Kiinnitys- ja erikoiskattotarvikkeet

Vilpe-tuoteperhe

Vilpe-tuoteperheeseen kuuluu erittäin laaja valikoima poistoilmanvaihtotuotteita ja kattotarvikkeita sekä jyrkille että loiville katoille.

Vilpe poistoilmanvaihtotuotteet pitävät sisäilman raikkaana ja rakenteet tuulettuvina. SK Tuotteen Vilpe läpiviennit, poistoputket ja huippuimurit sopivat kaikille kattotyypeille, kaikilla kaltevuuksilla ja niitä saat kaikissa väreissä.

Vilpe kattotarvikkeita kuten tiivityslaippoja, alipainetuulettimia ja kattokaivoja on kehitetty jo vuodesta 1976. Kumibitumikattojen tiivistyslaippojen malli ja koko valikoimamme on Euroopan laajin.

Vilpe-tuotteet asennat helposti ja nopeasti. Ne on suunniteltu kestämään Pohjolan armottoman ilmaston vaatimukset. SK Tuotteen jatkuva tuotekehitys varmistaa ensiluokkaisen käytettävyyden, asennettavuuden ja materiaalin kestävyyden.

Lisätietoa SK Tuotteen tuotteista...

LäpiviennitLäpiviennit
HuippuimuritHuippuimurit

SK Fastening

SK Tuote valmistaa Euroopan pisimmät kiinnikkeet. Kiinnikevalikoimamme kattaa kaikki kiinnitysalustat betonista peltiin. Kattava kiinnikevalikoimamme tarjoaa sopivat tuotteet niin eristeiden kuin raudoituksenkin asentamiseen. Eristeiden tiiveys ja oikein mitoitetut raudoituskorkeudet parantavat rakentamisen laatua. Vuosien käytännön kokemuksella kehitetyt tuotteet tekevät myös rakentamisesta entistä vaivattomampaa.

Kiinnikevalikoiman tuoteperheeseen kuuluvat asennuspalat, tiilisiteet, raudoituskorokkeet, eristeriuuvit, kiinnikkeet, naulauslevyt, naulausvälikkeet ja Viki-kiinnikkeet. Loiville katoille ovat Croco-kiinnikkeet.

Kiinnikkeiden käyttökohteitaKiinnikkeiden käyttökohteita
 
Päivitetty
9.11.2009