• Etusivu
  • Rakentaminen

Kultaranta Resort - monipuolinen ja ympärivuotinen vapaa-ajankeskus meren äärellä

Rakentajan toimitus
Julkaistu 16.10.2009
200910_19128.jpg

Kultaranta Resort - monipuolinen ja ympärivuotinen vapaa-ajankeskus meren äärellä.

Kultaranta Resort on uusi vapaa-ajanviettoa sekä yrityselämän tarpeita palveleva kokonaisuus Naantalin Luonnonmaalla. Se sijaitsee saaristossa, vain viiden minuutin ajomatkan päässä Naantalin vanhasta kaupungista. Turun nähtävyydet ja palvelut ovat tarjolla 20 km:n päässä. Helsingistä ja Tampereelta ennättää paikalle alle kahdessa tunnissa.

Tasokkaat golfkentät

Golfin harrastusmahdollisuudet ovat Kultarannassa erinomaiset. 18-reikäisen pääkentän ohella alueella on range sekä 7-reikäinen Par 3-kenttä. Monipuolisen kokonaisuuden täydentää tasokas lähipeliharjoitte-luun tarkoitettu Par 2 -kenttä.

Kultarannan sydän on karun kauniiseen saaristolaismaisemaan sijoittuva Jan Sederholmin suunnittelema 18-reikäinen golfkenttä.

Kentän tasokkaat greenit sopivat erityisesti tavalliselle klubipelaajalle.

200910_19129.jpg
200910_19130.jpg

Kultaranta Resort - kehon ja mielen hyvinvointikeskus

Useimmat Kultaranta Resortin ympärivuotisista palveluista ovat tarjolla modernin Klubitalon tiloissa.

Klubirakennuksen kaikkiin ilmansuuntiin aukeavalta terassilta voit ihailla saaristomaiseman ohella hyvin hoidettuja viheriöitä.

Rakennuksessa ovat asiakkaiden käytettävissä myös mm. kuntosali, golfsimulaattori, pukuhuone- ja saunatilat, turkkilainen sauna sekä suolahuone. Lisäksi klubirakennuksessa on tarjolla päivittäin ohjattua liikunta- ja fysio-terapiapalveluita sekä Kauneushoitola Le Sorellen monipuoliset Wellness ja Day Spa-palvelut.

Herkullisen ruuan lisäksi ravintolassa on tarjolla elämyksiä kaikille aisteille kuten vaihtuvia taidenäyttelyitä, teatteria tai vaikkapa saaristolaistansseja kesäillan iloksi.

200910_19136.jpg

Useita tunnelmallisia tiloja sinun käytettävänäsi

Modernin Klubitalon lisäksi alueella on useita tunnelmallisia tiloja erilaisten ryhmien tarpeisiin. Vuonna 1818 rakennetusta kiviseinäisestä Viljamakasiinista on kunnostettu ekumeeninen Pyhäkkö, joka tarjoaa mahdollisuuden intiimin ja tunnelmallisen tilaisuuden järjestämiseen.

Vanhassa Lampolassa vietetty saunailta tai jykevässä Kivinavetassa järjestetyt lämminhenkiset häät tarjoavat mieleenpainuvan elämyksen. Vai miltä kuulostaisi kunnon rosvopaisti-illallinen terassilla lempeässä elokuun illassa? Päätä sinä, me huolehdimme lopusta. Tilan vanha päärakennus on persoonallinen, maalaisranskalaishenkinen rakennus, joka sopii erityisesti perhe-juhlien, vaikkapa häiden, pitopaikaksi.

vanha päärakennus on persoonallinen, maalaisranskalaishenkinen rakennus, joka sopii erityisesti perhe-juhlien, vaikkapa häiden, pitopaikaksi.
vanha päärakennus on persoonallinen, maalaisranskalaishenkinen rakennus, joka sopii erityisesti perhe-juhlien, vaikkapa häiden, pitopaikaksi.

Kultaranta Marina ja Meriuimala

Kultarannan alueelle vuosina 2010-11 rakentuva 130-paikkainen täyden palvelun pienvenesatama ja uniikki Meriuimala tarjoavat saaristo-alueellemme täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden.

Tarjolla on rennossa merellisessä ilmapiirissä kaikkea mitä veneilijä tarvitsee; kaikilta tuulilta suojaisa venesatama, saunat ja suihkut, pyykinpesu- ja kuivausmahdollisuudet ja septitankin imutyhjennysmahdollisuus. Kioskipalveluiden lisäksi alueelta löytyy ranta-aittojen muodostama kesätori.

