Suunnittele unelmiesi uuni Tulikivi Uuniräätälillä!
Uuniräätäli-ohjelma on poistunut käytöstä - tutustu Takka-apuriin

Unelmoitko uunista, mutta sopivaa uunimallia ei ole vielä löytynyt? Uuniräätälissä on Suomen laajin mallisto kaakelipintaisia, rapattuja sekä vuolukiviuuneja. Tuttujen Kermansavi- ja Tulikivi-mallien lisäksi Uuniräätälistä löytyvät nyt myös kesän Kermansavi-uutuudet, mm. tilanjakaja Janus-takkauuni jossa on näyttävät luukut tulipesän molemmin puolin sekä selkeälinjainen Noora-takkaleivinuuni.

Uusi tapa valita uuni!

Uuniräätäli-ohjelman avulla oman Kermansavi-uunin suunnittelu ja hankinta on entistä helpompaa. Näet ruudulta eri värien ja muiden yksityiskohtien vaikutuksen uunisi ulkonäköön. Ja vaihtoehtoja on lähes rajattomasti!

Ohjelma antaa myös eri muokkausvaihtoehtoja Tulikivi-vuolukiviuuneihin, mm. pohjalaatta, korotuskerros sekä vakiomallien eri vaihtoehtoja. Kun aloitat uunin suunnittelun, mieti, mikä valmiista malleista on lähinnä omaa unelmiesi uunia. Ota haluamasi malli suunnittelun pohjaksi ja eikun miettimään, millainen olisi unelmiesi uuni.

Uuniräätäli-ohjelma on poistunut käytöstä. Tutustu Tulikiven Takka-apuriin.

Nyt saat myös hinnat helposti Uuniräätälistä!

Uutena ominaisuutena saat myös hinnat helposti Uuniräätälistä! Suunnittele ensin uuni ja katso sitten hinta yhteenvetoraportista. Kun teet muutoksia uuniin, voit tarkistaa hinnan muutosten jälkeen. Kun uuni on valmis, pyydä tarjous Tulikivi-studiosta. Samalla voit kysyä vaikkapa kokonaispakettia hormin ja pohjan tekoineen jne.

Uuniräätäli-ohjelma on poistunut käytöstä. Tutustu Tulikiven Takka-apuriin.


Lisätietoa keraamisista takoista

Lisätietoa Vuolukivitulisijoista
 
Julkaistu
28.9.2009