Petäjän muunnosmalli

Petäjän muunnosmalli

Kontiotalojen seurantakohde Rönnäsissä on suositun Petäjän muunnosmalli, mikä sovitettiin ympäröivään luontoon ja ilmansuuntiin. Golfaavalla avioparilla oli vain kolme muutostoivomusta, jotka Kontion edustaja taiten toteutti.

Yksilöllinen Kontio

Rakentajapari oli hahmotellut heti tontin ostettuaan itselleen mieluista pohjaratkaisua, jota Kontiotuotteen suosikkimalli Petäjä hyvin mukaili. Ihannehuvila syntyi kolmella muutostoiveella; lisäterassi läheisen greenin (11) suuntaan (vieläpä eteläpuoli), parveke laskevaan aurinkoon (ei itäpuolen merelle) ja huvilassa kiinni oleva varasto golfbägejä, polkupyöriä, kalastusvälineitä ja suksia varten. Kontion edustaja mukautti kaikki nämä tarjouspiirustukseen. Kun yksi perusvaatimus – riittävä parvi työpisteeksi – oli jo lähtöpohjassakin, lopputuloksesta tuli täydellinen.

Anturavaluvaihe

Itse työmaalla oltiin jo edetty anturavaluun ja se toteutettiin modernisti; tilattiin Rudukselta valmisbetoni ja pumppuauto, joka tulikin minuutilleen paikalle. Koko valu kesti vain puolisen tuntia ja maksoi alle tuhat euroa.
Kuljettaja hoiti kannettavalta työasemaltaan näppärästi betoniletkun ohjauksen.Kuljettaja hoiti kannettavalta työasemaltaan näppärästi betoniletkun ohjauksen.
Homma toimii sujuvasti.
Homma toimii sujuvasti.
Pilarianturat valettu ja tartuntaraudat asetettu paikoilleen.Pilarianturat valettu ja tartuntaraudat asetettu paikoilleen.
Vielä pintasilaus. Vastaava työnjohtaja Jouko Hautalahti veresti käden taitojaan.Vielä pintasilaus. Vastaava työnjohtaja Jouko Hautalahti veresti käden taitojaan.
Valmista on.Valmista on.
 
Julkaistu
9.12.2009