• Etusivu
  • Rakentaminen

Venäjä-projekti siirrettiin tulevaisuuteen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 15.01.2010
20101_19875.jpg

Rakentaja.fi-portaalin venäjän kielinen käännöstyö on tehty ja palvelua voidaan esitellä venäjänkielisille kumppaneille ja kuluttajille. Olemme tehneet projektin eteen tuhansia työtunteja, joten halusimme kumppaniyrityksiltä ohutta sitoutumista jatkoon. Vaadittua 20 yrityksen ryhmää ei tässä maailmantalouden tilanteessa kuitenkaan löytynyt, joten hanke odottaa maailman- ja Venäjän talouksien virkistymistä.

Koska taustaselvitykset ja tekninen pohjatyö on kuitenkin tehty, voidaan asiaan palata tarvittaessa uudestaan tämän vuoden Syysseminaarin yhteydessä.

Venäjänkieliset sivut

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rakenteiden tarkastukset
Rakenteiden ja rakennusosien tarkastaminenToimenpiteet:Rakenteita ja rakennusosia verrataan hyväksyttyihin malleihin ja malliasennuksiin.Vastuuhenkilöt:Valvoja sekä projektipäällikköDokumentit:Tarkastusmuistiot, reklamaatiotHyväksyntä:Projektipäällikkö
201311_36988.jpg
Oletko hoitanut lämpöpumppuasi oikein?
Lämpöpumpun hoitoOmistajana kannat päävastuun laitteestasi. Laitteen toimintaa on syytä seurata säännöllisesti, jotta se pysyisi toiminnassa pitkään ja mahdollisiin toimintahäiriöihin pääsee heti kiinni.Varmistaaksesi laitteesi optimaalisen toiminnan sinun on hyvä tarkistaa seuraavat asiat säännöllisesti:Tarkista, että lämmitysjärjestelmä on ilmattu huolellisestiTarkista, että pattereiden ja lattialämmityksen termostaatit ovat täysin auki Tarkista, että kiertovesipumppu on käynnissäTarkista, että lämpöpumpun ulkolämpötila* täsmää todellisen lämpötilan kanssa*Muutaman asteen ero on laitteen ja ulkomittarin näyttämän lämpötilan lukeman hyväksyttävää, mutta jos erot ovat suurempia, tulee ottaa yhteys huoltoon. Varmista ensin, ettei ero lämpötiloissa johdu ulkoisista vaikutuksista kuten auringosta tai ilmastoinnista. Ulkolämpötilan anturi on sijoitettava talon pohjois- tai luoteispuolelle, jottei esimerkiksi aamuaurinko vaikuta siihen.Lue lisää NIBE ilmavesilämpöpumpuistaLue lisää NIBE maalämpöpumpuistaLue lisää NIBE poistoilmalämpöpumpuista
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
Talon vierusta
Sadevesijärjestelmän ja -viemäröinnin
Ongelma on yleinenAivan tavallinen maallikkokin huomaa ongelman, jos syöksytorvesta sateella valuva vesi menee ohi sadevesiviemärikaivosta. Samoin huomataan, jos syöksytorvea on jatkettu rumasti jatkoputkella niin, että vesi saataisiin kaivoon. Näitä näkee uusissa rakennuksissa kuitenkin paljon. Miksiköhän?
20086_11589.jpg
Kerrostaloyksiön remontointi - eteinen
Kerrostaloyksiön eteinen koki yhtä näyttävän muutoksen kuin kaikki muutkin asunnon huoneet. Ennen remonttia eteinen oli ahdas ja pinttynyt. Säilytystilana toimi seinustalla olevat ikivanhat komerot. Suurin muutos eteiseen tulikin uusien huoneenkorkuisten peililiukuovien avulla. Lisäksi seinät sekä katto maalattiin ja lattiaan asennettiin laminaatti.
BMI Ormax asennus
Betonitiilikaton asennusohje: Sisätaite
Sisätaitteessa käytetään Ormax sisätaitteen pohjapeltiä tai sisätaite laudoitetaan vähintään 300 mm taitteen molemmin puolin. Lautojen yläpinta tulee olla samalla tasolla kattotuolien yläpinnan kanssa. Tämän jälkeen asennetaan ylimääräinen Ormax-aluskate taitteen suuntaisesti koko taitteen mitalle. Sen päälle asennetaan varsinainen aluskate ja tuuletusrimat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton