Rakentaja.fissä 300 000 jäsentä

Rakentajille ja remontoijille kohdistettu, eräs alan merkittävimmistä innovaatioista, Rakentaja.fi-palvelu saavutti 300 000 käyttäjäjäsenen rajan tänään keskiviikkona 4.11. klo 10.07., jolloin jäseneksi liittyi

Juha-Matti Orell Savon ammatti- ja aikuisopistosta

Orell saa rajapyykin ylittämisestä normaalien liittymislahjojen lisäksi Suorakanavan julkaiseman Suomalainen koti 2 –sisustuskirjan, KotiOptimi-lisenssin ja kutsun kahdelle hengelle 29.-31.1.2010 pidettäville Rakenna & Remontoi –messuille, jossa hänelle ojennetaan vielä Rakenna & Remontoi 2010 –kirja ja tarjotaan tietysti messulounas.

Rakentaja.fin toiminta alkoi nykymuodossa vuosituhannen alussa. Viime vuosina jäsenmäärän kehitys on kasvanut kiihtyvällä vauhdilla. Muutama vuosi sitten mukaan liitetty Puutarha.net ja juuri nyt vahvassa kehitysvauhdissa oleva Taloyhtiöpalvelu täydentävät aiempaa, pääosin rakentamiseen ja remontointiin keskittynyttä viestintää ja rakentamisen kokonaisuutta. Palvelu sisältää mm. laskureita, kustannusarvio-ohjelmia, lomakearkiston, kysy-vastaamme -palvelun, ja sähköisen kauppapaikan. - Laajentuneen toiminnan ja lisääntyvien ilmaispalveluiden myötä uskomme jäsenmäärän kehityksen kasvavan edelleen noin 50 000:n vuosivauhdilla, sanoo toimitusjohtaja Hannu Myöhänen Suorakanavasta.

- Rakentaja.fi on yrityksen ja koko toimintamme selkäranka, jonka varaan on ollut hyvä kehittää rakentajia palvelevia oheistoimintoja. Kehitystyö alkoi jo 20 vuotta sitten ja osa jo silloin visioihimme uskoneista on edelleenkin tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme, kiittää Myöhänen rakennusalan teollisuutta. Sanoma-konsernin tulo yrityksen pääomistajaksi on vahvistanut entisestään markkinajohtajuuttamme ja tuonut toki myös uusia resursseja käyttöömme, toteaa Myöhänen. Merkittävin yhteiskunnan antama tunnustus on Rakentaja.fi-konseptille myönnetty Tasavallan presidentin valtakunnallinen INNOSUOMI 2006 –palkinto.
Rakentaja.fin sisältö ja rakentajien saamat ilmaispalvelut avautuvat parhaiten osoitteesta www.rakentaja.fi > valitse vaakapalkista Yhteystiedot ja sen alta Rakentaja.fi palveluiden esittely. Puutarha.net ja Taloyhtiöpalvelu avautuvat etusivun oikeasta yläkulmasta.
Suorakanava Oy

Lisätietoja antavat:

Hannu Myöhänen
toimitusjohtaja
GSM 0440 532 592
hannu.myohanen@rakentaja.fi

Raimo Holopainen
viestintäjohtaja
GSM 044 540 3232
raimo.holopainen@rakentaja.fi
 
Julkaistu
17.11.2009