Paljon uutuuksia Kontion mallistoissa

Kontiotuote Oy on uudistanut huvila- ja saunamallistonsa lähes kokonaan. Vapaa-ajan asumisen mallistot – Huvilasuosikit, Mökki- ja saunasuosikit ja Nalle-mallisto – ovat uudistuneet.

Uudet Kontio-esitteet ilmestyneet

Uuden vuosikymmenen alkua varten Kontio-esitteet on uusittu lähes kokonaan. Uutuuksiin voi tutustua kätevästi myös sähköisessä muodossa uudistuneilla nettisivuilla www.kontio.fi.

Lisätietoa Kontion hirsitaloista...

Lisätietoa Kontion hirsihuviloista ja-mökeistä...
Uutuusmallien lisäksi esitteistä löytyy vanhoja tuttuja, mutta myös päivitettyjä ja edelleen kehitettyjä malleja. Taustalla on vahvasti asiakkaiden toiveet ja palautteet.

Huvilaesitteet

Vapaa-ajan asumisen puolelta sekä Huvilasuosikit, Mökki- ja saunasuosikit että Nalle-mallisto ovat uudistuneet. Runsasta huvilatarjontaa täydentää uusi Maisemahuvilat- mallisto.TaloesitteetMyös Kontiotuotteen omakotitaloesitteet ovat uudistuneet. Tuttu Kontion Mestarimallisto on saanut muutamia ihan uusia malleja sekä lisää pohjavaihtoehtoja nykyisiin menestysmalleihin.

Uudessa Kontion Koti taloesitteessä on yli 20 uutta talomallia. Monipuolinen mallisto tarjoaa erilaisia hirsitaloja perinteisestä moderniin, tyylikästä arkkitehtuuria ja toimivia, käytännöllisiä tilaratkaisuja.

Tilaa esitteet kotiisi...

Energiatehokkuus

Kontio on jo vuosia panostanut tuotekehityksessään myös energiatehokkuuteen.

Kontio voikin nyt tarjota asiakkailleen jokaisesta talo- tai kakkoskotimallista useita energiatehokkaita, 2010 määräykset täyttäviä rakennevaihtoehtoja.
 
Julkaistu
2.2.2010