Keittiötyöskentelyn yksityiskohtia

Hyvä keittiö muodostuu teknisestä toimivuudesta, tyylikkyydestä sekä viihtyisyydestä. Tekninen toimivuus edellyttää, että tarvittaville työvälineille, astioille ja ruokatarvikkeille on oma paikkansa sekä sitä, että työskentely keittiössä on helppoa ja joustavaa. Keskeisen osan tässä muodostaa pesupöytä, joka on useimpien keittiön toimintojen keskipiste. Jos tila ei täydellisesti toimi, eivät ulkonäölliset seikat tilannetta pelasta. Viihtyvyys, kauneus, tyylikkyys tai kodikkuus ovat yksilöllisiä asioita, joihin vaikuttaa asukkaiden mieltymykset, mutta toimivuuden kannalta useimmat keskeiset asiat ovat yhteneviä.

Style Keittiötasot yhdistävät kauneuden ja käytännöllisyyden, keramiikan ja puun. 700 mm leveä taso on sisustuksellinen elementti, jossa on siihen kuuluvien varusteiden lisäksi paikka myös muille tärkeille esineille.Style Keittiötasot yhdistävät kauneuden ja käytännöllisyyden, keramiikan ja puun. 700 mm leveä taso on sisustuksellinen elementti, jossa on siihen kuuluvien varusteiden lisäksi paikka myös muille tärkeille esineille.


Yhdessä varusteiden sekä integroidun lieden kanssa Style Keittiötasot luo miellyttävän ympäristön työskennellä ja viettää aikaa. Stalan Style-mallistoon kuulu kolme vaihtoehtoa StyleMax, StyleTwin ja StyleSingle.

Teräksiset pesupöydät


Ruostumaton teräs on kestävä ja tyylikäs pesupöydän materiaali. Mitta- ja mallivaihtoehtoja on runsaasti. Esimerkiksi Stalan Seitsikkosarjasta on helppo löytää sopiva ratkaisu keittiöön kuin keittiöön, käyttötarpeen ja tilan mukaan. Stala pesupöytä on kätevä myös kodinhoitohuoneessa.

Puhdaslinjainen STALA*Ease on todellinen keittiön monitoimiallas. Ease malliston uudet varusteet, silikonialusta, lämpökäsitelty puuleikkuulauta sekä silikonireunustetut huuhtelu- ja valutusastia tuovat keittiöön uudenlaista käytännöllisyyttä. Varusteet sopivat niin ruuanlaittoon, pesemiseen, valuttamiseen, säilytykseen kuin tarjoiluunkin.

Lisätietoa pesupöydistä ja altaista...

Jätteiden lajittelu


Oikein lajiteltuna valtaosa jätteestä on hyödynnettävissä uudelleen. Yleisimpiä hyödynnettäviä jätelajikkeita ovat metallit, lasi, paperi, pahvi, puu ja biojäte. Lajitteluun tarvitaan tietysti sopivat astiat. Sopivat astiat tarvitaan ainakin seka-, bio- ja metallijätteille. Lisäksi lasijäte voidaan kerätä jätevaunuun. Uuteen kotiin jätelajitteluvaunun hankinta on itsestäänselvyys, mutta vanhemmankin kiinteistön remontoijan kannattaa hankkia jätelajitteluun sopivat astiat, vaikka kunta tai kaupunki ei vielä edes edellyttäisi jätteiden lajittelua.

Uudet Stala*Ekoline-jätelajitteluvaunut

Stalan uudistettu jätelajitteluvaunu­mallisto ammentaa värimaailmansa luonnosta. Valkoiset, läpikuultavat jäteastiat yhdistettynä raikkaan vihreään ongelmajäteastiaan viestivät luonnon puhtaudesta ja ekologisuu-desta.

Stalan selkeä muotoilu ja toimiva mitoitus tekevät jätteiden lajittelusta käytännöllistä ja sujuvaa. Yksityiskohdilla on merkitystä. Uudet puhtaat värit tuovat iloa arkeen. Vihdoinkin jätelajitteluastiat kulkevat mukanasi arjessa.

Lisätietoa jätelajitteluvaunuista...
 
Päivitetty
6.10.2009