Kuukaudessa ulkovalmis

Rönnäsin seurantakohteemme on nyt ulkopuolisten rakennetöisen osalta valmis. Rakentajaperheellä oli kaksi selkeää linjausta päätöksenteossa; Toimitukseen tulee sisältyä kaikki tarvittava puutavara ja asennus täytyy tehdä ulkopuolelta täysin valmiiksi räystäslautoineen ja ikkunapielilistoineen. Tämä onnistukin Kontiotuotteen ns. laajennetulla asennussisällöllä. Työkin kesti kokonaisuudessaan vain reilun kuukauden, vaikka välillä täytyi pitää taukojakin, ensiksi vesi- ja myöhemmin lumisateiden vuoksi.
Valmis ja vastaanotettu. Eteläpuoli, jossa terassi ja kattoikkunat.Valmis ja vastaanotettu. Eteläpuoli, jossa terassi ja kattoikkunat.
Isot kivet suojaavat golfpalloilta?Isot kivet suojaavat golfpalloilta?
Ilta-auringon julkisivu.Ilta-auringon julkisivu.
Julkisivu itään eli tulotielle. Päädyssä oikealla rakentajaperheen lisäämä varasto golfvälineitä, polkupyöriä, suksia ja kalastustarvikkeita vartenJulkisivu itään eli tulotielle. Päädyssä oikealla rakentajaperheen lisäämä varasto golfvälineitä, polkupyöriä, suksia ja kalastustarvikkeita varten
Lattian koolaus on aloitettu. Reunimmaiset palkit kiinnitettiin tukevasti kansiruuveilla alimpaan hirteen.Lattian koolaus on aloitettu. Reunimmaiset palkit kiinnitettiin tukevasti kansiruuveilla alimpaan hirteen.
Myös väliseinien muuraus on aluillaan.Myös väliseinien muuraus on aluillaan.
 
Julkaistu
8.2.2010