IDO Select – käyttäjänsä näköinen kylpyhuone

Nyt voit valita kalusteen värin tismalleen oman makusi mukaan! Uudistuneen IDO Selectin sarjassa on IDOn vakiovärien lisäksi tarjolla tilaustyönä lähes 2000 kpl NCS-värikartan sävyä, joita sävyjä johtavat maalitehtaat käyttävät.

Hintalisää NCS-värikartan värien valintaan tulee vain 7...10(15)% vakiovalkoiseen verrattuna. Erikoisvärikalusteen toimitusaika noin viisi viikkoa. Palautusoikeutta näillä erikoisvärivalintaisilla kalusteilla ei ole.

IDO Selectin kaappien ovet ja laatikoiden etulevyt voidaan maalata toiveittesi mukaan, ja tarjolla ovat kaikki NCS-värikartan 1950 väriä. Niiden lisäksi tarjolla ovat tietenkin mm. perinteiset puulajit ja lasiovet. NCS-väri on saatavana joko sileisiin tai fasettihoittuihin oviin ja laatikoihin.

Etusovitteiden väri on valittavissa lähes 2000:sta vaihtoehdosta.Etusovitteiden väri on valittavissa lähes 2000:sta vaihtoehdosta.

IDO Select on myös kylpyhuoneesi kokoinen

Sarja on jaettu kolmeen osaan kalusteiden syvyyden mukaan eli siitä on helppo löytää sopiva, persoonallinen vaihtoehto tilaan kuin tilaan.
Select Small sopii pieniin kylppäreihin - syvyys vain 320 mm
Select Medium on ratkaisu hiukan suurempaan tilaan - syvyys 370 mm
Select Large on valintasi, kun tilaa on reilusti - syvyys peräti 490 mm

Kaikkien kolmen sarjan leveyden voi luonnollisesti valita tilan mukaan. Vakioleveydet ovat 600, 900 ja 1200 mm, mutta lisäämällä kokonaisuuteen kapeita pystykaappeja, leveys voi olla käytännössä mikä tahansa.

Tyylin voit täydentää juuri makuusi sopivilla vetimillä, joita Select-sarjassa on 23 erilaista!
Jokaisen kalustekokonaisuuteen löytyy sopiva keraaminen tasoallas.
IDO SelectIDO Select
 
Julkaistu
30.9.2009