Kastelli avasi uuden palvelun:
Talokaupat voi nyt tehdä vaikka verkossa

Kastelli-talot Oy tarjoaa ensimmäisenä talotoimittajana mahdollisuutta tehdä talokaupat internetissä. Verkkopalvelusta on saatavana suositun muuttovalmiin Economy-malliston uusin tulokas, Economy 89. Nettikaupassa asiakas näkee tekemiensä valintojen vaikutukset talopaketin kokonaishintaan saman tien.

Markkinajohtaja Kastellin vastikään avattu palvelu on uutta Suomessa. – Verkkokauppa on tätä päivää. Kokeilemme nyt, olisivatko asiakkaat valmiita hankkimaan jopa talon verkosta. Kotona ihmiset voivat vaivatta ja ilman kiirettä pohtia eri vaihtoehtoja, taustoittaa Kastellin markkinointijohtaja Jukka Vaaramo uutta palvelua.

Nettivarauksen jälkeen paikallinen Kastelli-kauppias ottaa asiakkaaseen yhteyttä. Kauppiaan kanssa hoidetaan yhdessä tonttiasiat, sovitaan toimitusajat ja muut yksityiskohdat.

Talokaupoissa hintoja seurataan tarkasti

- Hinta kiinnostaa ostajaa aina, joten selkeys on siinä tärkeää. Nettikaupassa hintalaskuri toimiikin sivun laidassa automaattisesti, Vaaramo kertoo.

Verkossa talovarauksen tekevä asiakas pääsee näkemään suoraan, mitä varasto ja autokatos tai -talli vaikuttavat kodin ulkoasuun ja kokonaishintaan. Ostaja voi tehdä haluamansa sisustukselliset muutokset hinnan päivittyessä jokaisen valinnan yhteydessä. Valittavana on asiakkaiden tekemät tyypillisimmät muutokset.

Nettikaupassa on nyt saatavana Economy 89 -malli, josta voi valita joko klassisemman perusmallin tai CityEconomy 89 -version, joka on ulkoasultaan moderni kaupunkimalli.

Nettikaupassa tarjolla oleva malli on hinnoiteltu muiden Economy-talojen tapaan mahdollisimman edulliseksi. Talotoimittaja lupaa netin kautta varauksen tehneille asiakkaille 3000 euron lisäedun.

– Taantuman aikana asiakkaat haluavat luotettavan talotoimittajan välttääkseen riskejä. Hinnalla on kuitenkin iso merkitys, ja siksi olemme halunneet tarjota pelkistettyjä, mutta laadultaan kestäviä ja hyvin rakennettuja muuttovalmiita koteja. Kaiken kaikkiaan turvallisen vaihtoehdon. Economy-talot ovatkin olleet hyvin suosittuja, Jukka Vaaramo toteaa.
Näin helppoa muuttovalmiin Kastelli-kodin hankkiminen nyt on:

  1. Tutustu muuttovalmiiksi rakennetun Economy-talon huippuvarusteluun.
  2. Valitse nettikaupasta mieluisin talomalli (Economy 89 tai CityEconomy 89).
  3. Valitse tontillesi ja itsellesi mieluisimmat ratkaisut nettikaupan vaihtoehdoista.
  4. Valintojen jälkeen lähetä varaus.
  5. Varauspyyntösi perusteella Kastelli-kauppias ottaa sinuun yhteyden ja tekee hankintasopimuksen.


Nopeimmille varaajille NYT 3000€ LISÄETU!
 
Julkaistu
20.1.2010