Kermansavi-uunit

Kermansavi-uunit on valmistettu kaakeleita myöten Tulikiven Heinäveden tehtaalla. Koristekaakelit, hyllyt, reliefit ja syvennykset ovat ammattilaistemme käsityönä tekemiä ja jokaisen uunin kaakelit valmistetaan aina kyseistä tulisijaa varten. Kaikille Kermansavi-uuneille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus.

Kermansavi-uunimallit ovat varaavia ja sopivat niin kotiin kuin kesämökille. Niiden hyötysuhde on korkea ja lämmönluovutus tasaisen tehokasta. Silti pinnan lämpötila jää kaksirunkorakenteen ansiosta turvallisen alhaiseksi.

Nietos on selkeä kulmatakka, joka sopii sisustukseen kuin sisustukseen. 
Nietos on selkeä kulmatakka, joka sopii sisustukseen kuin sisustukseen.

Kuuntelemme yksilöllisiä toiveitasi

Kermansavi-malliston muunneltavuus on lähes rajaton. Jokainen Kermansavi-tulisija valmistetaan yksilöllisesti kutakin asiakasta varten. Valitse sopiva korkeusvaihtoehto sekä siihen sopivat yksityiskohdat ja värit. Erilaisista, valmiiksi suunnitelluista kranssivaihtoehdoista, koristekaakeleista, hyllyistä ja syvennyksistä on helppo valita sisustukseen sopivat elementit. Lisäksi Kermansaven uunimallistossa on osittain kaakeloituja sekä antiikkilaastilla rapattuja vaihtoehtoja.

Aito Kermansavi-uuni on huoliteltu kokonaisuus, koska kaakeleita ei koskaan leikata, vaan ne on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti jokaista tulisijaa varten. Tulisijan kruunaa tyyliin sopiva luukku.

Kermansavi-takkauuniklassikko EilaKermansavi-takkauuniklassikko Eila
Kermansavi-takkauuni DyyniKermansavi-takkauuni Dyyni

Kestävä ja tehokkaasti lämpöä varaava kaksoisrunkorakenne

Kermansavi-uunien runko tehdään keraamisista Celsius-elementeistä. Uunissa on kaksoisrunkorakenne, jossa sisärungon tilavuuspaino on korkeampi kuin ulkorungon. Tämä parantaa ja tasaa kaakeliuunin lämmönluovutusominaisuuksia. Kaksirunkorakenteen ansiosta uunin pintalämpötila pysyy myös miellyttävän alhaisena, ja uunin kylkeen voi vaikka nojata.

Kermansavi-takkaleivinuuni NooraKermansavi-takkaleivinuuni Noora

Tutustu moderneihin Kermansavi-uutuuksiin

Kermansaven uutuusmalleista löytyy vaihtoehtoja niin moderniin kuin perinteiseenkin makuun. Uudet kaakelivärit, kranssivaihtoehdot ja luukut tekevät mallistostamme entistäkin monipuolisemman. Moderneista takkaluukuistamme avautuu nyt entistä paremmat näkymät tulen loimuun. Uudet kranssivaihtoehtomme antavat klassisille malleillemme aivan uutta ilmettä. Anja-takkauunimme on saatavana nyt myös luonnonkivipintaisena. Viisi luonnonkivivaihtoehtoa antavat modernille takalle omat luonteenpiirteensä.

Kermansavi-uunit saat vain Tulikivi-studiolta

Asiantuntevat Tulikivi-studiot palvelevat sinua kautta maan. Me opastamme sinua oikean tulisijan valinnassa. Voit myös pyytää tarjouksen mahdollisista muista töistä: vanhan uunin purkamisesta, hormin tai palomuurin korjauksesta, edus- tai lattialaatoituksen asennuksesta – mitä ikinä tarvitsetkin. Tarvittaessa teemme ilmaisen kotikäynnin.

Kermansavi-uunit toimitetaan kotiin täysin valmiina, tulitikut käteen –periaatteella. Uunimestari vastaa, että uusi tulisijasi toimii moitteetta. Hän selvittää sinulle uunin käytön niksit ja muutkin hienoudet. Ja kaupan päälle saat vielä lämpimän tunnelman. Kermansavi-uuneilla on viiden vuoden takuu.

Suunnittele uunisi netissä Uuniräätälillä

Uuniräätäli mahdollistaa nyt oman tulisijan suunnittelun kotoa käsin. Sen avulla voit helposti suunnitella, millainen uuni sopii kotisi sisustukseen. Voit suunnitella uunisi valmiista koristeosista, muuttaa kaakeliväriä ja uunin korkeutta tai vaihtaa luukkuja. Kolmiulotteisten mallikuvien avulla voit katsoa miltä uuni näyttää eri kulmista. Tutustu Uuniräätäliin osoitteessa: www.uuniraatali.fi

Pyydä tarjous Kermansavi-uunista

Rakentaja.fi-palvelun kautta voit pyytää tarjouksen Kermansavi-uunista. Valitse tarjouspyyntölomakkeesta mieleisesi malli ja täytä yhteystietosi. Tarjouspyyntö ohjautuu lähimpään Tulikivi-studioon.
Jätä tarjouspyyntö tästä

Tilaa maksuton esite

Lisätietoa Kermansavi-uuneista...

 
Julkaistu
28.10.2009