Meriuimala muodostuu kahdesta erillisestä merivesialtaasta, jotka on rakennettu luonnonhiekkarannan yhteyteen. Puhdasvesialtaat on suojattu niin, ettei altaisiin pääse muodostumaan sinilevää. Toisessa, maalämmöllä lämmitettävässä altaassa, voi uintikautta jatkaa pitkälle syksyyn.

Sataman syväys on minimissään 4m ja maston korkeudella ei ole ylärajaa.

Täyden palvelun pienvenesatama ja uniikki Meriuimala tarjoavat saaristo-alueella täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden.
Täyden palvelun pienvenesatama ja uniikki Meriuimala tarjoavat saaristo-alueella täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden.

Kultaranta Resortiin on helppo tulla

Sijainti 60.45O N 21.99O E.
Saaristomeren merikarttasarja D ja sivu 706.

Myötätuulta ja Naantalin aurinkoa.
Tervetuloa viihtymään.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20186_53694.jpg
Raikas ilma – myös sisällä
Toimiva ilmanvaihto parantaa asumismukavuutta ja turvaa niin perheesi kuin talosikin terveyden. Oletpa sitten rakentamassa uutta tai korjaamassa vanhaa, älykäs ja energiatehokas ilmanvaihto huolehtii, että voit nauttia puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta.Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta
202110_72946.jpg
Lasitettu terassi ei ole hukkatilaa - sisusta se oikein ja nauti vuoden ympäri
Lasitettu terassi toimii olohuoneen jatkeena ja tuo lisätilaa ruokailuhetkiin sekä illanviettoihin. Lasitus pitää lumen, vesisateen sekä siite- ja katupölyn loitolla ja suojaa myös terassin rakenteita sekä kalusteita. Terassi kannattaa lasittaa, sillä lasitettuna se ei ole hukkatilaa tai tavaransäilytysvarasto, vaan terassista voi nauttia jopa läpi koko talven. Riittää, kun hankkii terassille lämmittimen ja sisustaa sen kylmään vuodenaikaan sopivaksi. Lisää mukavuutta lasiterassille tuo myös Lumon terassimatto.
202012_67909.jpg
Uusiutuvaa energiaa öljylämmityksen rinnalle
Öljylämmitys soveltuu erityisen hyvin uusiutuvien energiamuotojen kumppaniksi. Se on erittäin tehokas lämmitysmuoto, joten sen ja uusiutuvien yhteiskäytöllä voidaan toteuttaa vuodenaikalämmitys. Uusiutuvia energioita hyödynnetään keväästä syksyyn. Öljylämmitys puolestaan varmistaa, että lämmitysteho riittää pakkasjaksoillakin mukavaan asumiseen.
20192_56464.jpg
Näin saat raikkaan mökin
Me suomalaiset olemme tunnetusti mökki-ihmisiä. Olipa vapaa-ajan asunto veden äärellä tai kuivalla maalla, sinne on mukava mennä, kun mökin sisäilma on raikas. Loma-asunto on ilmanvaihdon tarpeeltaan kuin mikä tahansa muukin asuinrakennus: asumisesta ja rakenteista tulevat epäpuhtaudet ja kosteus pitää johtaa ulos. Toimiva, koneellinen ilmanvaihto pitää osaltaan myös huolta rakennuksen rakenteista.
202212_80408.jpg
Seinät, katot ja ullakot lämpimiksi
Rakennusten energiatehokkuudesta on tullut yhä keskeisempää ilmastomuutoksen- sekä päästöjen hillitsemisen myötä. Omakotirakentamisessa kuten vanhan talon kunnostamisessakin voidaan lämmöneristykseen panostamalla vaikuttaa talon tiiviysominaisuuksiin merkittävästi, jolloin lämpöenergiaa ei pääse vuotamaan hukkaan. Vähäisempi lämmitystarve säästää luontoa ja lompakkoa.
20191_55904.jpg
Ideat, ohjeet ja kivituotteet rakentamisen eri vaiheisiin
Millainen sora ja sepeli käy minnekin? Miten tilaan kiviainekset tontille? Miten varmistan, että perustusten valu sujuu? Voinko asentaa pihakivet itse?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton