• Etusivu
  • Talo

Fastlock-kuvakilpailun finalistit

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 03.12.2009
200912_19584.jpg

Ehdokas 1

Icopal ja Rautia julistivat aiemmin syksyllä kilpailun, jossa etsittiin tyylikkäitä tai mielikuvituksellisia Fastlock-valokateratkaisuja.

Tehtävänä oli valokuvata tai piirtää ratkaisu, jossa Fastlock-valokatetta oli käytetty luovasti, mutta toimivasti.

Kilpailuun osallistui runsaasti hyviä ehdotuksia, joista valitsimme jatkoon viisi parasta.

Äänestä alla olevista ehdokkaista omaa suosikkiasi sähköpostiosoitteessa info.fi@icopal.com 15.1.2010 mennessä. Näin osallistut arvontaan, jossa voit voittaa laadukkaan digikameran omaksesi. Muista liittää vastaukseesi yhteystietosi ja suosikkiehdokkaasi numero (1-5).

Lisätietoa valokatteesta

_

Ehdokas 2
Ehdokas 2
Ehdokas 3
Ehdokas 3
Ehdokas 4
Ehdokas 4
Ehdokas 5
Ehdokas 5
Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20087_12028.jpg
Kastellin Aika 188 - kodista turvallinen kasvuympäristö
Kastellin messukoti kuuluu suosittuun AIKA-mallistoon, josta löytyy eri kokoisia ratkaisuja perheen tarpeisiin. AIKA-malliston suunnittelussa arkkitehtien laaja kokemus on yhdistetty uusimpaan tietouteen lasten turvallisesta ja virikkeellisestä kasvuympäristöstä. Runsaat säilytystilat, muunneltavuus sekä makuuhuoneiden sijoittelu ja monikäyttöisyys ovat tunnusomaista Kastellin AIKA-malleille.Messutalon sisustussuunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija (SI) Virpi Illman. Talo on suunniteltu vastaamaan menevän, kolmilapsisen perheen tarpeita. Pohjaratkaisun suunnittelussa on esimerkiksi kiinnitetty huomiota perheenjäsenten vuorovaikutuksen lisäämiseen. Sisustusratkaisuilla puolestaan on haluttu tuoda helppoutta elämiseen ja arjen pyörittämiseen.
suurista talon ikkunoista näkee ulos vehreään metsään. sisällä sisustus vaaleaa puuta ja valkoinen sohva. Sisällä on paljon myös viherkasveja
Sisustuksen uusi aalto vuonna 2024 – Biofilinen suunnittelu
Vuosi 2024 on täällä, ja se tuo mukanaan uusia tuulia sisustuksen maailmaan. Kotimme ovat paikkoja, joissa vietämme suuren osan ajastamme, ja sisustustrendit heijastavat yhä enemmän henkilökohtaisia arvojamme ja elämäntapaamme. Tänä vuonna trendit kutsuvat meitä luomaan tiloja, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös tuntuvat hyvältä sekä vievät meidät takaisin luonnon pariin.
20235_81667.jpg
Tutkimus: puhtain sisäilma keskuspölyn­imuria käyttävissä kodeissa
Ihminen käyttää tavallisesti vuorokauden aikana noin litran ruokaa ja kaksi litraa vettä, mutta vähintään 15 000 litraa ilmaa. Hengitetyllä ilmalla on siis kiistatta suuri merkitys terveyteen. Viettäessä yli 90 prosenttia ajasta sisätiloissa, korostuu erityisesti sisäilman puhtaus.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton