Kermansavi-tulisija uudessa asussa

Suurella vaakaluukulla varustettuun Kseniaan voi valita pinnan viidestä eri vaihtoehdosta. Kokonaan tai osittain kaakeloidun pinnan lisäksi vaihtoehtoina on aitoa luonnonkiveä tai hiertopintaa. Ksenian saa myös kaksiluukkuisena, jolloin tuli näkyy tulisijan kummallekin puolelle.

Kolmiulotteisen Kimpale-kaakeli elävöittää tulisijan pintaa valon ja varjojen leikkinäKolmiulotteisen Kimpale-kaakeli elävöittää tulisijan pintaa valon ja varjojen leikkinä

Sopusuhtainen Ksenia hurmaa pintavalinnoillaan

Kermansavi-uunien uutuus Ksenia on moneen muuntuva, sopusuhtainen tulisijakaunotar. Selkeää ilmettä täydentää suuri vaakaluukku, josta avautuu kauniit näkymät liekkeihin. Ksenian pinnaksi on useita vaihtoehtoja. Yksi mahdollisuus on kaakelointi kokonaan tai osittain. Tehosteeksi kaakeloituun pintaan voit valita uuden, kolmiulotteisen Kimpale-kaakelin, joka elävöittää tulisijan pintaa valon ja varjojen leikkinä. Kseniaan saa halutessaan myös hiertopinnan.

Ksenian pinnaksi on vaihtoehtoina myös viisi upeaa luonnonkiveä marmorista graniittiin. Kivien värimaailma vaihtelee marmorinvalkeasta Bianco Carrarasta beigeen Crema Marfiliin tai lämpimän ruskeasta, eläväpintaisesta Ramona Brownista lempeän harmaan Ruivinan kautta juhlavan mustaan Nero Assoluto -graniittiin. Suuressa laattakoossa kiven oma tekstuuri tulee upeasti esiin.

Tulisijan pinnassa beigen sävyinen luonnonkivi Crema Marfili.Tulisijan pinnassa beigen sävyinen luonnonkivi Crema Marfili.

Sopii myös tilanjakajaksi

Ksenia sopii mainiosti tilanjakajaksi, jolloin voit valita siihen luukut molemmille puolille. Näin tuli näkyy kahdesta suunnasta. Tällöin voit myös suunnitella kummallekin puolelle haluamasi pintavaihtoehdon sisustuksesi mukaan.

Ksenian saa myös kaksiluukkuisena, jolloin tuli näkyy tulisijan kummallekin puolelle.Ksenian saa myös kaksiluukkuisena, jolloin tuli näkyy tulisijan kummallekin puolelle.
Kseniaan kannattaa tutustua ja eri vaihtoehtoja kokeilla Uuniräätälissä, www.uuniräätäli.fi. Ohjelmassa näet kolmiulotteisen mallinnoskuvan tulisijasta valitsemillasi vaihtoehdoilla. Uuniräätäliin ei tarvitse erikseen rekisteröityä.
 
Julkaistu
1.2.2010