• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli avasi uuden palvelun:<BR>Talokaupat voi nyt tehdä vaikka verkossa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 20.01.2010
20101_19848.jpg

Kastelli-talot Oy tarjoaa ensimmäisenä talotoimittajana mahdollisuutta tehdä talokaupat internetissä. Verkkopalvelusta on saatavana suositun muuttovalmiin Economy-malliston uusin tulokas, Economy 89. Nettikaupassa asiakas näkee tekemiensä valintojen vaikutukset talopaketin kokonaishintaan saman tien.

Markkinajohtaja Kastellin vastikään avattu palvelu on uutta Suomessa. – Verkkokauppa on tätä päivää. Kokeilemme nyt, olisivatko asiakkaat valmiita hankkimaan jopa talon verkosta. Kotona ihmiset voivat vaivatta ja ilman kiirettä pohtia eri vaihtoehtoja, taustoittaa Kastellin markkinointijohtaja Jukka Vaaramo uutta palvelua.

Nettivarauksen jälkeen paikallinen Kastelli-kauppias ottaa asiakkaaseen yhteyttä. Kauppiaan kanssa hoidetaan yhdessä tonttiasiat, sovitaan toimitusajat ja muut yksityiskohdat.

Talokaupoissa hintoja seurataan tarkasti

- Hinta kiinnostaa ostajaa aina, joten selkeys on siinä tärkeää. Nettikaupassa hintalaskuri toimiikin sivun laidassa automaattisesti, Vaaramo kertoo.

Verkossa talovarauksen tekevä asiakas pääsee näkemään suoraan, mitä varasto ja autokatos tai -talli vaikuttavat kodin ulkoasuun ja kokonaishintaan. Ostaja voi tehdä haluamansa sisustukselliset muutokset hinnan päivittyessä jokaisen valinnan yhteydessä. Valittavana on asiakkaiden tekemät tyypillisimmät muutokset.

Nettikaupassa on nyt saatavana Economy 89 -malli, josta voi valita joko klassisemman perusmallin tai CityEconomy 89 -version, joka on ulkoasultaan moderni kaupunkimalli.

Nettikaupassa tarjolla oleva malli on hinnoiteltu muiden Economy-talojen tapaan mahdollisimman edulliseksi. Talotoimittaja lupaa netin kautta varauksen tehneille asiakkaille 3000 euron lisäedun.

– Taantuman aikana asiakkaat haluavat luotettavan talotoimittajan välttääkseen riskejä. Hinnalla on kuitenkin iso merkitys, ja siksi olemme halunneet tarjota pelkistettyjä, mutta laadultaan kestäviä ja hyvin rakennettuja muuttovalmiita koteja. Kaiken kaikkiaan turvallisen vaihtoehdon. Economy-talot ovatkin olleet hyvin suosittuja, Jukka Vaaramo toteaa.

Näin helppoa muuttovalmiin Kastelli-kodin hankkiminen nyt on:

  1. Tutustu muuttovalmiiksi rakennetun Economy-talon huippuvarusteluun.
  2. Valitse nettikaupasta mieluisin talomalli (Economy 89 tai CityEconomy 89).
  3. Valitse tontillesi ja itsellesi mieluisimmat ratkaisut nettikaupan vaihtoehdoista.
  4. Valintojen jälkeen lähetä varaus.
  5. Varauspyyntösi perusteella Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyden ja tekee hankintasopimuksen.

Nopeimmille varaajille NYT 3000€ LISÄETU!

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20158_44249.jpg
Irtolohkovaraaja saneerauskohteisiin
Irtolohkot on suunniteltu helpottamaan saneerauskohteisiin asennettavia säiliöitä. Niiden avulla voidaan ahtaasta oviaukosta saadaan mahdollisimman suuri varaaja sisään asennuspaikalle.Lisätietoa Akvatermin varaajista...
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Asuntomessuilla mukavasti kävijöitä
Asuntomessuilla Kokkolassa on käynyt jo yli 50 000 messuvierasta. 50 000 kävijän määrä ylittyi heti keskiviikkona 27.7. porttien avauduttua.Messuporteista astelivat tasaluvulla porvoolaiset Kati Immonen ja Marko Turunen sekä yksivuotias Lumi. Perhe kukitettiin messuluetteloiden, pääsylippujen sekä ruoka- ja juomakuponkien kera.– Asuntomessuilla käyminen on ainut säännöllinen harrastus, mikä minulla on. Messuilla on kiva käydä joka vuosi katsomassa mitä uutta alalla on. Tämä onkin jo 15. kerta messuilla, kertoo rakennusalan koulutuksen omaava Turunen.Siinä missä Turunen on kokenut messukävijä, Kati Immoselle asuntomessuvierailu on ensimmäinen.– Tämä on viimeinen viikko äitiyslomaani, joten olemme pienellä automatkalla Kokkolan seudulla. Odotukset ovat korkealla, nyt näkee oikeasti kaikkia niitä ihanuuksia, joita sisustuslehdistä on tullut katseltua, Immonen tunnelmoi.Immosen ja Turusen perheellä on ajatuksena hakea Asuntomessuilta ideoita sisustukseen ja hyödyntää ideoita omassa asunnossa syksyn tullen.
Peltikaton maalaus telalla
Vesikaton maalaus
Vesikatot joutuvat kovalle rasitukselle alttiiksi kaikkina vuodenaikoina. Täyttääkseen tehtävänsä odotetulla tavalla koko suunnitellun käyttöikänsä ajan katto vaatii hoitoa ja huoltoa. Vesikaton kunnosta huolehtimisella voi pidentää katon käyttöikää merkittävästi. Esimerkiksi puhtaana pidetty ja säännöllisesti huoltomaalattu peltikatto kestää kymmeniä vuosia. Huoltomaalaus on tehtävä 10–15 vuoden välein tai kun maali irtoaa tai pinnalle tulee ruostetta. Uudismaalauksen kohteena on lähes poikkeuksetta peltikatto, mutta huoltomaalausalustana voi olla peltikaton ohella myös huopa- tai tiilikatto. Riippumatta maalattavasta alustasta, onnistuneen lopputuloksen lähtökohtana on huolellinen pohjatyö ja oikean maalin valinta. Kestävyyden lisäksi maalaamisen tavoitteena on antaa pinnalle haluttu ulkonäkö.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton