Suorakanava-palvelujen verkkolehtien lähetysajankohdat muuttuivat vuoden alusta

Suorakanava Oy:n sähköisesti lähetettävien verkkolehtien (Rakentaja.fi, Puutarha.net ja Taloyhtiö) lähetysajankohdat muuttuivat. Rakentaja.fi-verkkolehti, on perinteisesti valmistunut keskiviikkoisin ja lähetetty heti valmistumisensa jälkeen. Täydentävä, viikonlopun tapahtumiin ja ajankohtaisuuksiin keskittyvä täydennysosa on lähetetty perjantai aamupäivisin.

Laaja levikki on positiivinen ongelma

Merkittävin syy Rakentaja.fi-verkkolehden aikataulun muutoksiin on alati kasvava levikki. Uudella aikataululla varmistetaan, että kaikki lukijat saavat lehtensä keskiviikkoisin aamupäivän aikana. Vastaavasti viikonlopun tapahtumiin keskittyvä täydennysosa on lukijoilla hyvissä ajoin perjantaina.

Käytännössä uudet aikataulut ei juurikaan muuta mitään. Toimittajamme ottavat yhteyttä Teihin entiseen tapaan ja keskustelevat kanssanne halutusta teeman mukaisesta sisällöstä. Yhteydenotto tapahtuu toimittajien taholta pääsääntöisesti hieman aiemmin, joten aikaa materiaalin toimittamiseen ja jutun edelleenkäsittelyyn jää yhtä paljon kuin ennenkin.

Rakentaja.fi-verkkolehti valmistuu jo tiistaina

Jatkossa lehden deadline on tiistaina klo 13.00. Lehteen toimitettavan materiaalin tulee olla toimituksessa maanantaipäivän aikana. Joissain tapauksissa myöhäisemmästä materiaalin toimituksesta voidaan sopia erikseen artikkelia tai ilmoitusta laativan toimittajan kanssa. Mikäli materiaali ei ehdi lehden valmistumisajankohtaan, se lisätään Rakentaja.fi-palvelun etusivulle heti valmistuttuaan ja lisätään täydennysosaan.

Täydennysosan deadline on torstaina klo 13.00. Rakentajafi-sivuston etusivu vaihdetaan jo tiistaina lähtevän lehden mukaiseksi.

Rakentaja.fi-verkkolehden teemat 2010

Puutarha.net-verkkolehti valmistuu torstaina

Puutarha.net-verkkolehti valmistuu samaan aikaan Rakentaja.fi-verkkolehden täydennysosan kanssa ja ovat lukijoiden sähköposteissa jokseenkin samaan aikaan.

Puutarha.net-verkkolehden teemat 2010

Taloyhtiö-verkkolehti joka toinen torstai

Vuoden 2010 alusta alkaa myös Taloyhtiö-verkkolehti ilmestyä säännöllisesti aina parillisina viikkoina. Poikkeuksena ovat mahdollisesti kohdalle osuvat juhlapyhät yms. asiat. Lehti ilmestyy vuoden 2010 aikana arviolta 25 kertaa. Lehden deadline on torstai klo 12.00. Materiaalit tulisi toimittaa viimeistään parillisten viikkojen keskiviikkoaamuun mennessä. Taloyhtiö-verkkolehdessä ei toistaiseksi ole vielä teemoitusta.

 
Julkaistu
19.1.2010