Kultaranta Resort - monipuolinen ja ympärivuotinen vapaa-ajankeskus meren äärellä

Kultaranta Resort on uusi vapaa-ajanviettoa sekä yrityselämän tarpeita palveleva kokonaisuus Naantalin Luonnonmaalla. Se sijaitsee saaristossa, vain viiden minuutin ajomatkan päässä Naantalin vanhasta kaupungista. Turun nähtävyydet ja palvelut ovat tarjolla 20 km:n päässä. Helsingistä ja Tampereelta ennättää paikalle alle kahdessa tunnissa.

Kultaranta Resort - monipuolinen ja ympärivuotinen vapaa-ajankeskus meren äärellä.Kultaranta Resort - monipuolinen ja ympärivuotinen vapaa-ajankeskus meren äärellä.

Tasokkaat golfkentät

Golfin harrastusmahdollisuudet ovat Kultarannassa erinomaiset. 18-reikäisen pääkentän ohella alueella on range sekä 7-reikäinen Par 3-kenttä. Monipuolisen kokonaisuuden täydentää tasokas lähipeliharjoitte-luun tarkoitettu Par 2 -kenttä.

Kultarannan sydän on karun kauniiseen saaristolaismaisemaan sijoittuva Jan Sederholmin suunnittelema 18-reikäinen golfkenttä.

Kentän tasokkaat greenit sopivat erityisesti tavalliselle klubipelaajalle.

Kultaranta Resort - kehon ja mielen hyvinvointikeskus

Useimmat Kultaranta Resortin ympärivuotisista palveluista ovat tarjolla modernin Klubitalon tiloissa.

Klubirakennuksen kaikkiin ilmansuuntiin aukeavalta terassilta voit ihailla saaristomaiseman ohella hyvin hoidettuja viheriöitä.

Rakennuksessa ovat asiakkaiden käytettävissä myös mm. kuntosali, golfsimulaattori, pukuhuone- ja saunatilat, turkkilainen sauna sekä suolahuone. Lisäksi klubirakennuksessa on tarjolla päivittäin ohjattua liikunta- ja fysio-terapiapalveluita sekä Kauneushoitola Le Sorellen monipuoliset Wellness ja Day Spa-palvelut.

Herkullisen ruuan lisäksi ravintolassa on tarjolla elämyksiä kaikille aisteille kuten vaihtuvia taidenäyttelyitä, teatteria tai vaikkapa saaristolaistansseja kesäillan iloksi.

Useita tunnelmallisia tiloja sinun käytettävänäsi

Modernin Klubitalon lisäksi alueella on useita tunnelmallisia tiloja erilaisten ryhmien tarpeisiin. Vuonna 1818 rakennetusta kiviseinäisestä Viljamakasiinista on kunnostettu ekumeeninen Pyhäkkö, joka tarjoaa mahdollisuuden intiimin ja tunnelmallisen tilaisuuden järjestämiseen.

Vanhassa Lampolassa vietetty saunailta tai jykevässä Kivinavetassa järjestetyt lämminhenkiset häät tarjoavat mieleenpainuvan elämyksen. Vai miltä kuulostaisi kunnon rosvopaisti-illallinen terassilla lempeässä elokuun illassa? Päätä sinä, me huolehdimme lopusta. Tilan vanha päärakennus on persoonallinen, maalaisranskalaishenkinen rakennus, joka sopii erityisesti perhe-juhlien, vaikkapa häiden, pitopaikaksi.

vanha päärakennus on persoonallinen, maalaisranskalaishenkinen rakennus, joka sopii erityisesti perhe-juhlien, vaikkapa häiden, pitopaikaksi. 
vanha päärakennus on persoonallinen, maalaisranskalaishenkinen rakennus, joka sopii erityisesti perhe-juhlien, vaikkapa häiden, pitopaikaksi.

Kultaranta Marina ja Meriuimala

Kultarannan alueelle vuosina 2010-11 rakentuva 130-paikkainen täyden palvelun pienvenesatama ja uniikki Meriuimala tarjoavat saaristo-alueellemme täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden.

Tarjolla on rennossa merellisessä ilmapiirissä kaikkea mitä veneilijä tarvitsee; kaikilta tuulilta suojaisa venesatama, saunat ja suihkut, pyykinpesu- ja kuivausmahdollisuudet ja septitankin imutyhjennysmahdollisuus. Kioskipalveluiden lisäksi alueelta löytyy ranta-aittojen muodostama kesätori.

Meriuimala muodostuu kahdesta erillisestä merivesialtaasta, jotka on rakennettu luonnonhiekkarannan yhteyteen. Puhdasvesialtaat on suojattu niin, ettei altaisiin pääse muodostumaan sinilevää. Toisessa, maalämmöllä lämmitettävässä altaassa, voi uintikautta jatkaa pitkälle syksyyn.

Sataman syväys on minimissään 4m ja maston korkeudella ei ole ylärajaa.

Täyden palvelun pienvenesatama ja uniikki Meriuimala tarjoavat saaristo-alueella täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden.Täyden palvelun pienvenesatama ja uniikki Meriuimala tarjoavat saaristo-alueella täysin uudenlaisen palvelukokonaisuuden.

Kultaranta Resortiin on helppo tulla

Sijainti 60.45O N 21.99O E.
Saaristomeren merikarttasarja D ja sivu 706.

Myötätuulta ja Naantalin aurinkoa.
Tervetuloa viihtymään.

 
Julkaistu
16.10.2009