Tuoteuutuuksia ABBltä

Lämmityksen tarkka ohjaus lisää asumisviihtyvyyttä ja samalla voidaan saavuttaa huomattavia energiansäästöjä.

Jussi-yhdistelmätermostaatti

Jussi-yhdistelmätermostaatissa on toiminnan valintakytkin, jolla valitaan toiminta lattia- tai yhdistelmätermostaattina. Yhdistelmätermostaatti mittaa huoneen lämpötilaa ja kytkee lattian lämmityksen päälle, kun huoneen lämpötila on alle säädetyn. Termostaatti mittaa myös lattian lämpötilaa ja estää sen ylikuumenemisen. Huoneen lämpötila säädetään pyöreällä lämpötilan säätönupilla (säätöalue 0-6).

Jussi-kalustesarja täydentyy lisäksi uudella lattiatermostaatilla. TF16-214 termostaattia käytetään lattialämmityksen ohjaukseen esimerkiksi laatta- ja kivilattioissa, joissa halutaan säätää lattian lämpötila miellyttäväksi ja samalla voidaan optimoida energian käyttö.
Lattiatermostaatissa on 2-napainen käyttökytkin. Kun käyttökytkin on alas painettu, virta on kytketty ja led loistaa. Led loistaa normaalisti vihreänä, ja punaisena lämmitysjakson ajan. Lämpötila säädetään halutuksi pyöreällä säätönupilla (asteikko 0-6).

Laite mittaa lattian lämpötilaa lattian sisältä, joten pintalämpötila on eri, kuin lattian sisällä oleva lämpötila. Esim. säätönupin asento 3 vastaa n. 30 °C lämpötilaa lattian sisällä.

Busch-ComfortTouch -ohjauspaneeli

Busch-ComfortTouch -ohjauspaneelissa yhdistyvät toiminnallisuus, informaatio ja laadukas design. Ohjauspaneeli on helppokayttöinen ja sillä voidaan ohjata kaikkia kodin toimintoja yhdestä paikasta ja se voidaan liittää rakennuksen laajakaistaverkkoon. Yksityiskotien lisäksi se soveltuu erilaisiin julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, ravintoloihin, kauppoihin tai vastaanottotiloihin.
Ohjauspaneeli on 9” TFT-värinäyttö, jossa käytetään 16:9 kuvakokoa (taustavärivaihtoehtoina sininen, musta ja vaalean harmaa). Integroidut toiminnot merkitsevät paitsi mukavuutta, myös turvallisuutta ja taloudellisuutta. Käyttämisen helpottamiseksi on eri toiminnot erotettu värikoodein (keltainen=valaistus, oranssi=lämmitys, sininen=verhot/sälekaihtimet ja violetti=tilanneohjaus).
 
Päivitetty
2.2.2010