Uponor Clean I - Markkinoiden nykyaikaisin ja huolettomin jäteveden puhdistamo

Uponor Clean I -panospuhdistamo on markkinoiden nykyaikaisin ja huolettomin jätevesiratkaisu. Puhdistamo on varustettu langattomalla hälytysjärjestelmällä, joka valvoo puhdistamon toimintaa. Puhdistamon varmatoimisuus perustuu tutkittuun ja turvalliseen Uponor-puhdistustekniikkaan: yhden puhaltimen avulla tapahtuvaan jäteveden pumppaukseen sekä vakioituihin prosessiolosuhteisiin.

Uponor-panospuhdistamolla saat kiinteistösi kaikille jätevesille tehokkaan ja luontoystävällisen käsittelyn. Sen alhaiset käyttökustannukset lisäävät asumisen huolettomuutta.

Tuotekuva pieni

Langaton hälytysjärjestelmä valvoo puolestasi

Turvallinen ja teknistyvä koti vaatii älykkäitä ja elämää helpottavia ratkaisuja. Uponor Clean I –panospuhdistamo on markkinoiden ensimmäinen pienpuhdistamo, joka on varustettu langattomalla hälytysjärjestelmällä. Sen etuna on, että voit seurata puhdistamosi toimintaa helposti kotisi sisällä. Pieni näyttöpaneeli pitää sinut jatkuvasti ajan tasalla puhdistamosi toiminnasta samalla kun se sulautuu huomaamattomasti kotisi sisustukseen.

Langaton hälytysjärjestelmä voidaan sijoittaa asuintiloihin.Langaton hälytysjärjestelmä voidaan sijoittaa asuintiloihin.

Uponor Clean I soveltuu lähes kaikille tonteille

Pienikokoinen Uponor Clean I –panospuhdistamo vie vain vähän tilaa ja sen asennussyvyys on matala. Puhdistamon voit sijoittaa myös kallioiseen maastoon ja saneerauskohteessa esimerkiksi vanhojen betonirengaskaivojen tilalle. Uudiskohteessa puhdistamo on edullisinta asennuttaa samaan aikaan, kun talon perustuksia tehdään.

Uuden panospuhdistamosi asennus hoituu ammattilaiselta nopeasti ja saat sen käyttöön jopa saman päivän aikana.

Jätevedet puhdistuvat tehokkaasti erissä

Panospuhdistamo on biologiskemiallinen pienpuhdistamo, jonne voidaan johtaa kaikki kiinteistön asumisjätevedet. Puhdistamon toiminta perustuu panospuhdistustekniikkaan, aktiivilieteprosessiin sekä fosforin kemialliseen saostamiseen. Jätevesi puhdistetaan saman kokoissa erissä, minkä ansiosta jokainen jätevesierä puhdistuu yhtä hyvin. Biologisen puhdistusprosessin suorittavat aktiivilietteessä elävät pieneliöt. Saostuskemikaalin avulla poistetaan jäteveteen liuenneita fosforiyhdisteitä.

Puhdistusprosessin päätyttyä puhdistettu vesi pumpataan pois esimerkiksi purkupaikkana toimivaan avo-ojaan, purkukaivoon tai -ojaan. Puhdistamo on parhaimmillaan jatkuvassa käytössä, mutta lomaautomatiikan ansiosta se soveltuu myös ympärivuotisessa käytössä oleville vapaa-ajan asunnoille.

Uponor Clean I -panospuhdistamo on mitoitettu yhden perheen kaikille asuinjätevesille, maksimivirtaama 1050 l/vrk.Uponor Clean I -panospuhdistamo on mitoitettu yhden perheen kaikille asuinjätevesille, maksimivirtaama 1050 l/vrk.

Saat uuden Uponor Clean I -panospuhdistamon näin helposti

1) Ota yhteys jätevesisuunnittelijaan. Laita suunnitelma rakennus-/toimenpidelupahakemuksen liitteeksi.

2) Pyydä tarjous puhdistamosta Uponor-jälleenmyyjältä.

3) Käytä asennuksessa ammattilaista. Myyjä tai asentaja opastaa sinua puhdistamosi käyttöönotossa.

4) Käytä ja huolla puhdistamoa ohjeiden mukaan ja tilaa tarvittavat tyhjennykset ja huollot alan ammattilaiselta.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Uponorille

Jos olet remontoimassa järjestelmääsi, jätä yhteydenottopyyntö Uponorille, niin saat lisätietoa sopivasta järjestelmästä.

 
Päivitetty
9.6.2021