Rakentaja.fi-palveluhakemistolla tavoitat alueesi rakentajat ja remontoijat

Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-portaalit ovat kodin rakentajan, remontoijan, pihanlaittajan sekä sisustajan hyödyllisiä ja toisiaan täydentäviä palvelukokonaisuuksia.

Palveluissa vieraillaan lähes miljoonaa kertaa kuukaudessa mikä tarkoittaa yli 30.000 käyntiä päivässä. Palvelukokonaisuuden jäseneksi on liittynyt jo yli 294 000 perhettä, rakentajaa, remontoijaa, pihanlaittajaa ja sisustajaa.

Rakentaja.fin yksi merkittävistä palveluista on paikallisille yrityksille tarkoitettu palveluhakemisto, josta käyttäjien on helppo löytää tekijät ja tuotteet erilaisiin rakennus-, puutarha- ja sisustushankkeisiin.

Liitä yrityksesi nyt - saat palvelukorttisi loppuvuodeksi veloituksetta

Lisätessäsi yrityksesi tiedot Palveluhakemistoon viikon sisällä saat loppuvuoden veloituksettoman jakson ja lisäksi lähes 400-sivuisen Rakenna&Remontoi -kirjan.

Liity Palveluhakemistoon...

Liittyminen on helppoa

Yritykset voivat lisätä yhteystietonsa Palveluhakemistoon milloin vain. Liittyminen on helppoa; rekisteröitymällä palvelun ammattilaisjäseneksi saa käyttöönsä tunnukset ja pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon.

Palveluhakemiston yrityskortti sisältää yrityksen yhteystiedot, logon, kuvan, yrityskuvauksen, näkyvyyden viidessä toimialassa ja yhdessä maakunnassa sekä yhteydenottopyyntölomakkeen, josta tehdyt pyynnöt välittyvät suoraan sähköpostiisi. Yrityskortin hinta on vain 195 e / vuosi + alv 22 %.

Palveluhakemiston yrityskortti sisältää:

  • yrityksen yhteystiedot
  • logon
  • kuvan
  • yrityskuvauksen
  • yhteydenottopyyntölomakkeen
  • näkyvyyden viidessä toimialassa ja yhdessä maakunnassa.

Yrityskortin hinta on 195 e/vuosi + alv 22 %.

Katso malliyrityskortista...

Tutustu Palveluhakemistoon...

Liity Palveluhakemistoon...

Palveluhakemistoon ollaan tyytyväisiä

Palveluhakemisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja saanut runsaasti kiitosta niin hakemistossa mukana olevilta yrityksiltä kuin käyttäjiltäänkin. Lue Palveluhakemistossa mukana olevien yritysten kokemuksia palvelusta.

Mepora Oy innolla mukana Palveluhakemistossa
Remontix Oy on tyytyväinen Palveluhakemistoon
Sähköpoltin A. Astila Ky kiinnostui Palveluhakemistosta

 
Julkaistu
24.9.2009