Fenestra esittelee uutuustuotteen

Uusi Fenair-tuloilmaikkuna on kustannustehokas ja yksinkertainen ratkaisu.

Suomen johtaviin ovi- ja ikkunavalmistajiin kuuluva Fenestra esittelee Kiinteistö 09 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa uuden Fenair-tuloilmaikkunan osastolla 1c23.

Taloyhtiöiden energiatehokkuutta voidaan parantaa merkittävästi Fenair-tuloilmaikkunalla. Fenairin raitisilmasuodatinpalkki on sijoitettu ikkunan yläosaan, mikä varmistaa lämmön täydellisen talteenoton; ilma lämpenee keskimäärin yli 10 astetta ja aurinkoisilla seinillä parhaimmillaan jopa 20 astetta ulkoilman ollessa -20 astetta. Tehokkaat suodattimet voidaan puhdistaa ja vaihtaa tarvittaessa.

Suurin säästö saavutetaan tuloilmaikkunan ja ilmanvaihtojärjestelmän optimoinnilla. Ilmanvaihtoon on helppo vaikuttaa samalla, kun vanhat ikkunat vaihdetaan uusiin ja rakenteita tiivistetään. Energiatehokkuutta voi parantaa erittäin helposti ja kustannustehokkaasti yhdistämällä energiaikkunaan ulkoilman sisäänottojärjestelmän.

Ratkaisu parantaa ikkunan U-arvoksi jopa 0,79 (TKK:n testi) ja pienentää talon energiakuluja 5–10 prosenttia. Sen ansiosta korvausilma on terveellistä ja vetoisuus vähenee olennaisesti. Jos samalla tehostetaan koko ilmanvaihdon ketjua asentamalla huoneistokohtaiset säätöventtiilit sekä talteenottoyksikkö, asuntojen kokonaissäästöt voivat nousta jopa 20–40 prosenttiin.

Fenestra Oy – parempaa palvelua

Fenestra palvelee paremmin tarjoamalla asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä ovi- ja ikkunaratkaisuja. Korkeatasoinen palvelu perustuu luotettavaan toimintaan projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta asennukseen. Yhtiö toimittaa vuosikymmenten kokemuksella ratkaisuja henkilöasiakkaille, rakennusliikkeille, kerrostalosaneeraukseen, talotehtaille, jälleenmyyjille ja vientiin.

Fenestra valmistaa vuosittain noin 250 000 ikkunayksikköä ja noin 330 000 ovea. Liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 800. Fenestran tuotantolaitokset sijaitsevat Forssassa, Kuopiossa, Viitasaarella, Alavudella, Posiolla ja Tallinnassa. Seitsemän myyntikonttoria palvelee koko Suomen alueella.

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

 
Julkaistu
9.10.2009