Tyylikäs kylpyhuone syntyy pienistä yksityiskohdista

Kun Oras Cubista -hanasarja suunniteltiin, tavoitteena ja haasteena oli suunnitella moderni mutta samalla persoonallinen ja massasta erottuva hanasarja, jossa käytettävyys on kohdallaan, kertoo hanan muotoilija Kirsi Svärd.

Oras Cubistan muotoiluun saatiin visuaalisia vaikutteita kubismista ja tästä syntyi myös tuotesarjan nimi. Sarjaan kuuluvat kaikki tarvittavat hanat keittiöstä kylpyhuoneeseen. Hana on suunniteltu niin moderneihin koteihin kun julkisten tilojen pesutiloihin.

Oras Cubista – käyttäjäystävällinen ja hygieeninen vedensäästäjä

Kosketusvapaa Oras Cubista on ekologinen vaihtoehto kylpyhuoneeseen, sillä se sääs-tää veden lisäksi energiaa. Hanasta ei vahingossa tule liian kuumaa vettä, eikä hana jää vuotamaan, sillä veden tulo katkeaa automaattisesti pesutoiminnon jälkeen. Koska hana toimii automaattisesti, siihen ei tarvitse koskea – näin vältytään myös mikrobien leviämiseltä. Se on ensiarvoisen tärkeää käsihygieniaa ajatellen.

Myös Bidetta-versiona

Oras Cubista kosketusvapaan pesuallashanan saa myös tutulla Bidetta-käsisuihkulla varustettuna. Myös tämän hanan toiminta on helppoa: avaat hanan kuten normaalin kosketusvapaan hanan – käsin koskematta. Tämän jälkeen käytössäsi on myös tuttu Bidetta-käsisuihku.

Bidetta-käsisuihkun avulla intiimi pesumahdollisuus on aina käden ulottuvilla, sillä käsisuihku sijoitetaan WC-istuimen viereen. Näin saadaan kätevä pesumahdollisuus kaikkialle, missä pesuistuinta ei ole mahdollisuus asentaa. Sopii yhtä hyvin uusiin kuin vanhoihin tiloihin. Lopetettuasi suihkuttelun, hana sulkeutuu automaattisesti – uusi standardi hygieenisyydelle ja veden säästölle!

Luotettava tunnistin ja kestävä rakenne

Oras Cubista kosketusvapaan hanan Autofocus -tunnistin on äärimmäisen tarkka ja luotettava. Se havaitsee värien ja pintojen erilaisuudet ja toimii siksi erinomaisesti kaikenlaisissa valaistusolosuhteissa.

Luotettavuutensa ansiosta kosketusvapaat hanat sopivat erityisen hyvin sekä lasten että ikääntyneiden ihmisten käyttöön. Ne tuovat tervetullutta apua ongelmiin, joita voi olla esim. perinteisen hanan avaamisessa ja sulkemisessa tai lämpötilan säätämisessä.

Paristokäyttöisen (6V) hanan tuttu ja testattu tekniikka (suojausluokka IP67) takaa varman ja turvallisen toiminnan myös kovassa käytössä ja hankalissa käyttöolosuhteissa. Uusi allashana on helppo asentaa joustavilla kytkentäputkilla entisen vipuhanan tilalle.
 
Päivitetty
24.8.2020