Uponor KOTI – energiatehokkaat LVI-järjestelmät verkosta

Uuteen kotiisi kahdeksan laadukasta ja kaikilta komponenteiltaan yhteensopivaa Uponor-järjestelmää – lähes kaikki, mitä talotekniikkaan tarvitaan. Saat testatun ja luotettavan talotekniikan, tarjouksen kotisi LVI-urakasta, neuvontaa ja suunnittelupalveluja. Uponor on kumppanisi, joka auttaa sinua rakentamisen ja asumisen kaikissa vaiheissa.

Uusi Uponor KOTI -verkkopalvelu tekee kotisi LVI-järjestelmien toteuttamisesta helppoa

Palvelusta saat kaiken suunnittelusta asennukseen. Valinnoissa on huomioitu jo valmiiksi kesällä 2012 kiristyvät energiatehokkuusmääräykset. Uponorilta saat käyttöösi kotimaiset järjestelmät sekä ammattitaitoisen jälleenmyyjä- ja asentajaverkoston.

1. LVI-SUUNNITTELU
Uponor KOTI -verkkopalvelusta voit tilata ammattilaisen tekemän LVI-suunnitelman. Voit myös käyttää omia, valmiita LVI-suunnitelmiasi urakkatarjouspyynnön pohjana.

2. TARJOUSPYYNTÖ
Uponor KOTI –verkkopalvelusta lähetät tarjouspyynnöt LVI-urakasta koulutetuille Uponor KOTI -verkostourakoitsijoille ja valitset vertailukelpoisista tarjouksista itsellesi sopivimman.

3. TOTEUTUS
Kun urakkasopimus on laadittu, LVI-urakka etenee ammattilaisen käsissä sujuvasti. Käyttöönottovaiheessa palveluun kuuluu laitteiden käytön opastus.

4. KÄYTTÖÖNOTTO
Uponor KOTI -verkkopalvelun sähköinen talokansio kokoaa yhteen talon LVI-järjestelmät ja niihin liittyvät asiakirjat, kuten huolto- ja käyttöohjeet.

Uponor KOTI -verkkopalveluun

Järjestelmät

Lattialämmitys
Paras ratkaisu kaikille lattiarakenteille ja pintamateriaaleille. Vaihtoehdot uudisrakentamiseen ja saneeraukseen.

Käyttövesi
Kosteusturvallinen ja testattu kokonaisuus jakotukilta hanakulmarasialle.

Ilmanvaihto
Terveellinen sisäilma kodin kaikkiin tiloihin. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Saatavana myös eristettynä.

Salaojat ja sadeveden poisto
Kaikki tarpeellinen piha-alueiden kuivana pitämiseen.

Kiinteistöviemäröinti
Kokonaisuus sopii rakennusten sisälle jäte- ja sadevesiviemäriksi sekä perusmuurin ulkopuolelle tonttiviemäriksi.

Jäteveden käsittely
Monipuolisesta valikoimasta sopiva ratkaisu kaikille tonteille ja puhdistustarpeille.

Eristetyt putkistot
Laadukkaat putkielementit lämmön ja käyttöveden kuljettamiseen rakennusten välillä. Ratkaisut myös jäätymiselle alttiisiin paikkoihin.

Radonin poisto
Asennusvalmis paketti estää haitallisen radonkaasun pääsyn sisäilmaan.

 
Julkaistu
20.3.2012