Moderneja tuulahduksia ja monikäyttöisiä klassikkoja

Lagun Elit -muovimatosta ja Pisara 200 -seinänpäällysteestä on jo yli 20-vuotisten käyttökokemusten myötä muodostunut märkätilojen klassikkopinnoitteita. Päällysteiden uudistuneet mallistot tarjoavat useita raikkaita sävyjä ja suovat nyt myös mahdollisuudet suunnitella vaikuttavia mustavalkoisia sisustuksia mm. kylpyhuoneisiin, saunatiloihin ja kodinhoitohuoneisiin.

Lisätietoa muovimatoista

Lagun Elit ja Pisara 200 ovat väreiltään toisiinsa koordinoituja. Lagun Elitin harmaiden ja beige-ruskeiden skaala on laaja, niistä on helppo löytää oikea sävy yhdistettäväksi esim. Pisaran tai seinäkaakeleiden kanssa. Maton grafiitinharmaa ja musta tuovat modernia ryhdikkyyttä märkätilasisustuksiin, samoin kuin Pisara-seinänpäällysteen graafinen uutuuskuosi, joka on mustana sykähdyttävä sisustuselementti vaikkapa vain yhdessä seinässä käytettynä.
Tuotteet ovat sertifioituja märkätilan pinnoitteita ja toimivat myös vesieristeenä sinällään sekä keraamisten laattojen alla.

Pisara 200 on märkätilojen muovinen seinänpäällyste. Se soveltuu käytettäväksi myös vedeneristeenä keraamisen laatoituksen alla. Pisara 200 -päällysteen ja sen saumojen sekä liitosten ominaisuudet on testattu VTT rakennustekniikassa ja päällysteelle on myönnetty VTT:n märkätilasertifikaatti.Pisara 200 on märkätilojen muovinen seinänpäällyste. Se soveltuu käytettäväksi myös vedeneristeenä keraamisen laatoituksen alla. Pisara 200 -päällysteen ja sen saumojen sekä liitosten ominaisuudet on testattu VTT rakennustekniikassa ja päällysteelle on myönnetty VTT:n märkätilasertifikaatti.
Lagun Elit muovimatto on märkätilojen lattianpäällyste. Lagun Elitin ja sen saumojen sekä liitosten ominaisuudet on testattu VTT rakennustekniikassa ja päällysteelle on myönnetty VTT:n märkätilasertifikaatti. Lagun Elit soveltuu käytettäväksi myös vedeneristeenä keraamisen laatoituksen allaLagun Elit muovimatto on märkätilojen lattianpäällyste. Lagun Elitin ja sen saumojen sekä liitosten ominaisuudet on testattu VTT rakennustekniikassa ja päällysteelle on myönnetty VTT:n märkätilasertifikaatti. Lagun Elit soveltuu käytettäväksi myös vedeneristeenä keraamisen laatoituksen alla
 
Julkaistu
21.10.2009