Säästöä ja mukavuutta ekologisilla Nilan-lämpöpumpuilla

Nilan-lämpöpumppu on mullistava ratkaisu sekä uudis- että remonttikohteissa. Se tukee kaikkia käytössäsi olevia lämpöjärjestelmiä.

Nilanin lämpöpumppuun perustuva lämmön talteenotto tarkoittaa, että jokaista kompressorin käyttämää kilowattituntia kohti laitteella tuotetaan tuloilmaan jatkuvasti 3–4-kertaisesti lämpöä.

Kesällä viileyttä

Normaali ilmanvaihtokone tuo kesällä ulkoilman suoraan sisälle. Nilan-lämpöpumppu viilentää ilman sopivan viileäksi ja samalla poistaa ikävän kosteuden. E-mallit myös lämmittävät tällöin käyttöveden siinä sivussa ilmaiseksi.

Talvella lämpöä

Nilan-lämpöpumppu hyödyntää tehokkaasti talon omaa poistoilmaa. Lämmon talteenottoprosessiin käytetään sähköä n. 500W ja tuotetaan lämpöä 2000W.

Nilan on kuin perheenjäsen - luotettava ystävä, jonka kehittynyt tekniikka huolehtii lämmöntuotannosta ja talteenotosta sekä halutessasi myös huoneilman automaattisesta raikastamisesta.Nilan on kuin perheenjäsen - luotettava ystävä, jonka kehittynyt tekniikka huolehtii lämmöntuotannosta ja talteenotosta sekä halutessasi myös huoneilman automaattisesta raikastamisesta.
Nilan poistoilmalämpöpumppuihin pääsee tutustumaan viikonloppuna 3.-4.10.2009 Rakenna-Sisusta-Asu Messuilla Kokonhallissa Porvoossa LVI-Center Auhtolan osastolla.

Lisätietoa Nilan-poistoilmalämpöpumpuista...
 
Julkaistu
30.9.2009