Uusi Busch-priOn -kalustesarja KNX-taloautomaatioon

KNX-taloautomaatio tuo rakennukseen muunneltavuutta, joustavuutta ja energian säästöä valaistuksen ja lämmityksen ohjauksella.

Uusi kalustesarja Busch-priOn on toiminnaltaan monipuolisempi kuin perinteiset KNX-painonapit. Jokainen Busch-priOn -painiketaulu ohjelmoidaan yksilöllisesti ja ohjelmointia on helppo muuttaa myöhemmin. Busch-priOnin TFT-näyttö mahdollistaa 8 erilaista päätoimintoa ja jokaisen toiminnon alla voidaan ohjata 15 erillistä ryhmää tai tilannetta, jolloin toimintoja voi olla yhteensä 120. Ajastusohjelmalla voidaan ohjata esimerkiksi huoneiden lämpötilanpudotus- ja nostotoimintoja sekä aktivoida tilanteita. Lisätoimintoja ovat myös verhojen ohjaus, huonetermostaatti, multimediatoiminnot sekä hälytysviestit, joita voidaan ohjata näytön kautta.

Uuden kalustesarjan värit ovat valkoinen, maitolasi, musta lasi sekä teräs.

Lisätietoa KNX-taloautomaatiotuotteista

3-osainen painonappi TFT-näytöllä (vas.), 1-osainen painonappi, 3-osainen painonappi, Kiertonuppisäädin, 3,5"TFT-värinäyttö valintakiekolla3-osainen painonappi TFT-näytöllä (vas.), 1-osainen painonappi, 3-osainen painonappi, Kiertonuppisäädin, 3,5"TFT-värinäyttö valintakiekolla
Musta lasi teräspäätykappaleilla (vas.), Maitolasi teräspäätykappaleilla, Teräs - aito materiaali, jossa sormenjäljet eivät näy, Valkoinen mustilla lasipäätykappaleilla (väri 24G RAL 9016)Musta lasi teräspäätykappaleilla (vas.), Maitolasi teräspäätykappaleilla, Teräs - aito materiaali, jossa sormenjäljet eivät näy, Valkoinen mustilla lasipäätykappaleilla (väri 24G RAL 9016)
 
Päivitetty
5.10.2009