• Etusivu
  • Piha

Rakentaja.fi-palveluhakemistolla tavoitat alueesi rakentajat ja remontoijat

Rakentajan toimitus
Päivitetty 29.09.2009
20089_12957.jpg

Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-portaalit ovat kodin rakentajan, remontoijan, pihanlaittajan sekä sisustajan hyödyllisiä ja toisiaan täydentäviä palvelukokonaisuuksia.

Palveluissa vieraillaan lähes miljoonaa kertaa kuukaudessa mikä tarkoittaa yli 30.000 käyntiä päivässä. Palvelukokonaisuuden jäseneksi on liittynyt jo yli 294 000 perhettä, rakentajaa, remontoijaa, pihanlaittajaa ja sisustajaa.

Rakentaja.fin yksi merkittävistä palveluista on paikallisille yrityksille tarkoitettu palveluhakemisto, josta käyttäjien on helppo löytää tekijät ja tuotteet erilaisiin rakennus-, puutarha- ja sisustushankkeisiin.

Liitä yrityksesi nyt - saat palvelukorttisi loppuvuodeksi veloituksetta

Lisätessäsi yrityksesi tiedot Palveluhakemistoon viikon sisällä saat loppuvuoden veloituksettoman jakson ja lisäksi lähes 400-sivuisen Rakenna&Remontoi -kirjan.

Liity Palveluhakemistoon...

Liittyminen on helppoa

Yritykset voivat lisätä yhteystietonsa Palveluhakemistoon milloin vain. Liittyminen on helppoa; rekisteröitymällä palvelun ammattilaisjäseneksi saa käyttöönsä tunnukset ja pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon.

Palveluhakemiston yrityskortti sisältää yrityksen yhteystiedot, logon, kuvan, yrityskuvauksen, näkyvyyden viidessä toimialassa ja yhdessä maakunnassa sekä yhteydenottopyyntölomakkeen, josta tehdyt pyynnöt välittyvät suoraan sähköpostiisi. Yrityskortin hinta on vain 195 e / vuosi + alv 22 %.

Palveluhakemiston yrityskortti sisältää:

  • yrityksen yhteystiedot
  • logon
  • kuvan
  • yrityskuvauksen
  • yhteydenottopyyntölomakkeen
  • näkyvyyden viidessä toimialassa ja yhdessä maakunnassa.

Yrityskortin hinta on 195 e/vuosi + alv 22 %.

Katso malliyrityskortista...

Tutustu Palveluhakemistoon...

Liity Palveluhakemistoon...

20089_12964.jpg

Palveluhakemistoon ollaan tyytyväisiä

Palveluhakemisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja saanut runsaasti kiitosta niin hakemistossa mukana olevilta yrityksiltä kuin käyttäjiltäänkin. Lue Palveluhakemistossa mukana olevien yritysten kokemuksia palvelusta.

Mepora Oy innolla mukana Palveluhakemistossa
Remontix Oy on tyytyväinen Palveluhakemistoon
Sähköpoltin A. Astila Ky kiinnostui Palveluhakemistosta

Piha
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20207_65862.jpg
Mattamustaa sähkökalusteisiin - älä tingi tyylistä!
Musta on tehnyt paluun sisustukseen. Mustaa ei enää löydy pelkästään tehosteseinänä, tapettina tai keittiökalusteissa oven värinä. Musta on siirtynyt myös sähkölaitteisiin ja sähkökalusteisiin. Kukapa olisi uskonut pari vuotta sitten, että pistorasioita saa myös matta mustana. Kun tarkemmin mietitään sisustuksen kannalta, onhan se hieman ikävää, jos upealta mustalta taustalta paistaa valkoinen pistorasia kuin majakka keskellä synkkää merta.
20226_78613.jpg
Kohti ekologisempaa keittiötä
Keittiöiden maailma on astumassa uuteen aikakauteen, kun yhä useammat kodit siirtyvät kohti ekologisempaa keittiötä. Ekologisen keittiön suunnittelu ei ole vain pelkkä trendi, vaan se heijastaa sitoutumista kestävään elämäntapaan ja ympäristöystävälliseen kulinarismiin. Vastuullisella keittiösuunnittelulla pyritään kokonaisuuteen, joka ei ainoastaan hemmottele makunystyröitä, vaan myös kunnioittaa ja suojaa ympäristöämme. Ekologisuus keittiössä on itseasiassa melko helppo ja jopa edullistakin toteuttaa.Tervetuloa tutustumaan ekologisen keittiön inspiroivaan maailmaan ja katso 5 käytännöllistä ekovinkkiä vastuullisempaan keittiöelämään.
20219_72318.jpg
Murtovarkaan vinkit kodin suojaamiseen
Koti on paikka, jossa haluamme tuntea olomme turvalliseksi ja suojatuksi. Valitettavasti murtovarkaudet ovat edelleen todellinen uhka monille. On kuitenkin olemassa lukuisia toimenpiteitä, joita voimme toteuttaa kotimme suojelemiseksi ja murtovarkaiden estämiseksi.Olet saattanut ottaa huomioon mielestäsi kaiken, joka estää kotiasi näyttämästä varkaita kutsuvalta kohteelta. Varashälyttimet on asennettu ja toiminnassa, mutta silti kotiisi on tunkeuduttu. Ota murtovarkaan niksit avuksesi. Niksit ovat entisen murtovarkaan Michael Fraserin pussista, mutta vinkit sopivat käyttöön maassa kuin maassa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton