurkotella kaappien päällystät ja kulkea portaikoissa. Säädettävän teleskooppivarren ansiosta imurointiasento on mukava eikä rasita selkää. Imurin kahva on ergonomisesti muotoiltu, jolloin sen piteleminen ei rasita kättä.


Uudistunut klassikkotuote - Puzer Oiva

Puzer-säiliökoneita on vain yksi malli, kaikille sopiva avainlipputuote Puzer Oiva, jossa on imurasia myös pölysäiliössä. Puzer Oivan uudelleensuunnittelussa on huomioitu uudella tavalla tuotteen tehokkuus, hiljaisuus sekä sen huolto- ja imuominaisuudet.

Uudistetun pölysäiliön ansiosta Oiva on entistä kevyempi ja säiliön kiinnitys helpompi käsitellä. Lisäksi Oivan moottori on suojattu ylilämpösuojalla.

Moottorin uuden soft-start käynnistyksen ansiosta asentaminen vanhaan asuntoon on entistä helpompaa. Enää ei tarvita sulaketaululla16A sulaketta, vaan olemassa oleva 10A riittää. Soft-start tarkoittaa sitä, että imuri ei lähde heti täydellä voimalla käymään, vaan virta syötetään moottorille noin 0,5s aikana jolloin käynnistys-ampeerit ovat paljon pienemmät, kuin ilman soft-starttia.

Keskuspölynimuri jälkiasennuksena

Puzer-keskuspölynimurin asennus on helppoa ja nopeaa, myös jälkiasennuksena. Koko järjestelmän asentamiseen kuluu aikaa vain muutama tunti, eikä se häiritse asumista.

Useimmissa pientaloissa on levyrakenteiset, onttorunkoiset seinät, joten runkoputken vetäminen käy usein nopeasti ja helposti. Putket voivat kulkea myös komeroiden sokkelitilassa tai muissa vastaavissa tiloissa. Siirtyminen huonetilasta toiseen tapahtuu ylä- tai välipohjan kautta.

Katso TV-esitys jälkiasennuksesta...

Uusi letkukela kaikille keskuspölynimureille

  • Sopii kaikille keskuspölynimuri letkuille merkistä riippumatta
  • Helppo ja nopea letkunkelaus
  • Mahtuu 400 mm kaappiin
  • Asennus 6 ruuvilla
  • Kelalle mahtuu jopa 14 m letku
  • Kelan halkaisija 480 mm
  • Syvyys 280 mm (ilman veiviä 210 mm)
 
Julkaistu
23.2.2010