• Etusivu
  • Rakentaminen

Suorakanava-palvelujen verkkolehtien lähetysajankohdat muuttuivat vuoden alusta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.01.2010
20101_19926.jpg

Suorakanava Oy:n sähköisesti lähetettävien verkkolehtien (Rakentaja.fi, Puutarha.net ja Taloyhtiö) lähetysajankohdat muuttuivat. Rakentaja.fi-verkkolehti, on perinteisesti valmistunut keskiviikkoisin ja lähetetty heti valmistumisensa jälkeen. Täydentävä, viikonlopun tapahtumiin ja ajankohtaisuuksiin keskittyvä täydennysosa on lähetetty perjantai aamupäivisin.

Laaja levikki on positiivinen ongelma

Merkittävin syy Rakentaja.fi-verkkolehden aikataulun muutoksiin on alati kasvava levikki. Uudella aikataululla varmistetaan, että kaikki lukijat saavat lehtensä keskiviikkoisin aamupäivän aikana. Vastaavasti viikonlopun tapahtumiin keskittyvä täydennysosa on lukijoilla hyvissä ajoin perjantaina.

Käytännössä uudet aikataulut ei juurikaan muuta mitään. Toimittajamme ottavat yhteyttä Teihin entiseen tapaan ja keskustelevat kanssanne halutusta teeman mukaisesta sisällöstä. Yhteydenotto tapahtuu toimittajien taholta pääsääntöisesti hieman aiemmin, joten aikaa materiaalin toimittamiseen ja jutun edelleenkäsittelyyn jää yhtä paljon kuin ennenkin.

Rakentaja.fi-verkkolehti valmistuu jo tiistaina

Jatkossa lehden deadline on tiistaina klo 13.00. Lehteen toimitettavan materiaalin tulee olla toimituksessa maanantaipäivän aikana. Joissain tapauksissa myöhäisemmästä materiaalin toimituksesta voidaan sopia erikseen artikkelia tai ilmoitusta laativan toimittajan kanssa. Mikäli materiaali ei ehdi lehden valmistumisajankohtaan, se lisätään Rakentaja.fi-palvelun etusivulle heti valmistuttuaan ja lisätään täydennysosaan.

Täydennysosan deadline on torstaina klo 13.00. Rakentajafi-sivuston etusivu vaihdetaan jo tiistaina lähtevän lehden mukaiseksi.

Rakentaja.fi-verkkolehden teemat 2010

Puutarha.net-verkkolehti valmistuu torstaina

Puutarha.net-verkkolehti valmistuu samaan aikaan Rakentaja.fi-verkkolehden täydennysosan kanssa ja ovat lukijoiden sähköposteissa jokseenkin samaan aikaan.

Puutarha.net-verkkolehden teemat 2010

Taloyhtiö-verkkolehti joka toinen torstai

Vuoden 2010 alusta alkaa myös Taloyhtiö-verkkolehti ilmestyä säännöllisesti aina parillisina viikkoina. Poikkeuksena ovat mahdollisesti kohdalle osuvat juhlapyhät yms. asiat. Lehti ilmestyy vuoden 2010 aikana arviolta 25 kertaa. Lehden deadline on torstai klo 12.00. Materiaalit tulisi toimittaa viimeistään parillisten viikkojen keskiviikkoaamuun mennessä. Taloyhtiö-verkkolehdessä ei toistaiseksi ole vielä teemoitusta.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20213_69281.jpg
Katon keväthuollon aika - pinnoitteella pidennät tiilikaton käyttöikää
Vesikatto tulisi tarkistaa ja tarpeen mukaan huoltaa kahdesti vuodessa – keväällä ja syksyllä. Tarkistuksessa katsotaan katon yleiskunto, läpiviennit ja varusteet. Keväällä kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota katon kuntoon lumen jälkeen ja tarkistaa kattoturvatuotteiden kunto. Syksyllä varmistetaan sadevesijärjestelmien kunto ja puhdistetaan ne ja katto lehdistä ja roskista. Katon huolellinen hoito varmistaa katon asianmukaisen toimivuuden sekä pidentää katteen ja rakenteiden kestoikää. Jos pelkkä huolto ei riitä, kannattaa harkita tiilikaton pinnoitusta, sillä se lisää katon käyttöikää.
20118_27259.jpg
Tavoitteena pieni kulutus
Kokkolan asuntomessuilla on panostettu energiatehokkaaseen rakentamiseen. Messukohteista lähes kaikki kuuluvat A-energiatehokkuusluokkaan. Energiatehokkuusluvun (ET) ollessa alle 150 (kWh/brm²/a) , on rakennus luokiteltavissa A-luokkaan.
20238_82973.jpg
Ilmavesilämpöpumppu vanhaan omakotitaloon - katso säästölukemat!
Ilma-vesilämpöpumppu mahdollistaa asunnon kokonaisvaltaisen ja energiatehokkaan lämmityksen. Laite hyödyntää mahdollisimman paljon ilmaista energia alentaen asunnon lämmityskustannuksia huomattavasti. Asunnon tarvitsemat ilma, lämpö ja vesi hoituvat kaikki yhdellä laitteella.
20127_31511.jpg
Päivitä kattotulityötietosi TTS:n kurssilla
TTS järjestää muun muassa monipuolista rakentamiseen ja remontointiin liittyvää koulutusta. Tarjolla on kestoltaan lyhyempiä kursseja sekä pidempiä koulutuksia, jotka tähtäävät ammattitutkintoon. Ajankohtainen kurssi tällä hetkellä on esimerkiksi kattotulityökurssi.Tutustu koulutuskalenteriinKattotulityökurssiKesto: 1 päiväHakeutuminen suoraan oppilaitokseen.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Suomen Asuntomessujen
Osuuskunta Suomen Asuntomessut on myöntänyt vuoden 2011 Casa Humana -apurahan Aalto-yliopiston Taideteollisen Korkeakoulun muotoilun laitokselle sekä Kynnys ry:lle. Kummatkin apurahat ovat 22 500 euroa. Apuraha on yhteensä 45 000 euroa Osuuskunta Suomen Asuntomessujen 45-vuotisjuhlan kunniaksi.Taideteollisen korkeakoulun muotoilun laitos suunnittelee apurahan avulla liikuteltavan pienasunnon Asuntomessuille Tampereelle 2012. Kynnys ry toteuttaa esteettömään pientalorakentamiseen ohjeistavan verkkosivuston.
20107_22593.jpg
Markkinajohtaja Kastellilla viisi kohdetta asuntomessuilla
Kastellin vahva asema omakotimarkkinoilla näkyy nyt myös Kuopion Asuntomessuilla. Messuilla on esillä ennätykselliset viisi Kastelli-taloa, joissa markkinajohtaja esittelee monipuolisesti tuotantoaan. Arkkitehtien yksilöllisten ratkaisujen lisäksi Kastelli on tuonut messuille rohkeasti myös edullisemman hintaluokan koteja. Se näyttää kolmella Economy-talollaan kuinka upeaa ja laadukasta saadaan pienelläkin budjetilla.Tutustu messukohteisiin...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton