Köökkijuttu testiartikkeli

Сделай своими руками! В этой серии разрабатывают как можно испольсовать остальные строительные материалы и дают разную инструкцию для осуществления маленьких или больших вещей; от совета столярничать столб для цветов до построения склада.

Vaivattomuutta tekniikalla, liian lyhyt otsikko, pidennetään

Tämän päivän keittiöissä säilyttämisen painopiste on siirtynyt keventyneiden seinäkaappiratkaisujen myötä ergonomisesti parempiin, kestäviin ja kevyesti liukuviin laatikostoihin. Puustelli-keittiössä on vakiotuotteena laadukas, hiljaisesti toimiva Intrabox-laatikko. Vaihtoehtona on saatavilla Tandembox-laatikot, joiden rullamekanismi mahdollistaa täysin ulos tulevan laatikon. Laatikoihin on saatavissa myöskin ominaisuus, jonka avulla laatikko tietyltä etäisyydeltä liukuu itsekseen automaattisesti kiinni aivan äänettömästi. Laatikkoleveyksiä ja malleja on useita. Isot astiat ja pienkoneet on helppo sijoittaa.

Keittiösuunnittelu

Suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan elämäntapa ja tottumukset, joiden luomiin tarpeisiin keittiön ratkaisujen tulisi pystyä vastaamaan. Parhaimmillaan keittiö on elämää helpottava, toimiva kodin osa ja samalla toinen olohuone, jossa viettää aikaansa koko perhe ja siellä istutaan iltaa vieraidenkin kanssa.

Puustelli –keittiön suunnittelussa huomioidaan keitto-, pesu-, säilytys- ja työskentelyalueiden riittävyys ja keskinäinen sijoittelu. Viihtyisässä ja toimivassa keittiössä myös valaistuksella on tärkeä merkitys. Hyvin suunnitellussa keittiössä yhdistyvät käytännölliset ratkaisut kauniiseen ulkonäköön.

Kaikki samalla kertaa

Puustellin “täydellinen keittiö” -ajattelu sisältää myös kaikki keittiössä kalusteiden lisäksi tarvittavat tuotteet. Kodinkoneet, liesikuvut, altaat, hanat, valaisimet, välitilalaatat jne. Samalla periaatteella Puustelli kalustaa myös kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneet, mallistossa ovat myös eteisen ja makuuhuoneiden komeroratkaisut. Täydellinen keittiö sisältää tuotekokonaisuuden lisäksi myös kokonaispalvelun: suunnittelun, mittakäynnit asiakkaan kotona, asennuksen viimeistelyineen ja rahoituksen. Puustellin kokonaispalvelu on ainutlaatuinen.
Monet pelkäävät ryhtyä keittiöremontin tekoon ollessaan epävarmoja monesta asiasta: miten pitkään rmontti kestää ja kuinka kaikki käytännön asiat saadaan sujumaan; tarvitaanko putki- ja sähkömiestä, mistä kalusteet ja tarvikkeet hankitaan, kuka hoitaa asennuksen, mihin vanhat kalusteet viedään ja ennen kaikkea, mitä remontti tulee kokonaisuudessaan maksamaan. vesivaa'an avulla remontti onnistuu.

Uusilla vetimillä uusi ilme keittiöösi

Kuvankaunis keittiöKuvankaunis keittiö

Ja joku taulu

kentta4vapaa rakennuskohteet (pilkulla rakennuskohteet
kentta5vapaa remontointikohteet pilkulla remontointikohteet
kentta6teksti asuntoyhtiömuoto ? pois
kentta7teksti aloitusvuosi voitusvu
kentta8teksti aloituskk aloituskk
kentta9vapaa lahin yritys Kunta / nimi yritys
kentta10vapaa email tai yritysnro rekisteritunnus
 
Julkaistu
17.4.2008