LTM Aqua -märkätilalevy

Koti on ihmisen arvokkain kiinteä omaisuus, joten siitä kannattaa pitää huolta. Kun rakennusmateriaalit on valittu oikein, voi keskittyä elämiseen ja luottaa, että asunto kestää elämisen jäljet. Rakennusten märkätilat ovat kaikkein alttiimpia kosteusvaurioille ja homeelle. Esimerkiksi tyypillinen perhe käyttää vuorokaudessa 600 litraa vettä, josta useita litroja höyrystyy ilmankosteudeksi huonetilaan.
Kylpyhuoneissa pinnat ovat alttiina jatkuvalle roiskevedelle, suurtalouskeittiöissä ja pesuloissa kuuma höyry ja kemikaalit ovat alituisesti läsnä. Kaikki tämä asettaa ankaria vaatimuksia märkätilojen kosteussuojaukselle. Väärässä paikassa tehty säästö saattaa kostautua homeitiöinä ja kalliina remonttina.

Ympäristöystävällisesti valmistettu

Kun märkätiloihin on asennettu LTM Aqua -levyt, voit olla riittävän vedeneristyksen lisäksi varma myös ympäristöystävällisyydestä. LTM Aquan kuitusementti on valmistettu myrkyttömistä luonnonmineraaleista sekä asbestittomista sidekuiduista. Kuitusementin valmistaminen kuluttaa vain vähän energiaa ja se on 100-prosenttisesti kierrätettävää.

Ylivoimaiset ominaisuudet

Vedeneristysaineella pinnoitettu LTM Aqua on markkinoiden kehittynein ratkaisu märkätilojen alusrakenteeksi. Levy on valmistettu Euroopan uusimmassa kuitusementtitehtaassa ja levyn tiiveys on parasta mahdollista luokkaa.

LTM Aqua on paras valinta märkätiloihin, sillä kuitusementtilevyn emäksinen kiviaines pitää kosteuden ja homekasvuston poissa alusrakenteista. Kevyt, mutta vahva levy säilyttää ryhtinsä kylpyhuoneissa, teollisissa pesuloissa, uimahalleissa ja suurtalouskeittiöissä. Ylivoimaisen kosteussuojauksen lisäksi LTM Aquan tiivis rakenne parantaa huoneiden äänenvaimennusta.

Helppo asentaa

LTM Aqua on helppo asentaa, eikä vedeneristysaineella pinnoitettua levyä tarvitse lisäkäsitellä. Asennat LTM Aquan kätevästi vakiotyökaluilla. Levyt asennetaan ruuveilla puutai metallirankaan, rankajaon ollessa k400 tai k450 mm.

Kiinnittämisen jälkeen riittää, että tiivistät läpiviennit, ruuvien kannat, saumat ja vesikalusteiden kiinnityskohdat sertifioidulla vedeneristysjärjestelmällä. LTM Aqua on valmiiksi käsitelty vedeneristysaineella, joten se on tämän jälkeen valmis laatoitettavaksi.
 
Päivitetty
10.12.2009