Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala

Tulikivellä on markkinoiden näyttävin ja monipuolisin mallisto vuolukiviuuneja, jotka varaavat lämpöä ja luovuttavat sitä pitkään ja tasaisesti. Tulikiven uuniperheeseen kuuluu sekä modernin linjan edustajia että paljon perinteisiä, ajattomia klassikkomalleja. Oletpa ahkera lämmittäjä tai herkeämätön tuleen tuijottaja, vaihtoehtoja piisaa. Olipa asumismuotosi tai sisustusmakusi mikä tahansa, sama juttu: valikoimastamme löydät helposti oman suosikkisi.

Uutuustuotteiden valmiiksi suunnitelluilla penkki- ja hyllyratkaisuilla saat lisää toiminnallisuutta tulisijoihin. Mallistoa täydentävät mittatilaustyönä tehtävät tulisijat.

Lisätietoa Tulikivi-uuneista...

Tulikivi-uuni Valkia.Tulikivi-uuni Valkia.

Vuolukivi yhdistettynä moderniin polttotekniikkaan

Koko varaavien Tulikivi-tulisijojen mallisto on saanut sisälleen uuden tekniikan, pyörrepesän. Aiemmin uusinta tekniikkaa on jo hyödynnetty yrityksen lippulaivamalleissa. Muutos koskee nyt yhtä lailla leivinuuneja ja takkaleivinuuneja kuin varaavia takkauunejakin.

Pyörrepesä on Tulikiven patentoima keksintö, jossa palokaasut ja palamisilma sekoittuvat tehokkaasti palotilassa. Näin palaminen tehostuu, ja se on myös erittäin puhdasta. Uunin päästöt jäävät murto-osaan maailman tiukimmista päästönormeista. Tulikivelle myönnettiin Hiukkasteko 2006 –palkinto, koska Tulikivi on aktiivisesti panostanut puhtaampaan polttotekniikkaan.

Monipuolinen tulisijavalikoima leivontaan ja ruuanlaittoon

Tulikivellä on myös laaja valikoima takkaleivinuuneja, leivinuuneja, helloja sekä liesileivinuuni erilaisiin leivonta- ja ruuanlaittotarpeisiin.

Takkaleivinuuneissa ja leivinuuneissa voit helposti paistaa makoisat herkut ja pataruuat. Se loihtii paistoksiin aidon puu-uunin aromin ja kunnioittaa siten vanhojen uunimestareiden työtä. Takkaleivinuunista on moneksi. Tulikivi- takkaleivinuuneissa voit polttaa puuta erikseen joko takan tulipesässä tai leivinuunin puolella.

Takkaleivinuuni voi toimia myös kätevänä tilanjakajana: takkauuni aukeaa olohuoneeseen ja leivinuuni kokin valtakunnan puolelle. Osa takkaleivinuuneista sopii myös huoneen kulmaan ja säästää siten lattianeliöitä.

Takkaleivinuuni TLU 2000/92.Takkaleivinuuni TLU 2000/92.

Tulikiven mittatilauspalvelu toteuttaa unelmasi

Vuolukivi taipuu moneen muotoon. Jos et löydä mallistostamme juuri mieleistäsi uunimallia, älä huolestu. Tulikiven mittatilauspalvelu kuuntelee yksilöllisiäkin toiveitasi. Kerro siis meille, millaisen uunin haluat. Jos mahdollista, havainnollista ajatuksiasi luonnoksella, valokuvalla tai lehtileikkeellä. Sen perusteella suunnittelijamme piirtävät puhtaaksi lopullisen ehdotuksen.

Lisäkipinöitä suunnitteluun saat myös Tulikiven verkkosivuilta (www.tulikivi.com). Sieltä löydät koko joukon mittatyönä toteutettuja tulisijoja ruokkimaan mielikuvitustasi.

Yksilöllinen, asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu ja toteutettu Tulikivi-uuni.Yksilöllinen, asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu ja toteutettu Tulikivi-uuni.

Suunnittele uunisi netissä Uuniräätälillä

Uuniräätäli mahdollistaa nyt oman tulisijan suunnittelun kotoa käsin. Sen avulla voit helposti suunnitella, millainen uuni sopii kotisi sisustukseen. Kolmiulotteisten mallikuvien avulla voit katsoa miltä uuni näyttää eri kulmista. Tutustu Uuniräätäliin osoitteessa: www.uuniraatali.fi

Kysy ilmaista kotikäyntiä Tulikivi-studiosta

Asiantuntevat Tulikivi-studiot palvelevat sinua kautta maan. Me opastamme sinua oikean tulisijan valinnassa. Voit myös pyytää tarjouksen mahdollisista muista töistä: vanhan uunin purkamisesta, hormin tai palomuurin korjauksesta, edus- tai lattialaatoituksen asennuksesta – mitä ikinä tarvitsetkin. Tarvittaessa teemme ilmaisen kotikäynnin.

Tulikivi- uunit toimitetaan kotiin täysin valmiina, tulitikut käteen –periaatteella. Uunimestari vastaa, että uusi tulisijasi toimii moitteetta. Hän selvittää sinulle uunin käytön niksit ja muutkin hienoudet. Ja kaupan päälle saat vielä lämpimän tunnelman. Tulikivi- uuneilla on viiden vuoden takuu.

Pyydä tarjous Tulikivi-uunista

Rakentaja.fi-palvelun kautta voit pyytää tarjouksen Tulikivi-uunista. Valitse tarjouspyyntölomakkeesta mieleisesi malli ja täytä yhteystietosi. Tarjouspyyntö ohjautuu lähimpään Tulikivi-studioon.
Jätä tarjouspyyntö tästä

Tilaa maksuton esite

Lisätietoa Tulikivi-uuneista...

 
Julkaistu
28.10.2009